Resultaat evenementen: 1 t/m 6 van 6

Wil jij graag het water ontdekken vanaf een surfplank of zeilboot en hierbij leren windsurfen of zeilen op een van de beste watersport locaties ter wereld? Laat je dan begeleiden door één van onze enthousiaste instructeurs. Ons watersportcentrum is VDWS-erkend, dit betekent dat al onze instructeurs opgeleid en gecertificeerd zijn om jou de beste moves aan te leren. Het is mogelijk om je individueel, samen met vrienden of je gezin in te schrijven voor een
van onze cursussen. De medewerkers van de receptie delen de cursussen in op basis van leeftijd, taal en niveau; dat is wel zo gezellig én zo leer je het meest!

Ben jij ouder dan 6 jaar, beschik je over een zwemdiploma en heb jij zin in een spectaculair én verfrissend uitje op de Brouwersdam? Bezoek dan onze welbekende Waterjump! Deze schans van 8 meter hoog en 25 meter lang is net zo spannend en uitdagend als het
klinkt. Vele waaghalzen zijn je al voorgegaan met adembenemende sprongen en salto’s. Ben jij niet zo een stunter? Geen probleem! Iedereen gaat op zijn eigen tempo en manier van de schans af.

Yoga aan het water

27-07 t/m 24-08-2022

Wekelijks verzorgd Bellatrix van Yogastudio Ouddorp een, voor iedereen toegankelijke, yoga sessie aan de waterkant van het Grevelingenmeer. De yoga sessie gaat altijd door, bij slecht weer word de sessie gegeven in onze Sunrise Lounge.

 

 

HISWA te Water

31-08 t/m 04-09-2022

Sinds 2018 vindt de Hiswa te Water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa, plaats in de Batavia Haven in Lelystad. Na twee goedbezochte edities (2018 en 2019) in deze bekende, centraal gelegen watersportplaats kwamen de bekende coronamaatregelen. De fysieke 2020 & 2021-edities moesten plaats maken voor online varianten.

 

Leer schipperen op de Vinkeveense op een ouderwetse platbodem.

Binnenvaartdagen Zwijndrecht

09-09 t/m 11-09-2022

Een driedaags gratis publieksevenement voor de regio waar educatie en voorlichting hand in hand gaan met entertainment en live muziek!