Aanbod nieuwe boten: 1 t/m 20 van 510

ALUQA Abalone 40 NEW

€ 320.000,00

For your convenience this boat will take to you to any place you wish, for example a sunny trip to the Mediterranean, which is excellent for enriching life and creating lifelong memories. The boat is gifted with modern technology so everyone in the boat can have the o ptimal experience they deserve. The engine room is located under the sundeck. To top it off, the ALUQA has special LED lighting and a unique anchor system. The adjustable sunroof protects you from the sunrays at any time of the day. With one push of a button you close your cabin with shutters.

 • Bouwjaar2016
 • Afmeting12 x 3.45 x 0.9 m
 • MateriaalAluminium
 • Motor2x Volvo Penta D6 400 Hp PK

ALUQA Abalone 48 New

ALUQA designed to arrive in style! A trip with the ALUQA is an unforgettable experience of a lifetime. The innovative design and the finest materials are crafted into a powerboat that performs even beyond its unique good looks. Dutch craftsmanship combined with speed, luxury and comfort makes this boat unique. The smooth ride of this boat is very exceptional even in extreme choppy conditions. The aluminium tender is extremely suited for cruising the Mediterranean or exploring gorgeous bays or islands. It must be said, the ALUQA is a boat designed to arrive in style for your lunch or business appointment or dock at the end of the day for drinks on a terrace.

 • Bouwjaar2018
 • Afmeting14.5 x 4.13 x 0.5 m
 • MateriaalAluminium

ALUQA Abalone 48 New

Nieuw te bouwen Yachten in 40 en 48 voet ALUQA designed to arrive in style! A trip with the ALUQA is an unforgettable experience of a lifetime. The innovative design and the finest materials are crafted into a powerboat that performs even beyond its unique good looks. Dutch craftsmanship combined with speed, luxury and comfort makes this boat unique. The smooth ride of this boat is very exceptional even in extreme choppy conditions. The aluminium tender is extremely suited for cruising the Mediterranean or exploring gorgeous bays or islands. It must be said, the ALUQA is a boat designed to arrive in style for your lunch or business appointment or dock at the end of the day for drinks on a terrace.

 • Bouwjaar2019
 • Afmeting14.5 x 4.13 x 0.5 m
 • MateriaalAluminium

Alure 650 - New

€ 24.950,00

Onderhoudsvrije Alure 650 Prins van Oranje Alure 650 is een nieuwe aluminium sloep, uitgerust met een motor in een motorbun. Deze stoer gelijnde sloep heeft een zelflozende kuip en is door de gebruikte materialen volledig onderhoudsvrij. De sloep wordt standaard geleverd met een 20 pk motor, een stevige rubberen stootrand en een kussenset. Het is tevens mogelijk om de sloep te voorzien van een boegschroef, buiskap of bimini.

 • Afmeting6.5 x 2.3 x 0.6 m
 • MateriaalAluminium
 • MotorSelva 15 pk (zwaardere motor optioneel) PK

ANVERA 48

€ 690.000,00

Anvera 48 full carbon technologie

 • Afmeting14.5 x 4.91 x 1.11 m
 • MateriaalComposite

Aquavive 14.90 - New

AquaVive Boats De AquaVive is een schip met een CE -keuring, die veel luxe en comfort biedt. Een uniek nieuw concept voor duurzaam verblijven op en aan het water. De AquaVive biedt een riant leefoppervlak en is geschikt voor vier tot zes personen. Doordat de AquaVive gelijkvloers is, is deze voor iedereen toegankelijk. De AquaVive is energie neutraal en biedt een economische invulling voor de leegloop van jachthavens. Een uitkomst voor liefhebbers van watersport, (stads)natuur, ruimte en rust.   Indeling De AquaVive biedt een riant leefoppervlak en is geschikt voor vier tot zes personen. Ideaal voor een echtpaar of gezin met kinderen. De AquaVive beschikt over een royale living met een fantastisch uitzicht over het water. Vanuit de woonkamer heeft u middels de glazen pui toegang tot een sfeervol terras. De open keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. De AquaVive beschikt over 3 aparte slaapvertrekken, waarvan de master bedroom direct toegang biedt naar het (achter)terras. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, badkamermeubel en een designradiator. Het toilet beschikt over een fonteintje en mechanische ventilatie. Doordat de AquaVive zeer compleet is uitgevoerd, geniet u van een maximaal leefcomfort aan boord.   De AquaVive is de perfecte investering voor iedereen die graag wil genieten van comfort en beleving op en aan het water. De AquaVive Boats hebben een CE- C of D keuring en zijn officieel een schip. De AquaVive is door het groene karakter duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zeer energiezuinig in gebruik. Dit maakt de AquaVive een interessante investering waar u onbezorgd van kunt genieten. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopmakelaars.  

 • Afmeting14.9 x 4.5 x 0.55 m
 • MateriaalSteel

Axopar 24 Hard Top

€ 37.812,00

Axopar 24 Hard-top De Axopar 24 Hard Top combineert de unieke voordelen van een RIB (Rigid Inflatable Boat) met haar stabiele vaareigenschappen, lichte constructie en ongeëvenaarde veiligheid, met de ruimte en het design van een motorcruiser. Het merk Axopar heeft in de laatste jaren naam gemaakt en ongelofelijk veel internationale prijzen gewonnen door dit unieke concept. De Axopar 24 is verkrijgbaar in een Open, T-Top en Hard Top versie, daarnaast kan de Axopar 24 Hard Top worden uitgerust met een MerCury Outboard van 115 tot en met 200 pk. Door het twin stepped-hull concept heeft de Axopar 24 Hard Top een uitzonderlijk laag brandstofverbruik (0.90 liter per nautical mile), fantastische vaareigenschappen, en een fraai, modern en onderscheidend design. De Axopar 24 Hard Top kan worden uitgerust met een legio aan opties om de boot zo veel mogelijk te kunnen customizen naar uw wensen. Open, T-Top en Hard Top versies, waarbij er bij de 28 én 37 voets versie de mogelijkheid is voor een aft cabin (achterkajuit) met zonnebed. 

 • Afmeting7.6 x 2.55 x 0.7 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMercury Mogelijke motorisatie: 115 - 200 pk PK

Axopar 24 Open

€ 35.997,00

Axopar 24 open

 • Afmeting7.6 x 2.55 x 0.7 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMercury Mogelijke motorisatie: 115 - 250 pk PK

Axopar 24 T-Top

€ 37.812,00

Axopar 24 T-top

 • Afmeting7.6 x 2.55 x 0.7 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMercury Mogelijke motorisatie: 115 - 250 pk PK

Axopar 28 Cabin

€ 54.390,00

Axopar 28 cabin De Axopar 28 Cabin combineert de unieke voordelen van een RIB (Rigid Inflatable Boat) met haar stabiele vaareigenschappen, lichte constructie en ongeëvenaarde veiligheid, met de ruimte en het design van een motorcruiser. De Axopar 28 is verkrijgbaar in een Open, Cabin en T-Top versie. Het merk Axopar heeft in de laatste jaren naam gemaakt en ongelofelijk veel internationale prijzen gewonnen. De Axopar 28 Cabin kan worden uitgerust met een MerCury Outboard van 150 tot en met 350 pk.   Door het twin stepped-hull concept heeft de Axopar 28 Cabin een uitzonderlijk laag brandstofverbruik, fantastische vaareigenschappen, en een fraai, modern en onderscheidend design. De Axopar 28 Cabin kan worden uitgerust met een legio aan opties om de boot zo veel mogelijk te kunnen customizen naar uw wensen.   Open, Cabin en T-top versies, waarbij er bij de 28 en 37 voets versie de mogelijkheid is voor een aft cabin (achterkajuit). Het merk Axopar heeft in de laatste jaren naam gemaakt en ongelofelijk veel internationale prijzen gewonnen door dit unieke concept.

 • Afmeting9.18 x 2.95 x 0.8 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMercury verado Mogelijke motorisatie: 150-350 pk PK

Axopar 28 Open

€ 46.585,00

Axopar 28 open De Axopar 28 Open combineert de unieke voordelen van een RIB (Rigid Inflatable Boat) met haar stabiele vaareigenschappen, lichte constructie en ongeëvenaarde veiligheid, met de ruimte en het design van een motorcruiser. De Axopar 28 is verkrijgbaar in een Open, Cabin en T-Top versie. Het merk Axopar heeft in de laatste jaren naam gemaakt en ongelofelijk veel internationale prijzen gewonnen. De Axopar 28 Open kan worden uitgerust met een MerCury Outboard van 150 tot en met 350 pk.   Door het twin stepped-hull concept heeft de Axopar 28 Open een uitzonderlijk laag brandstofverbruik, fantastische vaareigenschappen, en een fraai, modern en onderscheidend design. De Axopar 28 Open kan worden uitgerust met een legio aan opties om de boot zo veel mogelijk te kunnen customizen naar uw wensen.   Open, Cabin en T-top versies, waarbij er bij de 28 en 37 voets versie de mogelijkheid is voor een aft cabin (achterkajuit). Het merk Axopar heeft in de laatste jaren naam gemaakt en ongelofelijk veel internationale prijzen gewonnen door dit unieke concept.

 • Afmeting9.18 x 2.95 x 0.8 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMercury verado Mogelijke motorisatie: 150-350 pk PK

Axopar 28 T-Top

€ 51.969,00

Axopar 28 t-top De Axopar 28 T-Top combineert de unieke voordelen van een RIB (Rigid Inflatable Boat) met haar stabiele vaareigenschappen, lichte constructie en ongeëvenaarde veiligheid, met de ruimte en het design van een motorcruiser. De Axopar 28 is verkrijgbaar in een Open, Cabin en T-Top versie. Het merk Axopar heeft in de laatste jaren naam gemaakt en ongelofelijk veel internationale prijzen gewonnen. De Axopar 28 T-Top kan worden uitgerust met een MerCury Outboard van 150 tot en met 350 pk.   Door het twin stepped-hull concept heeft de Axopar 28 T-Top een uitzonderlijk laag brandstofverbruik, fantastische vaareigenschappen, en een fraai, modern en onderscheidend design. De Axopar 28 T-Top kan worden uitgerust met een legio aan opties om de boot zo veel mogelijk te kunnen customizen naar uw wensen.   Open, Cabin en T-top versies, waarbij er bij de 28 en 37 voets versie de mogelijkheid is voor een aft cabin (achterkajuit). Het merk Axopar heeft in de laatste jaren naam gemaakt en ongelofelijk veel internationale prijzen gewonnen door dit unieke concept.

 • Afmeting9.18 x 2.95 x 0.8 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMercury verado 150-350 pk PK

Axopar 37 Cabin

€ 99.099,00

Axopar 37 Cabin

 • Afmeting11.2 x 3.3 x 0.85 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMercury verado Mogelijke motorisatie: 225-350 pk PK

Axopar 37 Sports Cabin

€ 108.556,00

Axopar 37 Sports Cabin

 • Afmeting11.2 x 3.3 x 0.85 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMercury verado Mogelijke motorisatie: 225-350 pk PK

Axopar 37 Sun-Top

€ 102.729,00

Axopar 37 Sun-Top excl engines

 • Afmeting11.2 x 3.3 x 0.85 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMercury verado Mogelijke motorisatie: 225-350 pk PK

Axopar 37 T-Top

€ 99.099,00

Axopar 37 T-Top

 • Afmeting11.2 x 3.3 x 0.85 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMercury verado Mogelijke motorisatie: 225-350 pk PK

Bavaria 56 Cruiser

€ 275.000,00

Very nice Bavaria 56 Cruiser from 2016 with 5+1 cabins, 10+1+1 berths and 3 heads. Maintained and well equipped with bow thruster, generator, heating Webasto, air condition, microwave, solar panel, GPS chatrplotter, bimini and sprayhood, dinghy etc. AVAILABILITY AFTER THE CHARTER SEASON 2019!

 • Bouwjaar2016
 • Afmeting16.75 x 4.76 x 2.46 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorYanmar PK

Bering 115 New Expedition Yacht

€ 10.600.000,00

Luxury Explorer Yacht The Bering 115 is currently the flagship of the Bering fleet. Striking with her bold and powerful lines, she has been designed to be a superb transoceanic yacht, ready to take on the heaviest of seas with grace and efficiency due to her tall bow profile, providing the requisite buoyancy to rise up and over approaching swells. Her "expeditionary" profile is due to this bow profile as well as the Portuguese bridge and pilothouse, features that contribute to her functionality as well as aesthetics. The Bering 115 is every bit as capable as she looks and with her enormous fuel capacity she can travel well over 6,000 nautical miles with full tanks.

 • Bouwjaar2020
 • Afmeting35 x 9.14 x 2.5 m
 • MateriaalSteel
 • MotorCummins QSK19 MCRS 2 x 780HP PK

Bering 130 New Expedition Yacht

€ 13.000.000,00

newest Expedition Series model and flagship of the Bering fleet. Bering Yachts proudly announces the Bering 130 (40 meters) as its newest Expedition Series model and flagship of the Bering fleet. Striking with her bold and powerful lines, she has been developed in association with Sabdes Design to be a superb transoceanic yacht, ready to take on the heaviest of seas with grace and efficiency due to a tall bow profile that provides the requisite buoyancy to rise up and over approaching swells. Her expeditionary-styled, tri-deck profile is influenced by the tall bow as well as the Portuguese bridge and pilothouse, features that contribute to her functionality as well as to her aesthetics. The Bering 130 is every bit as capable as she looks, and with her enormous fuel capacity of 17,000 gallons, she can travel well over 6,000 nautical miles. Bering 130 features an extremely functional layout on her 31’ beam. The huge sun deck on the flybridge offers a prime location for entertaining, partially shaded by the hardtop and hosting a wet bar, large Jacuzzi, various lounging areas compromising of lots of fitted sun pads.  

 • Bouwjaar2019
 • Afmeting40.2 x 9.3 x 2.8 m
 • MateriaalSteel
 • MotorTwo Caterpillar C32 ACERT – 1200 BHP @ 1800-2100 rpm PK

Bering 50 New Expedition Yacht

€ 1.050.000,00

Luxury Expedition Motor Yacht The Bering 50 is a rugged steel motor yacht that embraces traditional styling cues on the exterior while offering a very contemporary and stylish interior. This practical seagoing design offers the choice of either two or three stateroom layouts below decks. With the ability to sleep up to six and travel over 3,000 nautical miles non-stop she is a full displacement trawler that can travel the world. Up top she features a full walk-around deck. Above deck, there is plenty of space to spread out and enjoy the ocean views and sea breeze. On the main outside deck you can choose to lounge either aft in the semi-covered cockpit or up forward on the settee immediately forward of the pilothouse. The flybridge deck houses the upper steering station as well as a large U-shaped settee immediately forward of the helm chair which places everyone up top in one convenient location.

 • Bouwjaar2019
 • Afmeting16 x 4.88 x 1.61 m
 • MateriaalSteel
 • MotorJohn Deere 4045TFM75 2 x 135HP PK