Alleen mogelijk voor bedrijven Lid worden van HISWA-RECRON
Alleen mogelijk voor bedrijven

Lid worden van HISWA-RECRON

Word ook een HISWA Erkend Bedrijf

Als HISWA Erkend Bedrijf profiteer je direct van voordelen en diensten die tot een groter marktaandeel zullen leiden. Ook krijg je het exclusieve recht om het bekende HISWA-logo in je bedrijfsuitingen te gebruiken.

Het rood-wit-blauwe logo heeft een positieve, professionele uitstraling van een kwaliteitsmerk en is bekend bij 95% van de watersporters. Het geeft watersporters een herkenning van 'zorgeloos varen'.

Al ruim 2400 bedrijven zijn lid van HISWA-RECRON. Samen zorgen we voor een succesvolle bedrijfstak. Voor alle aangesloten HISWA Erkende Bedrijven hebben we goede overeenkomsten en contracten die regelmatig aan de actuele jurisprudentie worden aangepast. 

Ondersteuning bedrijfsvoering

Voor haar leden biedt HISWA-RECRON zo veel mogelijk ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Dit gebeurt onder andere door het vergroten van kennis, het bieden van ledenvoordelen en het geven van adviezen, op zowel algemeen, fiscaal, milieu als juridisch gebied. We verzorgen trainingen, bieden exportondersteuning aan en ondersteunen werkgevers op het gebied van arbeidsvoorwaarden en hebben een eigen cao.

HISWA vertegenwoordiger van de industrie

Een op het oog simpele overheidsbeslissing kan voor een watersportondernemer grote gevolgen hebben. HISWA Vereniging zorgt dat overheden en andere instellingen rekening houden met de belangen van de sector. De watersportondernemer mag niet ‘tussen wal en schip’ vallen.

De politiek en overheden zien HISWA als dé vertegenwoordiger en spreekbuis van de watersportbranche.

Zo praat de vereniging mee over internationale, Europese en nationale dossiers als de Wet Pleziervaartuigen, bootrecycling, BTW-kwesties en de importheffing. Op regionaal niveau behartigt HISWA namens ondernemers de belangen op het gebied van ruimtelijke en economische onderwerpen. Zoals bereikbaarheid van vaarwegen, waterpeilbesluiten, baggerproblematiek en waterplanten. HISWA is ook betrokken bij regionale omgevingsplannen en de problematiek van de stijgende lokale lasten.

10 redenen om HISWA erkend bedrijf te worden!

Waarom je lid moet worden van HISWA? Wij hebben maar liefst 10 redenen voor je op een rijtje gezet!