Welkom op het water Powered by HISWA

Stuurgroep bestaande uit HISWA-leden

De campagne 'Welkom op het water' wordt geleid door een speciale stuurgroep onder auspiciën van het Algemeen Bestuur van HISWA-RECRON.

In de stuurgroep hebben marketingprofessionals, die allen werkzaam zijn bij een HISWA-RECRON-bedrijf of HISWA-RECRON Supplier, en een kantoormedewerker van HISWA-RECRON zitting. Watersporters, ondernemers en anderen zijn altijd welkom op mee te denken over de promotie. Help jij de watersport promoten?

De stuurgroep bestaat uit de volgende personen:

Visie van de HISWA-ondernemer

Pieter Kok - Rake Rigging

HISWA-RECRON-lid Pieter Kok, mede-eigenaar van Rake Rigging en actief watersporter, is vanaf de start betrokken bij de ontwikkeling van de campagne. Pieter: "Met een actieve en betrokken stuurgroep proberen we in korte tijd een zo breed mogelijk draagvlak voor 'Welkom op het water' te creëren. Dat vergt veel tijd en inspanning, maar dat is volgens mij de moeite meer dan waard. Als ondernemer in de watersport weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat we investeren in de toekomst. Ontzettend mooi om te zien hoe ons initiatief gaat leven, wat er toe leidt dat steeds meer partijen zich willen aansluiten. Vanuit mijn marketingachtergrond draag ik bij aan een heldere strategie, die hopelijk bijdraagt aan het succes van Welkom op het water."

Romkje Groothedde - Boot Akkrum

Romkje Groothedde, eigenaar van Boot Akkrum en tot december 2018 stuurgroeplid: "De campagne 'Welkom op het water' is pure noodzaak. Als watersportbranche hebben we een gemeenschappelijk belang. De volle breedte van de watersport moet veel beter op de kaart worden gezet. Het is tijd om onze blik naar buiten te richten en te laten zien wat deze prachtige branche te bieden heeft."

Heeft u als ondernemer ook tips en ideeën over de invulling van de campagne? Bel of mail ons gerust.

Welkom op het water: dé campagne voor de toekomst

Welkom op het water is een nationale campagne – powered by HISWA. Het doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de watersport en meer uren het water op krijgen. Want: watersporten geeft je een ander perspectief! Uitwaaien met een kite op zee, sloepvaren door de prachtige grachten, zeilen op de Nederlandse meren of misschien wel varen op een rib over de rivieren? Ervaar wat water met je doet! Watersport is er voor jong en oud en het maakt niet uit of je een beginnende watersporter bent of ervaren. Op www.welkomophetwater.nl vind je de laatste informatie over watersporten: - Ontdek welke watersport bij jou past! - Vind een bedrijf in de buurt en huur of koop je materiaal. - Check alle watersportevenementen in de watersportagenda.