Aanbod boten: 1 t/m 1 van 1

Wajer De Kapiteinssloep 7.20

€ 37.500,00

Prachtige "Kapiteinssloep" van de gerenommeerde Wajer werf Prachtige "Kapiteinssloep" van de gerenommeerde Wajer werf. De Kapiteinssloep welke wij aanbieden is prachtig onderhouden en word gevaren vanuit een boothuis. Hierdoor is zij in zeer goede staat en heeft zij weinig te lijden gehad van de elementen. De kuip is comfortabel met ca. 6 personen en een zonnedek in de boeg. Onder de kuipbanken is royale bergruimte, ook de kussens kunnen eenvoudig worden opgeborgen in het vooronder. Indien u niet beschikt over een boothuis, is er een 3-delige afdektent aanwezig om haar bij afwezigheid af te dekken, zo voorkomt u aantasting van het lakwerk en teakhout.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar1996
  • Afmeting7.2 x 2.55 x 0.65 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Wajer is een bouwer van luxe motorjachten en heeft ondertussen drie werven in Friesland. In Heeg, Lemmer en Heerenveen worden de meest luxe motorjachten gebouwd en te water gelaten. Het merk heeft zijn bekendheid te danken aan onder andere Tom Brady en onze eigen koning Willem-Alexander. Onze koning heeft een compleet uitgevoerde Wajer 55 waarmee hij in Griekenland kan genieten van een heerlijke vakantie op het water.

Het merk staat ook bekend om Wajer Care

Het merk ontzorgt haar klanten compleet. Van onderhoud van het jacht tot aan het aanvullen van de koelkasten. Klanten worden over de hele wereld voorzien van Wajer Care en is 24/7 beschikbaar. Daarnaast wordt ook de winterstalling aangeboden in Friesland. Er is een loods waarin meer dan 100 Wajer jachten in winterstalling geplaatst kunnen worden. Crew service is ook een optie die erg bekend is. Er worden kapiteins en bemanningen de wereld overgevlogen om de boten van de klanten van Wajer te bemannen. 

Wajer 55 en 38

Bekende modellen die gebouwd worden zijn de Wajer 55 en 38. De 38 is een 38 voet (11,8 meter) motorjacht met kajuit. De 38 heeft een kruissnelheid van 30 knopen en topsnelheid van 46 knopen.

Naast de 38 is de 55 een bekend model. Dit 55 voet motorjacht beschikt over drie Volvo Penta IPS 435 pk motoren. Dit resulteert in een kruissnelheid van 28 knopen en topsnelheid van 38 knopen. De 55 beschikt daarnaast over een jet tender en een ruime kajuit voor vier personen. 

Het nieuwste model is de Wajer 77

Dit 77 voet lange jacht is voorzien van 3 Volvo Penta IPS motoren met elk 900 pk. Ondanks de omvang kan deze boot nog steeds een topsnelheid van 37 knopen behalen. Met dit motorjacht kan je met 9 personen voor meerdere dagen op pad.