Welkom op het water Powered by HISWA

Watersporten met een beperking

Watersporten is voor iedereen. Dat geldt ook voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Of je nu wilt varen in een motorboot, zeilen of surfen. Op het water is alles mogelijk. Ook voor jou!

Er zijn verschillende organisaties die jou het water op helpen:

Welke watersport durf jij aan?

Hoe leuk is het om samen met jouw vrienden, vriendinnen of familie een watersport uit te proberen? Een dag genieten op het water. Er zijn verschillende mogelijkheden, waarschijnlijk ook bij jou in de buurt. Maar voordat je gaat kiezen, is het goed om te ontdekken welke watersport nu echt bij jou past! 

Trotseer jij de zee op een zeilboot of blijf je op rivieren en meren in een motorjacht? Ga jij roeien? Of ben jij een stoere surfer of surfster? Voor iedereen is er een andere uitdaging, dus ook voor jou! Wij zijn benieuwd...

Vrijheid + wind + water = plezier!

Welkom op het water | Een echt watersportgezin

Vader Bart zeilt graag met zijn twee dochters Annabelle en Madelief en zoon Pepijn. Want op het water daar komen zij tot rust. Vooral Pepijn, die door zijn beperking soms erg onrustig kan zijn, geniet optimaal van het water. De familie van Aggele is een echt watersportgezin en deelt graag hun verhaal. Meer weten over watersporten met kinderen of watersporten met een beperking? Kijk op www.welkomophetwater.nl.