Bootschade

Bootschade

Bij schade aan je boot is professioneel herstel van groot belang. Je boot, daar ben je zuinig op en je wil ook dat het schip zijn waarde behoudt. Dan is het belangrijk dat er mensen aan werken die hun vak verstaan. Bij een HISWA gecertificeerd jachtservice bedrijf of HISWA erkend bedrijf is je jacht in goede handen!

  • Winterstalling
  • Schilderwerk
  • Reinigen van de romp
  • Motoronderhoud en reparatie
  • Elektra- en gas installaties
  • Tuigage en verstaging
  • En nog veel meer

Schade herstellen; een vak apart!

HISWA erkende Jachtservice bedrijven zijn van alle markten thuis. Een boot is een complex geheel van allerlei verschillende systemen, technieken en materialen. Daarom is het ook zo belangrijk dat mensen met verstand van zaken aan je kostbare bezit werken. Deze mensen vind je bij HISWA gecertificeerde of erkende jachtservice bedrijven.

Schade kent vele gezichten. Van een gebroken mast tot een gat in de polyester romp, van een beschadigde propeller tot een deuk in het staal of aluminium. Je begrijpt dan ook dat vakkennis en ervaring bij het beoordelen én repareren van een schade van groot belang is. Zeker ook omdat hier vaak ook verzekeraars bij betrokken zijn en een erkend HISWA bedrijf dan meerwaarde biedt als professionele partij.

De beoordeling van een schade is van groot belang; een op het oog kleine schade kan soms grotere gevolgen hebben dan in eerste instantie gedacht. Onderzoek met een ervaren oog is dan cruciaal. Heb je een schade, laat dit dan ook goed onderzoeken. En laat een HISWA gecertificeerd of erkend bedrijf een duidelijke offerte uitbrengen. Dat geeft helderheid wat kosten en reparatietijd betreft. En natuurlijk zijn de HISWA Algemene voorwaarden van toepassing. Dat geeft extra zekerheid voor alle partijen. Wel zo prettig!

Veelgestelde vragen over bootschade

HISWA Jachtservicebedrijven

Een jacht moet goed worden onderhouden. Niet alleen vanuit veiligheidsoverwegingen, maar ook vanuit het behoud van waarde van de boot en zeker ook vanuit een belang voor het milieu.  Je wilt zeker weten dat het bedrijf die werkzaamheden aan het jacht uitvoert een professioneel bedrijf is. Een bedrijf met kennis van zaken. Natuurlijk kun je hiervoor terecht bij alle HISWA Erkende Jachtservicebedrijven. Zij werken zonder uitzondering met de HISWA Algemene voorwaarden voor het aannemen van werk.