Jachtbouwers en toeleveranciers

Als jachtbouwer of toeleverancier ben je altijd op zoek naar meer leads in Nederland en het buitenland. Wij helpen je daar een handje bij.

Toets je in Google ‘nieuwe boot kopen’ in dan zie je dat HISWA.nl op pagina 1 van Google staat. Ook met de Engelse zoekterm ‘custom built yachts’ scoren we goed. Als jachtbouwer of toeleverancier én lid van HISWA-RECRON kun je terecht op deze platforms:

  • HISWA.nl waar je gratis kunt adverteren met je nieuwe en gebruikte boten. Dat gaat via mijnhiswarecron.nl met het systeem HISWA Open Marine. Dat is de internationale standaard voor het plaatsen van boten. Bij commerciële aanbieders ben je al snel duizenden euro’s aan advertentiekosten kwijt.
  •  Afgelopen jaar werden 1.040.562 pagina's bekeken in het 'boten te koop' gedeelte op deze site.
  •  Potentiële klanten klikken rechtstreeks door naar jouw website. Dat bieden commerciele partijen vaak niet aan.
  •  de Engelstalige website van HISWA.nl, waarnaar je boten die op HISWA.nl staan, automatisch worden doorgezet. Je kunt hier ook zelf Engelstalige teksten toevoegen.
  • de nternationale website: www.yachtsholland.com. Jachtbouwers en toeleveranciers die een Nederlands product op de markt brengen, kunnen hier hun producten/boten plaatsen.

Verder organiseren we regelmatig internationale persbezoeken met journalisten van topwatersportmagazines.

Vragen hierover? Neem contact op met Michaël Steenhoff, m.steenhoff@hiswarecron.nl06-5367608