8 tips bij het ko...

8 tips bij het kopen van een boot die je niet wilt missen!

De geur van zeelucht en zonnebrand. Wind in de haren. De zon op het water zien glinsteren. Je ziet jezelf al helemaal genieten op het water. Met een eigen boot, dat is één ding dat je hebt besloten. Waar moet je op letten bij het kopen van een eigen boot?

USP balk
Boot gekocht?

Kies voor een aankoopkeuring

Gefeliciteerd met de geplande aankoop van je boot! Nu wil je maar één ding: lekker varen. Maar verstandig is om eerst een aankoopkeuring te laten uitvoeren.

Hulp van een HISW...

Hulp van een HISWA Makelaar

Een HISWA Makelaar helpt je bij het kopen van je droomboot en neemt je veel zorgen uit handen.

Wil je het risico op schade, verlies of diefstal beperken? Sluit dan een verzekering af. Een HISWA Makelaar heeft hier wel verstand van.

Heb je bij het kopen van een boot financiering nodig? Een HISWA Makelaar kan je adviseren over een geschikte vorm.

Niet verplicht, wel handig: je boot registreren. Een HISWA Makelaar kan deze procedure voor je verzorgen.

Ben je je aan het...

Ben je je aan het oriënteren op de koop van een boot?

Onze tip: huur eens verschillende boten om te kijken wat nu echt bij jou past. Wendela en Ben Ebbinge nemen je in deze video mee met hun tocht naar Amsterdam en vertellen daarbij over het hebben van een boot.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!

Buitenboordmotoren en inboard motoren

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands buitenboordmotor, inboard motor of elektrische motor voor je boot? Of je nou kiest voor een elektrische Torqeedo, een stille ePropulsion, een krachtige Honda of een innovatieve Suzuki, voor elke boot is er een geschikt merk en een dealer bij je in de buurt.