Huur een boot voor een heerlijke vaarvakantie

  • Altijd hulp bij pech
  • Alle boten verzekerd
  • Vaarinstructie mogelijk
Grootste bootverhuur aanbod van Nederland

Grootste bootverhuur aanbod van Nederland

Huur een boot en gun jezelf een heerlijke vaarvakantie of vaardag!

Het huren van een boot is dichterbij dan je denkt! Met meer dan 700 boten te huur, die voor 99% zonder vaarbewijs te huur zijn, vind je gemakkelijk een boot die aan al je wensen voldoet. Zelfs wanneer je geen vaarervaring hebt. Een efficiënte vaarinstructie van een professional geeft jou en je gezelschap het vertrouwen om veilig het water op te gaan.
 
Met het huren van een boot creëer je een moment van pure ontspanning en ultieme vrijheid. Bepaal je eigen koers, omringd door vrienden of familie, en geniet van de prachtige omgeving. Het beste van alles? Geen zorgen over kosten die gepaard gaan met het bezitten van een boot, zoals aanschaf, onderhoud, verzekering en ligplaats. Het is de ideale manier om te proeven van het eigenaarschap voordat je definitief besluit een boot aan te schaffen. Ontdek het varen zonder zorgen en huur vandaag nog jouw ideale sloep, zeilboot, zeiljacht, motorboot of klassieke platbodem!

Mag ik overal varen?

Mag ik overal varen?

Bijna wel, want in Nederland hebben we duizenden kilometers aan vaarwegen! Ben je minder ervaren begin dan eerst met de kleine meren en vaarten. Je verhuurder kan je precies vertellen wat de mooiste plekjes zijn. Ook zijn er waterkaarten en of vaarboeken aan boord.

Unique Selling Po...
HISWA Huurvoorwaarden

Opgesteld met ANWB en Consumentenbond

Veilig boeken

Onafhankelijke geschillencommissie en nakomingsgarantie van max 10.000 euro

Geen vaarbewijs noodzakelijk

Geduldige en praktische uitleg aanwezig

Aansprakelijkheid en verzekering

Wat als ik pech krijg met mijn boot?

Pech met een huurboot komt gelukkig weinig voor, omdat de HISWA Verhuurders hun schepen goed onderhouden. Mocht je onverhoopt toch pech krijgen, dan is een telefoontje genoeg. De verhuurder staat dan onmiddelijk voor je klaar. Jouw vrijetijd is immers erg belangrijk en daarom zullen we er alles aan doen om je zo snel mogelijk weer verder te kunnen laten varen.

 

Zeilen op IJsselm...

Zeilen op IJsselmeer of Waddenzee

Zeilen met schipper op een Klipper biedt unieke mogelijkheden om te varen op het IJsselmeer of naar een van de Waddeneilanden zoals Texel, Terschelling of Ameland. Zeilen met een charterschip voelt als een mini-vakantie!

Geheel ontzorgd varen incl. volpension en bemanning

Zeilcruise: boek je bed en zeil mee!

Wil je -zonder ervaring- toch op een unieke vakantie met je gezin, vrienden, kinderen of juist helemaal alleen? Hier vind je zeilreizen voor een weekend, midweek of week! Ontdek tijdens een geheel verzorgde zeilcruise het IJsselmeer & de Waddenzee. Tijdens de zeilreis spendeer je tijd met de groep: gezellig samen zeilen hijsen, droogvallen en Waddeneilanden ontdekken. Uiteraard is er voldoende tijd om ook alleen, met je partner of met je gezin aan dek in de zon of in de hut te ontspannen. Waar wacht je nog op?

Zorgeloos varen

Zorgeloos varen

Verzeker jezelf van zorgeloos varen met een HISWA-aangesloten bootverhuurder:

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Als je een boot huurt bij een HISWA-bedrijf, kun je erop vertrouwen dat je huurt bij een kwaliteitsbedrijf met goedgekeurde leveringsvoorwaarden en certificaten.

Heldere huurvoorwaarden

HISWA-aangesloten bedrijven hanteren duidelijke en transparante huurvoorwaarden.

Transparante prijzen

Geen verrassingen bij de afrekening, HISWA-leden werken met eerlijke en transparante prijzen.

Uitstekende klantenservice

HISWA-bedrijven bieden consumentvriendelijke service en helpen je graag bij vragen of problemen tijdens de bootverhuur.

Kennis en expertise

HISWA-aangesloten bedrijven hebben uitgebreide kennis van de watersport en kunnen je waardevol advies geven over de beste vaarroutes, bezienswaardigheden en andere aspecten van je vakantie.

Milieubewustzijn

HISWA hecht waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De aangesloten bedrijven streven naar verantwoord gebruik van natuur en milieu.

Meer informatie o...

Meer informatie over bootverhuur

Wil je een boot huren, maar heb je geen vaarbewijs? Dat is geen probleem. In 99% van de gevallen heb je geen vaarbewijs nodig!

Je komt telkens ergens anders en kan aanleggen voor leuke zwemplekken, gezellige terassen of midden in de natuur.

Ondanks goede zeemanskunsten kan er onverhoopt toch iets gebeuren.