HISWA erkend bedrijf

Zuiderzee Jachtmakelaars

Omschrijving

Zuiderzee Jachtmakelaars is een samenwerking met Wehmeyer Yacht Brokers in Naarden, al 25 jaar een begrip in jachtbemiddeling. Zuiderzee Jachtmakelaars is er voor booteigenaren die hun boot willen verkopen vanuit de eigen ligplaats, overal in Nederland en zelfs in het buitenland. Piet-Hein Wehmeijer en René Haarman zijn zelf ervaren watersporters en hebben zichtbaar plezier in hun werk. Door de kleinschalige, klantgerichte aanpak heeft u vrijwel altijd met dezelfde contactpersoon te maken waardoor de dienstverlening optimaal is. Met een team van enthousiaste vakmensen, waarmee we vaak al jaren werken, bieden wij u écht full-service op alle gebieden van jachtbeheer.

De makelaar voor verkoop vanuit de eigen ligplaats
Ruim 20 jaar ervaring op het log en talloze plezierige transacties vormen de ideale vertrouwensbasis om een boot te kopen of te verkopen bij Zuiderzee Jachtmakelaars. Zuiderzee Jachtmakelaars is actief in heel Europa, maar vooral in Monnickendam, Muiden, Almere, Lelystad en Huizen. Vanuit uw eigen ligplaats verkopen wij zeiljachten, motorboten en sloepen vanaf € 10.000. Kopers en verkopers waarderen onze kleinschalige, persoonlijke aanpak, waarin liefde voor de watersport en actuele vakkennis centraal staan.

Uw boot snel en prettig verkopen? 80% van onze boten wordt binnen 3 maanden verkocht
Kopers zoeken een betrouwbare partner die al lange tijd gevestigd is, die altijd goed bereikbaar is en die klanten te woord staat in hun eigen taal, of dat nu Engels, Duits of Spaans is. Belangrijk, want veruit de meeste boten worden verkocht in het buitenland. Na een vrijblijvende waardebepaling gaan wij op basis van no cure no pay en een courtage vanaf 4% graag voor u aan de slag. Uw boot wordt professioneel gepresenteerd met fraaie fotografie, pakkende teksten en alle bootgegevens vertaald in het Nederlands, Engels en Duits. Met een verkoopplan op maat, intensieve promotie op ruim 25 (inter-)nationale websites en samenwerking met jachthavens in Monnickendam, Muiden, Lelystad en Huizen, heeft u bij ons de beste kans op een snelle en prettige verkoop.

Inkoop & Inruil van uw boot
Als bemiddeling niet snel genoeg is of u heeft uw droomjacht gevonden, maar uw huidige boot nog niet verkocht, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw boot direct aan ons te verkopen of in te ruilen op een boot uit ons aanbod. De inruilwaarde is zo’n 70 tot 80% van de werkelijk dagwaarde.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Makelaars

  • HISWA Qualified Yachtbroker
  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Verkooppunt buitenland

Provincie

  • Noord-Holland

Foto's