Aanbod nieuwe boten: 1 t/m 20 van 581

Nimbus 305 Drophead

Nimbus 305 Drophead - Nimbus Daycruiser, geschikt voor comfortabele dag en lange weekenden aan boord. Nimbus 305 Drophead - een nieuw type Daycruiser, geschikt voor comfortabele weekend- en dagtripjes. Het motorjacht is gebouwd volgens het nieuwe Smart Speed concept, wat garant staat voor maximaal comfort voor alle opvarenden, bij elke snelheid. Vormgeving en functionaliteit zijn optimaal afgestemd op gezelligheid en het ontvangen van gasten aan boord. -â??Met de Nimbus 305 Drophead richten we ons op degenen die gewoon heerlijk en comfortabel willen varen, waarbij gezelligheid centraal staat en snelheid niet de belangrijkste factor is,â?? aldus Joacim Gustavsson, hoofdontwerper bij Nimbus. Het Smart Speed concept Het Smart Speed concept houdt in dat de romp ontworpen is om comfortabel te varen bij snelheden van 0 tot 22 knopen. De romp heeft geen uitgesproken planeerdrempel en vaart zuinig bij alle snelheden. De snelheid kan worden afgestemd op de omstandigheden op zee, wat veiliger is, meer comfort geeft en de opvarenden optimaal laat genieten van de omgeving.  De Nimbus 305 Drophead is een open Daycruiser en gebouwd op dezelfde basis als de bekroonde Nimbus 305 Coupé. Dit betekent een stilistisch zuivere Scandinavische vormgeving, waarbij gebruiksgemak en slimme, functionele oplossingen centraal staan. Neem bijvoorbeeld de elektrisch bediende canvas kap (optie), die met één druk op de knop inklapt en opvouwt in een in het raamkozijn weggewerkte cassette - eenvoudig en stijlvol. Uitgeklapt strekt de canvas luifel zich uit over de gehele kuip, d.w.z. de stuurstand, de wetbar en het eetgedeelte. De eettafel voor vier personen kan moeiteloos worden omgebouwd tot een extra tweepersoonsbed. De zitbank aan bakboordzijde kan gedraaid worden, zodat twee personen met hun gezicht naar voren kunnen zitten. De kuip en het achterdek harmoniëren. De mooie materiaalkeuze en de grote U-vormige zitbank voor 6 personen bieden alle comfort om te genieten van zonnige dagen. In de bevindt zich een wetbar compleet uitgerust met een 65l koelkast, spoelbak en ruimte voor een magnetron, elektrische grill of elektrische- of gaskookplaat.  De Nimbus 305 Drophead doet bijzonder ruim aan doordat het geïntegreerde badplatform gelijkvloers is aan het achterdek en de kuip.

 • Afmeting10.07 x 3.25 x 0.9 m
 • MateriaalGRP (Polyester)

Williams 280 Minijet

Williams Minijet 280 De Minijet is het kleinste ontwerp van Williams. Deze tender heeft alles wat de andere Williams series ook hebben maar onderscheidt zich door de kleinere afmeting en het lichte gewicht. Deze tenders worden uitgevoerd met een BRP Rotax viertaktmotor van 50 pk. De Williams tenders kenmerken zich door de inboard jetaandrijving. Deze jetaandrijving zorgt voor meer veiligheid en minder diepgang tijdens het varen. De tube is gemaakt van Hypalon Neopreen. Naast de standaarduitvoering is er een ruim aanbod van accessoires. Het is ook mogelijk om uw tender naar eigen smaak samen te stellen en te bekleden via www.buildmytender.com.

 • Afmeting2.78 x 1.55 x 0.25 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Luxe Motor 19.75 Cruise

€ 615.000,00

Geweldig ontworpen en nieuw gebouwde Luxe Motor. Ontworpen en gebouwd volgens de moderne scheepsbouwtechnieken maar volledig met de traditionele uitstraling van de originele schepen. Onder andere met ronde kimmen en een overnaadse romp. De afwerking is hoogwaardig en volledig aangepast aan uw eigen wensen waardoor u uw eigen droomschip kunt samenstellen. De indeling zoals is getoond is derhalve een indelingsidee. Het achterdek is riant met openslaande deuren naar de stuursalon. Met de afmetingen van dit schip is een groot vaargebied bereikbaar dat zich uitstrekt van de Middellandse Zee tot en met de Oostzee en vanaf de Noordzee tot aan de Zwarte Zee. Uw schip heeft geen certificaatplicht voor op de binnenwateren inclusief de Rijn waardoor u ongestoord uw droomreis kunt maken. De werf is zeer bekwaam en heeft reeds zeer veel schepen gebouwd en verbouwd. De volledige informatie van dit schip vindt u op www.doevemakelaar.nl of als u gelijk de volledige informatie van dit schip wil bekijken door hier te klikken.

 • Bouwjaar2021
 • Afmeting19.75 x 4.90 x 1.10 m
 • Materiaalstaal 6 mm Grade A ST37/2
 • MotorJohn Deere 4045 nieuw 125 pk 92 kW PK

Sea Ray Sport 190

€ 43.175,00

Snelle en compacte sportboot, zeer geschikt als familieboot of watersportboot De Sea Ray Sport 190 is niet meer in productie en is vervangen door de Sea Ray SPX 190  

 • Afmeting5.99 x 2.21 x 0.86 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMercruiser Mercruiser 4.5 MPI 200 PK ECT V6 PK

Seafury 800

€ 46.900,00

Met ronde/klassieke afwerking en een warme, maar toch sportieve uitstraling.

 • Afmeting8 x 2.76 x 0 m
 • MateriaalOther
 • MotorVetus 28 Pk PK

Sea Ray Sun Sport 230

€ 68.150,00

De Sun Sport 230 luxe en compacte cuddy met verzonken kussens op het voordek Met een hoog niveau van afwerking en vorm is het duidelijk een Sea Ray. De Sea Ray Sun Sport 230 2020 model is het kleinste model in de sportkruiser serie van Sea Ray. Hoge kwaliteit stoffen zijn gebruikt voor optimale kussens welke UV bestendig zijn. De boot is standaard uitgerust met een MerCruiser 4.5 liter250 pk Alpha I Sterndrive en is tevens uit te breiden met een MerCruiser 4.5 liter 250 pk Bravo III Sterndrive of een MerCruiser 6.2L 300 pk Bravo III Sterndrive. DTS schakeling is een optie. Tot slot zijn er talloze opties om de boot volledig naar eigen wens te maken.

 • Afmeting7.15 x 2.54 x 0.01 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMerCruiser MerCruiser 4.5 L ECT V6 MPI Alpha One (250 pk) PK

Mercury Adventure 320 Enduro

€ 1.330,00

Honest, Tough and Powerful

 • Afmeting3.2 x 1.54 x 0 m
 • MateriaalGRP (Polyester)

Hanse 315

€ 95.469,00

Hanse 315 beschikbaar met 1.35m kiel en randmeren mast Het nieuwe zeiljacht Hanse 315 voldoet aan alle verwachtingen van haar toekomstige eigenaren. Het jacht is geschikt voor sportief zeilen, ontspannen op vakantie of om samen met familie en vrienden de tijd door te brengen. Zeilen op het nieuwe zeiljacht Hanse 315 is een ervaring waar iedereen in uw familie enthousiast van wordt. Breng uw kinderen de wonderen en ontspanning van de zeilsport bij op een zeiljacht die indruk maakt. Kom en beleef een vakantie op het water, waarbij zwemmen, vissen of snel cruisen aan de wind allemaal mogelijk is.

 • Afmeting9.62 x 3.35 x 1.85 m
 • MateriaalGRP (Polyester)

Sunreef 60 Power New Built

prijs op aanvraag

The 60 Sunreef Power is a compact, comfortable and easily maneuvered power catamaran designed to provide a perfect blend of space The 60 Sunreef Power is a compact, comfortable and easily maneuvered power catamaran designed to provide a perfect blend of space, seaworthiness, performance and autonomy. With a range up to 3000-3500 nautical miles on cruising speed, the 60 Sunreef Power is also very stable even in heavy weather conditions. Her very shallow draft gives her the possibility to approach remote areas, inaccessible for other yachts. Her roomy interiors can be laid-out and custom-designed to fit every Ownerâ??s expectations and navigation plans. The living space available provides for full privacy of the guests and includes a spectacular Ownerâ??s cabin in the front with a panoramic view. The exterior lounging areas are generous and feature a 38m² cockpit and a 32m² flybridge housing the upper helm station.

 • Bouwjaar2020
 • Afmeting18.3 x 8.5 x 1.8 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • Motor2 x 370 HP - 2 x 800 HP PK

ICE Cat61 NEW

prijs op aanvraag

born from the cooperation between ICE YACHTS and the Engineer Enrico Contreas The ICECAT 61 was born from the cooperation between ICE YACHTS and the Engineer Enrico Contreas, father of the legendary catamarans Mattia and absolutely one of the most experienced designers of catamarans. Together Ice Yachts and Contreas began the Design and the Development of a new generation of catamarans, and the ICECAT 61, a brand new multihull, characterized by very pure and efficient line. This represents a complete re-design of the legendary " SBANDATO" , the Mattia 56 that years ago, amazed everyone for the speed and manouvrability, and was absolutely the reference for a cat of that size. The lines leave little to the fashion of the moment, such as the bows completely inclined backwards. We believe that a boat, which is in anycase a cruising boat, although fast cruising boat, requires a convenient area in the bow, for example in order to recover a mooring rope from a buoy without going crazy and this is the philosophy of our cat. The bow is anyway characterized by a â??scimitar â?? form as we find on the new ICE 33 and ICE 52.

 • Bouwjaar2020
 • Afmeting18.6 x 8.2 x 1 m
 • MateriaalEpoxy composite
 • Motor2xYanmar 2x 55HP PK

Capelli Tempest 1000 Open

prijs op aanvraag

De vernieuwde Capelli Tempest 1000 OPEN is een RIB om te genieten! Het team van Capelli heeft optimale dekruimte, opbergruimtes en ergonomische zittingen gecreëerd. Een riant zwemplateau met handgrepen, een gezellige rondzit met bekerhouders en een tafel, welke ook gebruikt kan worden voor het creëren van het optionele zonnedek achter. De rugleuning van de achterzit is klapbaar waardoor er een nog groter zonnedek ontstaat.

 • Bouwjaar2020
 • Afmeting10.07 x 3.35 x 0.5 m
 • MateriaalHypalon Neoprene

Sea Ray SPX 190

€ 55.555,00

Sea Ray SPX 190 MY 2020 SEA RAY Nr.1 in sportboten en cruisers

 • Bouwjaar2020
 • Afmeting5.94 x 2.54 x 0.86 m
 • MateriaalGRP (Polyester)

Valiant Comfort 500

Valiant

 • Afmeting5.01 x 2.32 x 0 m
 • MateriaalPVC

Sea Ray SLX 400

prijs op aanvraag

De Sea Ray SLX 400 is de grooste en meest luxe bowrider ter wereld De Sea Ray SLX 400 2020 model is een zeer luxe bowrider uit SLX-lijn van Sea Ray. De SLX 400 is de grootste en meest luxe bowrider ter wereld en heeft een lengte van 12.04 meter en een breedte van 3.70. De stuurboord kant aan de achterzijde is uit te klappen, zodat er een nog groter zwemplatform ontstaat. De hull van deSea Ray SLX 400 is te verkrijgen in veel verschillende kleuren, hetzelfde geldt voor het interieur. De Sea Ray SLX 400 is standaard voorzien van 2 eficiënte en krachtige 8.2L 380 pk inboards, maar is ook uit te breiden met 2 x 8.2L 430 pk of 2 x 4.2L 354 pk inboard dieselmotoren. Voor de SLX 400 zijn volop opties beschikbaar, zoals het submersible swimplatform (uitklapbaar zwemplatform), Dynamic running surface, vessel view, onderwaterverlichting, teakvloer, elektrische tower en nog veel meer om de boot naar eigen wens te maken.

 • Afmeting12.04 x 3.7 x 1 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • MotorMerCruiser Dubbele 380 pk 8.2L ECT MPI Bravo lll PK

Boston Whaler 280 Outrage

€ 274.820,00

Bekijk de brochures voor meer informatie. De prijs is inclusief Dual Mercury Verado 225 DTS. De Outrage versie van Boston Whaler kent vele modellen. De serie kenmerkt zich door zijn diepe V-hull, waardoor de boot uitermate geschikt is voor ruig water en open zee. De Outrage is verkrijgbaar als 190, 230, 250, 280, 330, 350, 380 en 420 Outrage.

 • Afmeting8.34 x 2.84 x 0.5 m
 • MateriaalOther

Mercury Air Deck Fishing 290

€ 1.330,00

When Fishing is Your Passion

 • Afmeting2.9 x 0 x 0 m
 • MateriaalOther

Grandezza 37 CA

prijs op aanvraag

The Grandezza 37 CA is a true eye catcher with her elegant lines. De Grandezza 37 CA is een echte eyecatcher met haar elegante lijnen. De salon en de kuip bieden een royaal leefgebied. Het indrukwekkende ontwerp, het buitengewone gebruiksgemak en het uitnodigende interieur maken elke reis zowel spannend als ontspannend. De beste boot waar je nog nooit van hebt gehoord! Ontworpen en gebouwd in Ostrobothnia, Finland, worden Grandezza-motorboten zeer gewaardeerd door watersporters in heel Europa. Het ongeëvenaarde ontwerp gecombineerd met de beste kwaliteit in ambacht en precisie in elk detail maken Grandezza de perfecte metgezel voor prestigieuze tijden op zee. Stap aan boord om met Grandezza van het leven te genieten.

 • Afmeting11.55 x 3.5 x 1.2 m
 • MateriaalGRP (Polyester)
 • Motor2x 270 - 300 pk PK

Fairline Targa 50 GT

De Targa 50 GT

 • Afmeting15.64 x 4.32 x 1.18 m
 • MateriaalGRP (Polyester)

Boston Whaler 210 Dauntless

€ 99.070,00

The Boston Whaler 210 Dauntless is a champion of versatility and ease. 170, 180, 210, 240, 240 Pro en 270. De Dauntless serie is zeer geschikt voor watersporters, vissers of gewoon als allround recreatieboot voor families. Door lage brughoogtes biedt Kempers Watersport de oplossing om het raam boven de console klapbaar te maken, waardoor de boot onder bijna alle bruggen in Nederland kan varen. De zitting van de 170, 180, 210 en de 240 Dauntless beschikt over is een leaningpost  reversible pilot seat die in verschillende standen kan worden gezet, waardoor staand en zittend genoeg opties zijn. De Boston Whaler 270 Dauntless heeft standaard een leaningpost inclusief 2 zitting met een flip-up gedeelte. Alle Dauntless versies zijn onzinkbaar en zelflozend en geschikt voor op binnenwater als voor op zee.

 • Afmeting6.48 x 2.59 x 0.36 m
 • MateriaalOther
 • MotorMercury Minimaal 150 pk. Maximaal 200 pk. PK