HISWA te water 28 augustus - 1 september 2024

Unique Selling Po...
Watersport

Boten tot ca. 10 meter

Lifestyle

Accessoires, onderdelen en bootvakanties

Recreatie

Diverse watersporten

HISWA te water 2024

HISWA te water 2024

Sinds 2018 vindt de HISWA te water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa, plaats in de Batavia Haven in Lelystad. 
Veel jachtbouwers, dealers en aanbieders van watersportproducten en -diensten bereiden zich voor op een spetterende beurs van 28 augustus tot en met 1 september 2024. De 39e editie van de HISWA te water belooft wederom een succesvol evenement te worden met circa 400 boten. 
Daarnaast zijn er allerlei demonstraties van onder andere funsporten. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan kennissessies, bijvoorbeeld over onderhoud of elektrisch varen. De haven wordt dus wederom een walhalla voor ieder type watersporter. HISWA-RECRON is zelf ook aanwezig met een stand, onder de vlag van het watersportmerk HISWA.

Praktische inform...

Praktische informatie

Openingstijden

Woensdag 28 augustus 10:00 – 18:00
Donderdag 29 augustus 10:00 – 18:00
Vrijdag 30 augustus 10:00 – 18:00
Zaterdag 31 augustus 10:00 – 18:00
Zondag 1 september 10:00 – 18:00

Met een tickets is de HISWA te water te bezoeken op een dag naar keuze. Tickets zijn te koop op de website van HISWA te water.

De beurs wordt gehouden in de Batavia Haven in Lelystad. De haven ligt centraal in Nederland en is vanuit alle windstreken eenvoudig te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en uiteraad per boot!

Welkom op het water, de nationale watersportcampagne van HISWA-RECRON, organiseert dit jaar een roadshow langs diverse watersportevenementen. De HISWA te water wordt uiteraard niet overgeslagen. De roadshow heeft als doel om de watersport en werken in de watersport te promoten. Met een unieke trailer krijgen bezoekers de kans om via simulatie te ervaren wat watersport inhoudt. Daarnaast kunnen zij een watersport- en beroepencheck doen. 

Had ik maar een boot...

Lig je in je zwemband te genieten van alle bootjes en jachten die voorbijvaren met al die blije mensen aan boord? Veel van deze boten zijn gehuurd maar dat heb je niet eens in de gaten. Je kan al een boot huren voor een paar uur, een dag maar ook voor meerdere weken. Denk maar eens aan het huren van een sloep met je vrienden of een meerdaagse tocht op een luxe motorboot of zeilboot. Ook het meevaren op een charterschip is een unieke ervaring. Eén ding weet je zeker, de vrijheid op het water is heerlijk en op het water smaakt alles beter!