Boot verkopen

Verkopen zonder zorgen

Tweedehands boot verkopen

Je wilt je gebruikte boot verkopen. Liefst een beetje snel en natuurlijk tegen een goed verkoopbedrag. Een HISWA Makelaar helpt je hierbij.

Bij een HISWA Makelaar weet je precies wat je mag verwachten. Hij werkt volgens de HISWA Voorwaarden voor Bemiddeling van Vaartuigen. Deze voorwaarden bieden je optimale zekerheid en duidelijkheid. Het is immers fijn om te weten dat de verkoop van je zeilboot of motorboot goed en betrouwbaar wordt begeleid. Want het is de schrik van elke verkoper; je levert je boot af, maar de boot wordt niet betaald. Bij een HISWA Makelaar is dit uitgesloten. Ofwel: verkopen zonder zorgen.

Bemiddelingsovereenkomst

Een HISWA Makelaar stelt altijd een bemiddelingsovereenkomst op, waarin de rechten en plichten van zowel jou als verkoper als de HISWA Makelaar helder worden vastgelegd. In een bemiddelingsovereenkomst staan:

  • Vraagprijs
  • Courtageregeling
  • Afdracht van de koopsom

Een HISWA Makelaar werkt professioneel en objectief. Hij biedt je een totaal dienstenpakket waarmee je van alle zorgen af bent. Zoals:

  • Samen vaststellen van de vraagprijs
  • Uitstekende promotie via allerlei kanalen waaronder HISWA.nl
  • Regelen van afspraken met geïnteresseerden
  • Rondleiden van geïnteresseerden aan boord
  • Prijsonderhandelingen
  • Organiseren van eventuele aankoopkeuring
  • Administratieve en juridische afhandeling rond de transactie

En het belangrijkste: hij zorgt ervoor dat je je geld krijgt!

Bij een HISWA Makelaar ben je verzekerd van drie dingen: de beste prijs, geen rompslomp en optimale zekerheid.

HISWA Qualified Yacht Brokers: voor maximale zekerheid

Een HISWA Qualified Yacht Broker is een makelaar die een gespecialiseerde opleiding heeft gevolgd, vier jaar aantoonbare werkervaring heeft en daarna is geëxamineerd door middel van een vaardighedentoets. Deze HISWA Qualified Yacht Brokers zijn dus dé professionals in de markt en krijg je maximale zekerheid. Ook zijn deze jachtmakelaars gekwalificeerd om taxaties van boten te verrichten. Deze taxaties worden erkend en gewaardeerd door financiële instellingen, de fiscus en rechtbanken.

Veilige transactie

Verder kunnen de HISWA Qualified Yacht Brokers voor de transactie beschikken over een onafhankelijke Stichting Beheer Derdengelden. Het geld wordt op een aparte rekening veiliggesteld en beschermd. Dat biedt je absolute garantie dat jij je geld krijgt, en de koper zijn boot.

HISWA Makelaars

Hulp van een makelaar nodig?

Als je wel wat hulp kunt gebruiken bij het kopen van een gebruikte boot, dan kun je terecht bij een makelaar. Die bemiddelt net als bij een huizenmakelaar tussen jou en de verkoper.