Onbezorgd het water op

Onbezorgd het water op

Optimaal vaarplezier. Dat is wat onze aangesloten bedrijven je garanderen. Ga naar een HISWA Erkend Bedrijf, dan kun je zorgeloos varen.

Watersportbedrijven die zijn aangesloten bij HISWA-RECRON zijn betrouwbare partners. Je kunt gerust zaken met hen doen. Of het nu gaat om het kopen, repareren of huren van een boot, bij het volgen van een zeilcursus of het bemiddelen van de verkoop van je boot.

Kies voor een HISWA Erkend Bedrijf, dan bent je altijd beter uit. Ze zijn herkenbaar aan het rood-wit-blauwe logo. Zakendoen met een HISWA-RECRON-lid is zorgeloos varen.

Ze hanteren consumentvriendelijke voorwaarden, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Veilig gebruik gas en elektra

Een veilige installatie, veilig gebruik en periodieke controle van je gasinstallatie en elektra aan boord voorkomen onnodige problemen en ongelukken.

Veilig gebruik gas en elektra

Veilig gebruik tuigage

De tuigage krijgt over het algemeen te weinig aandacht. De krachten op de onderdelen van de mast zijn met weinig wind al zeer groot. Tijdig controleren kan daarom geen kwaad!

Veilig gebruik tuigage

Keurmerken en certificaten

Specifieke HISWA keurmerken en certificaten zijn beschikbaar om je extra zekerheid te bieden. Zorgeloos varen begint bij een HISWA Erkend bedrijf. 

Keurmerken & certificaten