Aanbod nieuwe boten: 1 t/m 20 van 50

Zodiac Medline 500

prijs op aanvraag

Medline 500 De MEDLINE serie is bedoeld voor lange dagtrips en een voorbeeld van de nieuwe generatie van Zodiac® RIBâ??S die ontworpen zijn voor comfort en gezelligheid. Elke MEDLINE is ontwikkeld om u de meeste ruimte aan boord te bieden, waardoor het met veel plezier vertoeven is op Uw MEDLINE!  Ook deze kleinste Medline 500 biedt u alle ruimte en comfort die u wenst tijdens een dagje op het water.   9 80 pk 1232 kg 5   -Scherpe V-bodem met anti-slip dek (zelflozend), â??2 â??kleurigâ?; lichtgrijs bovendek met donkergrijze romp -Leverbaar met demonteerbare NEOPREEN HYPALON (1670 decitex) of Strongan TM Duotex TM 2 x 1100 decitex drijver, voorzien van â??Easy Pushâ? ventielen -Bekleding kussens in 2 structuren, kleur â??Tabacâ? -Extra brede stootrand -Polyester boegrol -1 zelflozer -Stuurconsole met stuurwiel, windscherm en handreling -Zwemtrap -Grote zitbank achter met vaste rugleuning -Grote boegkist + grote opbergruimte onder zitbank achter -4 x handgreep (extern) + 8 x handgreep (bovenzijde drijver) -Ingebouwde brandstoftank met water/benzine afscheider (90 liter) -Boegkussen voor boegkist (Z61433) -2 telescopische roeiriemen -Voetpomp, manometer en reparatieset   Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting5 x 2.24 x 0 m
 • MateriaalPVC

Zodiac Open 5.5

Open 5.5 Voor diegene die uitstraling en comfort belangrijk vinden is de Open 5.5 de ideale keuze. Deze RIB is sportief en zeer compleet uitgerust zodat de Open 5.5 voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.    12 120 pk 1450 kg 5   -Scherpe V-bodem met anti-slip dek en zelflozende cockpit -Demonteerbare drijver van Strongan TM Duotex TM 2 x 1100 decitex weefsel OF demonteerbare drijver van NEOPREEN HYPALON materiaal -Ingebouwde brandstoftank met water/benzine afscheider (75 liter) -Extra brede stootrand en grijplijn (bovenzijde drijver) -Polyester boegrol -Grote boegkist met 2 compartimenten; ankerkist en verwijderbare opbergkist -2 x kikker (achter) / 4 x handgreep (extern) -2 x opbergruimte achter -2 zelflozers -Hoofdschakelaar -Neerklapbaar stuurconsole met stuurwiel en kabel, windscherm en rvs handgreep -Bolster met voetsteun, handreling, 4 hengelhoudersteunen en opbergruimte -Navigatieverlichting en bilgepomp -3 x passagiersstoelen achter, waarvan de middelste verstelbaar is -Zwemtrap -2 telesc. roeiriemen, voetpomp, manometer en reparatieset   Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting5.4 x 2.54 x 0.4 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Zodiac Yachtline 400 Deluxe

Yachtline 400 Deluxe De serie Yachtline is bedoeld als jachttender, maar door de stoere looks en uitstekende vaareigenschappen door de ingebouwde trimvlakken is deze tender ook te gebruiken voor andere doeleinden. Comfort is erg belangrijk binnen de Yachtline, dus voor een dagje varen met het gezin is deze tender ook ideaal. Uiteraard zijn er diverse kleurstellingen en accessoires mogelijk om de tender te personaliseren.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting4 x 1.77 x 0.4 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Zodiac Cadet RIB ALU DL

Cadet RIB ALU DL De Zodiac RIB met een aluminium V-romp. Door de ultra lichte 2,5 mm aluminium V-romp is de Cadet Aluminium RIB optimaal licht in gewicht. Daarnaast is de tender met de flinke diameter drijvers ook optimaal veilig en stabiel.  Door de V-vorm aluminium romp is de rubberboot wendbaar en gemakkelijk bestuurbaar. Het anti-slip dek verhoogt de veiligheid in de tender. De lichtgewicht aluminium V-romp is over de hele lengte voorzien van een kielbescherming om schades te beperken. De DL modellen zijn voorzien van een vlak binnendek met doorvoer voor een brandstofslang onderdeks en een boegkist (mogelijkheid tot het plaatsen van een brandstoftank).   - Cadet RIB ALU DL 300 - Cadet RIB ALU DL 330 - Cadet RIB ALU DL 360 - Cadet RIB ALU DL 390   -Stronganâ?¢ Duotexâ?¢ 2 x 1100 decitex weefsel of NEOPREEN materiaal (keuze) -Gepoedercoated aluminium V-romp met vlak anti-slip binnendek (2,5mm ultra-light romp) met doorvoer voor brandstofslang onderdeks -Kielbescherming (keelguard) over de gehele lengte van de romp -Boegkist / ankerkist -Geïntegreerde spiegelsteunen -Brede stootrand -Hijspunten (2 x achter en 1 x boeg) -2 sleepogen achter, motorplaat -Boegring , boeggreep en zelflozer -Handgrepen + 2 x draaggreep -â??Easy Pushâ? ventielen -Banktas (dient tevens als kussen voor zitplank) -Waterdichte Zodiac tas -Roeidolhouders + alu roeiriemen (deelbaar en verstelbaar) -Verwijderbare zitplank (2 standen) -Voetpomp en reparatieset   Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting3.33 x 1.67 x 0.4 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Zodiac Pro 7

Pro 7 Deze stoere Zodiac Pro 7 is een ideale RIB die voor diverse doeleinden geschikt is. De Zodiac Pro 7 is erg makkelijk in gebruik en het materiaal van de drijvers is van Hypalon om uw RIB zo duurzaam mogelijk te maken. Ook is het mogelijk het deck, stuurconsole, banken en accessoires naar eigen behoefte in te delen. U kunt deze RIB dus volledig customizen naar eigen smaak.   16 1x 250 pk of 2x 130 pk 1960 kg 5   -Scherpe V-bodem met anti-slipdek en zelflozende cockpit (indien geen belading) donkergrijs of lichtgrijs -Demonteerbare drijver van NEOPREEN HYPALON weefsel -Diverse kleurkeuzes drijver -Anti-slip patches op drijver -Ingebouwde brandstoftank met water/benzine afscheider (200 liter) -Extra brede stootrand en dubbele grijplijn -Polyester boegrol met ankerlier -Achtercones â??Fish Tailâ? stijl -4 externe handgrepen -Afsluitbare boegkist met apart gedeelte voor de vulopening van de brandstoftank -1 x opbergruimte -1 x bolder om aan te meren (in de boeg) + 2 x kikker, 1 x boegring en 2 sleepogen -2 grote zelflozers -Hoofdschakelaar -Bilgepomp -Opbergruimte achter (onderdeks) -Zwemtrap -2 telesc. roeiriemen, voetpomp, manometer en reparatieset   Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting6.75 x 2.54 x 0.4 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Williams 445 Dieseljet

prijs op aanvraag

Dieseljet 445

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Bouwjaar2023
 • Afmeting4.45 x 2 x 0.6 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Zodiac Medline 9

Medline 9 De MEDLINE serie is bedoeld voor lange dagtrips en een voorbeeld van de nieuwe generatie van Zodiac® RIBâ??S die ontworpen zijn voor comfort en gezelligheid. Elke MEDLINE is ontwikkeld om u de meeste ruimte aan boord te bieden, waardoor het met veel plezier vertoeven is op Uw MEDLINE! De Medline 9 is een erg comfortabele RIB voor diegene die de Medline 7.5 toch net te klein vindt. Er kunnen maarliefs 20 mensen mee op de Medline 9 waardoor u niet alleen het gezin maar ook famillie en vrienden van dit prachtstuk kunt laten genieten.  - 400 liter brandstoftank - 50 liter watertank - 43 liter vuilwatertank  - Max. 1x 400 pk of 2x 350 pk   -V-bodem met anti-slipdek, zelflozend -Douchekit -Rondzit in de boeg met rugkussens -Rondzit achter met eenvoudige toegang tot zwemplateau -Cabine met marine toilet -Stuurconsole met windscherm -Opklapbaar bolster,  keukenunit onder het bolster -Tafel achter -Elektrische lier -8 bekerhouders -6 x USB aansluiting -Zijflanken achter -Polyester boegrol -Volledig Eva-deck  -Hydraulische besturing -Zwemtrap -Dekverlichting -4 x kikker -Veel opbergruimtes   U kunt zelf de kleuren van de drijvers en het interieur bepalen en daarnaast nog vele andere opties uitkiezen.  Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting8.9 x 3.06 x 0.5 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Zodiac Cadet RIB ALU

Cadet RIB ALU De Zodiac RIB met een aluminium V-romp. Door de ultra lichte 2,5 mm aluminium V-romp is de Cadet Aluminium RIB optimaal licht in gewicht. Daarnaast is de tender met de flinke diameter drijvers ook optimaal veilig en stabiel.  Door de V-vorm aluminium romp is de rubberboot wendbaar en gemakkelijk bestuurbaar. Het anti-slip dek verhoogt de veiligheid in de tender. De lichtgewicht aluminium V-romp is over de hele lengte voorzien van een kielbescherming om schades te beperken.   - Cadet RIB ALU 240 - Cadet RIB ALU 270 - Cadet RIB ALU 300 - Cadet RIB ALU 330 - Cadet RIB ALU 360   -Strongan â?¢ Mehler 1100 decitex weefsel of NEOPREEN materiaal (keuze) -Gepoedercoated aluminium V-romp met antislipdek (2,5mm ultra-light romp) -Kielbescherming (keelguard) over de gehele  lengte van de romp -Brede stootrand -Hijspunten (2 x achter en 1 x boeg) -2 sleepogen achter -Boegring , boeggreep en zelflozer -Handgrepen + 2 x draaggreep -â??Easy Pushâ? ventielen -Motorplaat -Banktas (dient tevens als kussen voor zitplank) -Waterdicht Zodiac tasje -Roeidolhouders + alu roeiriemen (deelbaar en verstelbaar) -Verwijderbare zitplank (2 standen voor 300/330/360) -Voetpomp en reparatieset   Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting3.03 x 1.67 x 0.4 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Zodiac Pro 850

Pro 750 Deze stoere Zodiac Pro 850 is een ideale RIB die voor diverse doeleinden geschikt is. De Zodiac Pro 850 is erg makkelijk in gebruik en het materiaal van de drijvers is van hypalon om uw RIB zo duurzaam mogelijk te maken. Ook is het mogelijk het deck, stuurconsole, banken en accessoires naar eigen behoefte in te delen. U kunt deze RIB dus volledig customizen naar eigen smaak.   25 1x 350 pk of 2x 250 pk 2800 kg 7 - Geïntegreerde brandstoftank (400 liter)   -Scherpe V-bodem met anti-slip dek (zelflozend) en hoge gangboorden zwart of grijs -Extra brede stootrand -Polyester boegrol -Grijplijn (binnenâ?? en buitenzijde drijver) -Boegkist met verwijderbaar compartiment  -Ankerkist  -Opbergruimte achter -2 sleepringen (achter), 2 x kikker (achter) -1 x boegring -1 x afmeer bolder (voor) -4 x handgreep  -Versterkte achterkegels -2 grote zelflozers -Ingebouwde brandstoftank met water/benzine afscheider (400 ltr) -2 x bilge -2 telescopische roeiriemen -Voetpomp met manometer en reparatieset   Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting8.5 x 3 x 0.5 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Williams Dieseljet 625

Williams Dieseljet 625

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Bouwjaar2023
 • Afmeting6.25 x 2.4 x 0.6 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Zodiac Pro 5.5

Pro 5.5 Deze stoere Zodiac Pro 5.5 is een ideale RIB die voor diverse doeleinden geschikt is. De Zodiac Pro 5.5 is erg makkelijk in gebruik en u heeft de keuze de afneembare drijvers van Hypalon of PVC uit te rusten. Ook is het mogelijk het deck, stuurconsole, banken en accessoires naar eigen behoefte in te delen. U kunt deze RIB dus volledig customizen naar eigen smaak.   12 130 pk 1550 kg 5 - Geïntegreerde brandstoftank (100 liter)   -Scherpe V-bodem met anti-slipdek en zelflozende  cockpit (indien geen belading) donkergrijs of lichtgrijs -Demonteerbare drijver van Strongan TM Duotex TM 2 x 1100 decitex weefsel OF demonteerbare drijver van NEOPREEN HYPALON weefsel Diverse kleurkeuzes drijver -Anti-slip patches op drijver -Ingebouwde brandstoftank met water/benzine afscheider (100 liter) -Extra brede stootrand en dubbele grijplijn -Polyester boegrol met ankerlier -Achtercones â??Fish Tailâ? stijl -4 externe handgrepen -Afsluitbare boegkist met apart gedeelte voor de vulopening van de brandstoftank -1 x bolder om aan te meren (in de boeg) + 2 x kikker, 1 x boegring en 2 sleepogen -2 grote zelflozers -Hoofdschakelaar -Bilgepomp -Opbergruimte achter (onderdeks) -Zwemtrap -2 telesc. roeiriemen, voetpomp, manometer en reparatieset   Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie.    

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting5.4 x 2.54 x 0.4 m
 • MateriaalHypalon Neoprene
Verkocht

Highfield Sport 420 Hypalon

€ 33.040,00

Direct leverbaar bij Bestboats, Highfield Sport 420 Hypalon met Mercury 60 Pk Highfield Sport 420 met 60PK Mercury buitenboordmotor  De Highfield Sport 420 heeft een maximum vermogen van 70 PK en biedt plaats aan maximaal 8 passagiers. De gepoedercoate aluminium romp is zeer duurzaam en ideaal voor aanleggen op het strand en traileren, zonder zorgen over gelcoat beschadigingen. Met luxe diamantstiksel bekleding en veel beenruimte aan het roer, is de Sport 420 een ideale jachttender of dagboot. De luxe console heeft een getint windscherm, een reling en een dashboard waarop een 7" kaartplotter past. De zitplaatsen omvatten een stoel voor het stuurconsole, een stuurbank en een boegstoel die kan worden omgevormd tot een zonnebed.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Bouwjaar2022
 • Afmeting4.24 x 2.05 x 0.4 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Zodiac Cadet RIB

Cadet RIB De Zodiac Cadet RIB is een kwalitatief hoogwaardige tender die u prima aan uw kinderen kunt meegeven. Deze tenders staan bekend om goede vaareigenschappen en u heeft ondanks het formaat ongelofelijk veel dekruimte.    - Cadet RIB 260 - Cadet RIB 290 - Cadet RIB 310 - Cadet RIB 340 - Cadet RIB 390   -Strongan Mehler 1100 decitex weefsel of NEOPREEN materiaal (keuze) -Polyester V-bodem met anti-slip dek -Boegkist (C310 Rib en C340 Rib) -Brede stootrand rondom -Versterkte achterkegels -Ergonomische boeggreep + 1 boegring -2 x RVS sleepogen -3 hijspunten (4 voor C310 rib en C340 Rib) -2 x draaggrepen (buitenzijde drijver) -Zelflozer -Handgrepen op bovenzijde drijver -â??Easy Pushâ? ventielen -Aluminium motorplaat -Roeidolhouders + aluminium roeiriemen -Verwijderbare zitplank (2 standen op 310/340) -Bevestigingen voor brandstoftank -Voetpomp en reparatieset   Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting3.1 x 1.72 x 0.4 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Williams Sportjet 435-S

Williams Sportjet 435-S

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Bouwjaar2023
 • Afmeting4.35 x 1.95 x 0.35 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Zodiac Medline 580

prijs op aanvraag

Zodiac De MEDLINE serie is bedoeld voor lange dagtrips en een voorbeeld van de nieuwe generatie van Zodiac® RIBâ??S die ontworpen zijn voor comfort en gezelligheid. Elke MEDLINE is ontwikkeld om u de meeste ruimte aan boord te bieden, waardoor het met veel plezier vertoeven is op Uw MEDLINE! Ook deze Medline 580 biedt u alle ruimte en comfort die u wenst tijdens een dagje op het water.   12 115 pk 1420 kg 5   -Scherpe V-bodem met anti-slip dek (zelflozend), â??2 â??kleurigâ?; lichtgrijs bovendek met donkergrijze romp -Leverbaar met demonteerbare NEOPREEN HYPALON (1670 decitex) of Strongan TM Duotex TM 2 x 1100 decitex drijver, voorzien â??Easy Pushâ? ventie- len -Bekleding kussens in 2 structuren, kleur â??Tabacâ? -Extra brede stootrand -Polyester boegrol -1 zelflozer -Nieuw stuurconsole met stuurwiel, windscherm en handreling -Bolster -Hydraulische besturing -Zwemtrap -Grote zitbank achter met neerklapbare rugleuning voor het creeÌ?ren van een zonnedek -Grote boegkist + grote opbergruimte onder zitbank achter -4 x handgreep (extern) + 8 x handgreep (bovenzijde drijver) -Ingebouwde brandstoftank met water/benzine afscheider (90 liter) -Bilgepomp -Boegkussen voor boegkist (Z61437) -2 telescopische roeiriemen -Voetpomp, manometer en reparatieset   Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie.  

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting5.8 x 2.54 x 0 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Zodiac Pro 750

Pro 750 Deze stoere Zodiac Pro 750 is een ideale RIB die voor diverse doeleinden geschikt is. De Zodiac Pro 750 is erg makkelijk in gebruik en het materiaal van de drijvers is van Hypalon om uw RIB zo duurzaam mogelijk te maken. Ook is het mogelijk het deck, stuurconsole, banken en accessoires naar eigen behoefte in te delen. U kunt deze RIB dus volledig customizen naar eigen smaak. 20 300 pk 1960 kg 5 - Geïntegreerde brandstoftank (310 liter)   -Scherpe V-bodem met anti-slipdek en zelflozende cockpit  -Polyester boegrol met ankerlier -Afsluitbare boegkist -Ingebouwde brandstoftank met water/benzine afscheider  -2 x bilgepomp -4 x grote zelflozers -4 externe handgrepen -1 x boegring -2 x sleepoog -2 x kikker -Elektrisch circuit met hoofdschakelaar -Zwemtrap -Neopreen drijver (verwijderbaar, keuze uit 4 kleurstellingen) -Extra brede stootrand en dubbele grijplijn -Anti-slip patches op drijver   Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting7.5 x 2.9 x 0.5 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Zodiac Pro 500

Pro 500 Deze stoere Zodiac Pro 500 is een ideale RIB die voor diverse doeleinden geschikt is. De Zodiac Pro 500 is erg makkelijk in gebruik en u heeft de keuze de afneembare drijvers van Hypalon of PVC uit te rusten. Ook is het mogelijk het deck, stuurconsole, banken en accessoires naar eigen behoefte in te delen. U kunt deze RIB dus volledig customizen naar eigen smaak. 9 70 pk 1060 kg 5 - Geen geïntegreerde brnadstoftank   -Scherpe V-bodem met anti-slip dek rood of zwart OF -Anti-slip patch op drijver -Extra brede stootrand -Polyester boegrol -Grijplijn (binnenâ?? en buitenzijde drijver) -Afsluitbare boegkist -1 boegring + 2 sleepringen -4 x handgreep (extern) -Versterkte achterkegels -1 grote zelflozer -Aluminium motorplaat -â??Easy Pushâ? ventielen -Opbergtas voor drijver -2 telescopische roeiriemen -Voetpomp, manometer en reparatieset   Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting4.7 x 2.05 x 0.4 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Williams 345 Sportjet

prijs op aanvraag

Sportjet 345

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Bouwjaar2023
 • Afmeting3.45 x 1.77 x 0.35 m
 • MateriaalHypalon Neoprene
Onder optie

Highfield Sport 800 Hypalon

€ 145.749,00

Uit voorraad leverbaar vanaf begin April 2022 bij Bestboats, Limited Edition Highfield Sport 800 Hypalon Limited Edition Highfield Sport 800 met een Mercury Verado 350PK buitenboordmotor Met de introductie van de Sport range heeft Highfield er een ware eyecatcher bij in het botenprogramma. De kwaliteiten van de ondoordringbare aluminium romp zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over gelcoat scheuren of het plaatsen van de rib op een strand of trailer. Alle Highfield Sport modellen zijn gemakkelijk te lanceren, te traileren en op te bergen dankzij het lichte gewicht en de geïntegreerde davit hijsogen. Met een geheel eigen indeling, sportieve console en comfortabele en verstelbare captains-seat. In combinatie met de Mercury Verado 350PK 6 cilinder outboard motor is een hoge topsnelheid en krachtige acceleratie gewaarborgd. De boot is in kustwateren perfect te gebruiken dankzij zijn diepe V-bodem. De toevoegingen zoals EVA teak, geïntegreerde brandstoftanks, prachtige diamant gestikte bekleding en zwemplatforms op dit grotere model zal u toelaten om elke dag te genieten tot het maximum.

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Bouwjaar2022
 • Afmeting8.11 x 2.94 x 0.9 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

PIRELLI J33

€ 38.599,00

Nieuw 2021 model, Pirelli J33 Ice White met Black Torpeedo De J33 is ontworpen, bedacht en gefabriceerd door Tecnorib voor het gebruik op plezierjachten en mega jachten. Uitgerust met een jet drive motor ROTAX ACE 903 90 pk Benzine, heeft de J33 een gereduceerde hoogte om perfect te passen in de garages van jachten. De J33 combineert handzaamheid en gebruiksgemak met het plezier van een uitstekend presterende en tegelijkertijd volledig veilige vaarervaring. Aandacht is besteed aan het kleinste detail, van instapergonomie tot de fijnste onderdelen voor een totaal comfort onder de zon.  

 • CategorieRIB and inflatable boat
 • Afmeting3.3 x 1.69 x 0.94 m
 • MateriaalHypalon Neoprene