HISWA te water 30 augustus - 3 september 2023

Unique Selling Po...
Watersport

Boten tot ca. 10 meter

Lifestyle

Accessoires, onderdelen en bootvakanties

Recreatie

Diverse watersporten

HISWA te water 2023

HISWA te water 2023

Sinds 2018 vindt de HISWA te water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa, plaats in de Batavia Haven in Lelystad. In 2022 vond de HISWA te water weer voor het eerst plaats sinds de coronajaren. Deze editie was groter dan ooit tevoren en in 2023 is de beurs wederom gegroeid.
Vele botenbouwers, dealers en aanbieders van watersport gerelateerde producten en diensten schreven zich reeds in en bereiden zich voor op een spetterende show van 30 augustus tot en met 3 september 2023. De 38ste editie van de HISWA te water gaat in 2023 over de 400 aanwezige jachten heen. HISWA is zelf ook aanwezig met een stand. Het thema is werken en leren in de watersport. Daarnaast worden allerlei demonstraties en kennissessies georganiseerd van onder andere funsporten. De haven wordt dus echt weer een walhalla voor ieder type watersporter.

Praktische inform...

Praktische informatie

Openingstijden

Woensdag 30 augustus 10:00 – 18:00
Donderdag 31 augustus 10:00 – 18:00
Vrijdag 1 september 10:00 – 20:00
Zaterdag 2 september 10:00 – 18:00
Zondag 3 september 10:00 – 18:00

Met een tickets is de HISWA te Water te bezoeken op een dag naar keuze. Tickets zijn te koop op de website van HISWA te Water.

De beurs wordt gehouden in De Batavia haven in Lelystad. De haven ligt centraal in Nederland en is vanuit alle windstreken eenvoudig te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en uiteraad per boot!

Donderdag 31 augustus is de Watersport Carrièredag tijdens de HISWA te water in Lelystad. Op deze dag vind je alle informatie over opleidingen in de watersport en kun je bij honderden werkgevers op de beurs meteen informeren naar de mogelijkheden, interne leertrajecten en vacatures. De Watersport Carrièredag is een initiatief van HISWA te water, Vaarplezier.nl en HISWA-RECRON.

Had ik maar een boot...

Lig je in je zwemband te genieten van alle bootjes en jachten die voorbijvaren met al die blije mensen aan boord? Veel van deze boten zijn gehuurd maar dat heb je niet eens in de gaten. Je kan al een boot huren voor een paar uur, een dag maar ook voor meerdere weken. Denk maar eens aan het huren van een sloep met je vrienden of een meerdaagse tocht op een luxe motorboot of zeilboot. Ook het meevaren op een charterschip is een unieke ervaring. Eén ding weet je zeker, de vrijheid op het water is heerlijk en op het water smaakt alles beter!