Resultaat evenementen: 1 t/m 4 van 4

Wil jij graag het water ontdekken vanaf een surfplank of zeilboot en hierbij leren windsurfen of zeilen op een van de beste watersport locaties ter wereld? Laat je dan begeleiden door één van onze enthousiaste instructeurs. Ons watersportcentrum is VDWS-erkend, dit betekent dat al onze instructeurs opgeleid en gecertificeerd zijn om jou de beste moves aan te leren. Het is mogelijk om je individueel, samen met vrienden of je gezin in te schrijven voor een
van onze cursussen. De medewerkers van de receptie delen de cursussen in op basis van leeftijd, taal en niveau; dat is wel zo gezellig én zo leer je het meest!

Ben jij ouder dan 6 jaar, beschik je over een zwemdiploma en heb jij zin in een spectaculair én verfrissend uitje op de Brouwersdam? Bezoek dan onze welbekende Waterjump! Deze schans van 8 meter hoog en 25 meter lang is net zo spannend en uitdagend als het
klinkt. Vele waaghalzen zijn je al voorgegaan met adembenemende sprongen en salto’s. Ben jij niet zo een stunter? Geen probleem! Iedereen gaat op zijn eigen tempo en manier van de schans af.

Leer schipperen op de Vinkeveense op een ouderwetse platbodem.

Open dag Hutting Yachts

15-10 t/m 15-10-2022

De jaarlijkse open dag van Hutting Yachts telt dit jaar 2 primeurs: bekijk dé nieuwe Hutting 46, volop in aanbouw, én het hybride zeiljacht 56ft ‘Elysium!