10 redenen om ook een HISWA erkend bedrijf te worden

1. HISWA keurmerk voor zorgeloos varen

HISWA-keurmerk voor zorgeloos varen

Als HISWA erkend bedrijf heb je het exclusieve recht om het bekende HISWA-logo in uw bedrijfsuitingen te gebruiken. Het rood-wit-blauwe logo heeft een positieve, professionele uitstraling van een kwaliteitsmerk en is bij 95% van de watersporters bekend. Het geeft watersporters een herkenning van 'zorgeloos varen'. De HISWA erkende bedrijven voeren niet alleen vol trots dit logo maar komen geregeld bij elkaar om positief mee te denken over de verdere ontwikkeling van de sector. Met elkaar weet je meer en sta je sterker! 

2. HISWA Algemene Voorwaarden en contracten

Als HISWA erkend bedrijf ben je verplicht gebruik te maken van de HISWA Algemene Voorwaarden. Daarmee bied je niet alleen jezelf als ondernemer maar ook je klanten extra zekerheid en veiligheid. Daarnaast hebben we een groot aantal meertalige contracten die je kunt gebruiken naast de voorwaarden. 

3. Gratis producten en diensten

Als HISWA erkend bedrijf heb je de beschikking over veel gratis producten en diensten die je ondersteunen bij je bedrijfsvoering. Variërend van handboeken tot informatiebijeenkomsten, en van checklists tot promotiemiddelen. 

4. HISWA Magazine

Als HISWA erkend bedrijf krijg je een gratis abonnement op HISWA Magazine. Het is het vakblad voor de watersportindustrie boordevol nieuws, ontwikkelingen en praktijkverhalen en verschijnt zes keer per jaar. HISWA erkende bedrijven kunnen hier, periodiek, gratis nieuws in vermelden. Je ontvangt daarnaast onze tweewekelijkse e-mailnieuwsbrief met het actuele en relevante nieuws van en voor de watersport.

5. Jouw bedrijf op verschillende online HISWA platforms

Als HISWA erkend bedrijf krijg je volop de ruimte om je bedrijf op HISWA.nl en andere sterke online platorms te presenteren. Hierdoor neemt de online vindbaarheid van je eigen bedrijf ook toe. Je eigen bedrijfsprofiel kun je beheren vanuit je eigen MijnHISWA omgeving zodat deze altijd actueel is. Hoe beter je bedrijfspresentatie is, des te beter je bedrijf gevonden wordt in de HISWA erkende bedrijvengids. Andere websites van HISWA zijn o.a. vakantievaren.nlyachtsholland.com, hollandyachtinggroup.comzeilschoolvaarschool.nl.  B2B bedrijven krijgen binnenkort extra ruimte op de vernieuwde HISWA-RECRON website. 

6. HISWA Kennisbank

Als HISWA erkend bedrijf heb je toegang tot een besloten deel op hiswa.nl waar je de beschikking krijgt over een uitgebreide kennisbank. Hier komt al onze kennis en expertise samen. In de HISWA Kennisbank vind je tal van dossiers, documenten en rapporten over onderwerpen als bedrijfsvoering, export, milieu, veiligheid, juridische kwesties, personeel en scholing. 

7. Ledenservice

Als HISWA erkend bedrijf kun je gebruik maken van de HISWA-helpdesk en krijg je snel en deskundig gratis (juridisch) advies. Persoonlijk, per mail of telefonisch. 

8. Belangenbehartiging

Als HISWA erkend bedrijf worden je belangen als watersportondernemer op alle niveaus behartigd. Op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Dit gebeurt door professionals van het HISWA-kantoor in samenwerking met jouw collega's. En met succes op vele dossiers. Samen sta je gewoon sterker!

9. Korting & hoger rendement

Als HISWA erkend bedrijf krijg je aanzienlijke korting op deelname aan de HISWA Amsterdam Boat Show en de HISWA te water omdat deze de naam HISWA dragen. Je krijgt ook korting op de toegangskaarten. Let op dit geldt voor bedrijven met een volledig lidmaatschap. Ook verdienen veel leden hun lidmaatschap gemakkelijk terug met:

  • Gratis up2date juridisch getoetste voorwaarden en contracten
  • Energie inkoop
  • Gratis Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE)
  • Exclusief gebruik HISWA Derdengeldenrekening
  • Vermelding online HISWA platforms, dus jouw bedrijf beter vindbaar via Google
  • Meer klanten die kiezen voor vertrouwde HISWA erkende bedrijven 
  • Kennisplatforms
  • en nog veel meer...

10. Specialismen in huis

Als HISWA erkend bedrijf kun je altijd een beroep doen op één van onze specialisten. Wij hebben experts in dienst die u alles kunnen vertellen over zaken als export, milieu, techniek, marketing en communicatie, personeel en scholing. Gewoon even bellen en als we het niet weten zoeken we het voor je uit.

Professional in je vakgebied?

Kom bij de HISWA Business Club!

In de HISWA Business Club vinden bedrijven elkaar. Alleen specialisten in de watersport mogen toetreden tot de exclusieve HISWA Business Club.