Bootschade

Bootschade

Bij schade aan je boot is professioneel herstel van groot belang. Het is belangrijk dat er mensen aan werken die hun vak verstaan. Bij een HISWA Gecertificeerd Jachtservicebedrijf is je boot in goede handen.

Schade herstellen

De HISWA Erkende en HISWA Gecertificeerde Jachtservicebedrijven zijn van alle markten thuis en hebben specialisten in dienst. Een boot is een complex geheel van allerlei verschillende systemen, technieken en materialen. Daarom is het belangrijk dat mensen met verstand van zaken aan je kostbare bezit werken.

Er kan op veel manieren schade aan je boot ontstaan. Van een gebroken mast tot een gat in de polyester romp, van een beschadigde propeller tot een deuk in het staal of aluminium. Ook bij een diesel, benzine of elektromotor kunnen er problemen ontstaan die door een vakman bekeken moeten worden om een veilige vaart te kunnen garanderen. Vakkennis en ervaring bij het beoordelen én repareren van een schade is van groot belang. Zeker ook omdat er vaak verzekeraars bij betrokken zijn. Een HISWA Erkend of Gecertificeerd Bedrijf biedt hierbij meerwaarde als professionele partij.

De beoordeling van een schade moet vakkundig en zorgvuldig gebeuren. Een op het oog kleine schade heeft soms grotere gevolgen dan je in eerste instantie denkt. Leken kunnen belangrijke details soms over het hoofd zien. Bij een grote schade moet ook worden ingeschat in hoeverre de constructie van de boot is aangetast. Onderzoek met een ervaren oog is dan ook cruciaal om tot een juist oordeel te kunnen komen.

Dus heb je ondanks alles een schade, laat dit goed onderzoeken. HISWA Erkende of HISWA Gecertificeerde Bedrijven zorgen gelukkig altijd voor een duidelijke offerte. Dat geeft helderheid over de kosten en reparatietijd. Zo weet je waar je aan toe bent. Natuurlijk zijn daarbij de HISWA Algemene Voorwaarden van toepassing. Dat geeft extra zekerheid voor alle partijen. Wel zo duidelijk!

Veelgestelde vragen over bootschade