Contact & route

HISWA Nautisch Centrum Amsterdam

HISWA Nautisch Centrum Amsterdam

Adres

Werfkade 2
1033 RA Amsterdam
Postbus 37111
1030 AC Amsterdam

Contact

Algemeen
T: 020 - 705 14 00 
E: info@hiswa.nl

Communicatie/pers
T: 020 - 705 14 05
E: communicatie@hiswa.nl

HISWA te water
T: 0320 - 419 793
E: info@hiswatewater.nl

HISWA Amsterdam Boat Show (Amsterdam RAI)
T: 020 - 549 13 33
E: hiswa@rai.nl

Routebeschrijving

Auto
Rijd de MT. Lincolnweg in. Indien u deze weg afrijdt richting het water met het hoofdkantoor van de HEMA aan uw rechterhand, rijdt u rechtstreeks het parkeerterrein op.

Parkeren
U kunt parkeren op het grindparkeerterrein naast het gebouw.

Let op: betaald parkeren!
De parkeermeters staan vlak voor de ingang van het parkeerterrein. Voor gebruikers van Yellow Brick, Parkline of Parkmobile: het nummer van de parkeerautomaat is 19576.

Openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station Amsterdam loopt u via de loopt u via de hoofdonderdoorgang (waar de winkeltjes zitten) naar de achterzijde (uitgang 't IJ). U steekt bij de zebra over en gaat linksaf langs het water ('t IJ). Aan uw rechterhand ziet u vier ponten. De laatste pont in de rij gaat naar de NDSM-werf (zie lichtbak op de pont). In de spits is er elk kwartier een afvaart. Buiten de spits elk half uur. Vanaf de pont loopt u linksaf langs het water. Na restaurant ‘De IJ kantine’ loopt u rechtdoor over een houten brug. Aan uw rechterhand ziet u het kantoor van o.a. Hema en links ligt een groot parkeerterrein (met fijn grind). Steek het parkeerterrein schuin over. Voor u aan het water ziet u een gebouw met ronde houten bogen. Daar zijn wij, op de tweede etage, gevestigd.

Vanaf NS Centraal Amsterdam kunt u ook bus 391 of 394 richting Zaandam nemen. Uitstappen bij bushalte Stenendokweg. Even teruglopen en bij kruising de weg recht oversteken. Ga rechtdoor de Klaprozenweg in. Deze gaat over in de mt. Lincolnweg. Na het kantoorgebouw van Hema gaat u rechtsaf. Aan het eind ziet u het kantoor van HISWA Vereniging.