HISWA Amsterdam Helaas afgelast!

HISWA met stand o...

HISWA met stand over gasveiligheid

Helaas is de HISWA afgelast! HISWA zal tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show aanwezig zijn op het Veiligheidseiland met een stand over gasveiligheid. In de stand zal een gasinstallatie aanwezig zijn, kun je al je vragen stellen aan gasexperts van HISWA Erkende Gasbedrijven én kun je zelf de lektest doen. Kom jij ook? Je vindt ons in Hal 5, stand 05.336

Unique Selling Po...
Watersport

Boten tot ca. 10 meter

Lifestyle

Accessoires, onderdelen en bootvakanties

Recreatie

Diverse watersporten

Praktische inform...

Praktische informatie

In de deelnemerslijst vind je van A tot Z alle bedrijven die een stand hebben op de HISWA Amsterdam Boat Show met daarbij het bijbehorende standnummer. Zo kun je je bezoek vast een beetje voorbereiden. 

 

Helaas is de HISWA afgelast! Openingstijden

Woensdag 11 maart

11:00 - 18:00 uur

Donderdag 12 maart

11:00 - 18:00 uur

Vrijdag 13 maart

11:00 - 22:00 uur

Zaterdag 14 maart

10:00 - 18:00 uur

Zondag 15 maart

10:00 - 18:00 uur

Let op! Op weekdagen vanaf 11 uur geopend, in het weekend vanaf 10 uur. Op vrijdag geopend tot 22 uur.

Tickets

Helaas is de HISWA afgelast! Met een tickets is de HISWA Amsterdam Boat Show te bezoeken op een dag naar keuze. Een HISWA-kaart geeft ook toegang tot de HISWA Sport Xperience! Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang.

Had ik maar een boot...

Lig je in je zwemband te genieten van alle bootjes en jachten die voorbijvaren met al die blije mensen aan boord? Veel van deze boten zijn gehuurd maar dat heb je niet eens in de gaten. Je kan al een boot huren voor een paar uur, een dag maar ook voor meerdere weken. Denk maar eens aan het huren van een sloep met je vrienden of een meerdaagse tocht op een luxe motorboot of zeilboot. Ook het meevaren op een charterschip is een unieke ervaring. Eén ding weet je zeker, de vrijheid op het water is heerlijk en op het water smaakt alles beter!