Aanbod boten: 1 t/m 2 van 2
Verkocht

Sturier 520 OCL

€ 625.000,00

zeer compleet uitgevoerde Sturier 520 OCL, in perfecte staat van onderhoud Deze prachtige Sturiër 520 OCL uit 2004 (oplevering 2005) bevindt zich in uitmuntende staat van onderhoud en is zeer compleet uitgerust. De romp is in het voorjaar van 2021 opnieuw gespoten, het teak heeft groot onderhoud ondervonden, evenals de motoren en technische installaties.  Deze sturiër is volledig in Nederland gebouwd. De degelijkheid, afwerking en het gebruik van materialen zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Naast de kwalitatief zeer hoge afwerking is de boot ook op technisch vlak zeer compleet en betrouwbaar uitgerust. Zo beschikt deze Sturiër over Stabelizers en dubbele filters, laders, omvormers, airco's etc.  De boot ligt op locatie en is op afspraak te bezichtigen.

  • CategorieMotor Yacht
  • Bouwjaar2005
  • Afmeting16.45 x 4.65 x 1.5 m
  • MateriaalSteel

Sturiër 520 OC

Condition as new! Ship with a lot off options / new generation interior   Price: On request / available end sept. 2021 More details on:  https://www.sturieryachts.nl/occasions/24456/    

  • CategorieMotor Yacht
  • Bouwjaar2015
  • Afmeting15 x 4,65 x 1,50 m
  • Materiaalsteel
  • MotorJohn Deere 6068 200 PS 2x205 HP PK

Sturiër Yachts is een werf die zijn oorsprong kent in 1795. Eerst werden er houten schepen gebouwd, waaronder vissersboten. In 1918 werd door de oprichters de scheepswerf in Stavoren opgekocht en aangepast om stalen schepen te bouwen. Jaren later in 1957 worden de eerste jachten voor pleziervaart te water gelaten door Sturiër Yachts.

OC Range

De werf bouwt een collectie van vier verschillende series. De eerste is de OC Range. OC staat voor Ocean Cruiser. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze jachten oceaanwaardig en hebben daar ook het bereik voor. De verschillende jachten hebben een bereik van tussen de 1500 en 3000 mijl op kruissnelheid. De OC’s van Sturiër Yachts zijn van 15 meter tot 18,5 meter lang. De OC’s beschikken daarnaast over een ruim interieur met twee of drie hutten. Daarnaast zijn er ook twee badkamers aanwezig. 

De Dutchman lijn

Dan heeft de werf ook de Dutchman lijn. Dit zijn twee jachten, een van 52 voet en van 56 voet. Ook de DM is oceaanwaardig. De Dutchman zijn relatief nieuwe jachten in de collectie van Sturiër Yachts. Zo wil Sturiër Yachts techniek en comfort samen laten komen in deze productlijn. De rondspant romp maakt dat het een vlot zeewaardig schip is en makkelijk door de golven beweegt. De grote ramen in het jacht geven veel daglicht.

Dutchman Explorer

Als derde is er het allernieuwste model in de collectie van Sturiër Yachts. Die heeft de naam Dutchman Explorer gekregen. De DME is oceaanwaardig op een hoger niveau dan de Dutchman. Ook het bereik ligt aanzienlijk hoger. Zo kan de DME 8 4.000 zeemijl varen. Diezelfde DME 8 heeft vijf hutten en vier badkamers. Badend in luxe kan je dus de hele wereld over varen met dit jacht. 

Centre Sleeper

Als laatste is er de CS. De CS is de Centre Sleeper van Sturiër Yachts. Centre Sleeper komt vanuit de bouwwijze van de jachten. Doordat het schip rondspant gebouwd is, zit de ‘master bedroom’ in het midden. Hier zit alle ruimte en daardoor is de kajuit erg ruim. De CS komt in twee lengtes. Een 55 voet en 67 voet. De CS is voorzien van alle luxe die denkbaar is