Bootschade

Bootschade

Bij schade aan je boot is professioneel herstel van groot belang. Het is belangrijk dat er mensen aan werken die hun vak verstaan. Bij een HISWA Gecertificeerd Jachtservicebedrijf is je boot in goede handen.

Schade herstellen

De HISWA Erkende Jachtservicebedrijven zijn van alle markten thuis. Een boot is een complex geheel van allerlei verschillende systemen, technieken en materialen. Daarom is het belangrijk dat mensen met verstand van zaken aan je kostbare bezit werken.

Er kan op veel manieren schade aan je boot ontstaan.  Van een gebroken mast tot een gat in de polyester romp, van een beschadigde propeller tot een deuk in het staal of aluminium. Vakkennis en ervaring bij het beoordelen én repareren van een schade is van groot belang. Zeker ook omdat er vaak verzekeraars bij betrokken zijn. Een HISWA Erkend Bedrijf biedt meerwaarde als professionele partij.

De beoordeling van een schade moet vakkundig en zorgvuldig gebeuren. Een op het oog kleine schade heeftsoms grotere gevolgen dan je in eerste instantie denkt. Onderzoek met een ervaren oog is dan cruciaal.

Dus heb je een schade, laat dit goed onderzoeken. HISWA Erkende Bedrijven zorgen gelukkig altijd voor een duidelijke offerte. Dat geeft helderheid over de kosten en reparatietijd. Natuurlijk zijn daarbij de HISWA Algemene Voorwaarden van toepassing. Dat geeft extra zekerheid voor alle partijen. Wel zo prettig!

Veelgestelde vragen over bootschade