Resultaat evenementen: 1 t/m 3 van 3

87e Sneekweek

03-08 t/m 08-08-2024

De 87ste Sneekweek zal worden gehouden van 3 t/m 8 augustus 2024. De Sneekweek is het grootste en gezelligste binnenwater zeilevenement van Europa: de perfecte combinatie van gezelligheid en sportiviteit. Gedurende de dag wordt er fanatiek gezeild op het Sneekermeer, daarna is er gezelligheid op het eiland en in de stad.

HISWA te Water 2024

28-08 t/m 01-09-2024

De 39ste editie van de Hiswa te Water zal in 2024 plaatsvinden in, natuurlijk, Batavia Haven Lelystad. De haven zal wederom worden omgetoverd tot het walhalla voor ieder type watersporter. Zoals het er nu uitziet zal het weer helemaal vol komen te liggen in de haven en zullen alle stands op de kade en in de grote entree tent zijn bezet. De Hiswa te Water zal al geen andere beurs het evenement worden waar je je kan informeren en oriënteren over alles wat de nautische water sport heeft te bieden.

Dit vaarseizoen gaat Welkom op het water het land in. De roadshow is op verschillende evenementen door het land aanwezig. In de 'Watersport kar' kunnen bezoekers de watersport- en beroepencheck doen, is er een simulatie om te varen en is er informatie in te winnen over watersporten. 

Kom jij ook op bezoek?