Welkom op het water Powered by HISWA

Het doel van de campagne

Welkom op het water is een nationale campagne – powered by HISWA. Het doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de watersport en meer uren het water op krijgen. Want: watersporten geeft je een ander perspectief!

Uitwaaien met een kite op zee, sloepvaren door de prachtige grachten, zeilen op de Nederlandse meren of misschien wel varen op een rib over de rivieren? Ervaar wat water met je doet! Watersport is er voor jong en oud en het maakt niet uit of je een beginnende watersporter bent of ervaren.

Welkom op het water - promotiefilm

http://www.welkomophetwater.nl Welkom op het water is een nationale campagne – powered by HISWA. Het doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de watersport en meer uren het water op krijgen. Want: watersporten geeft je een ander perspectief! Uitwaaien met een kite op zee, sloepvaren door de prachtige grachten, zeilen op de Nederlandse meren of misschien wel varen op een rib over de rivieren? Ervaar wat water met je doet! Watersport is er voor jong en oud en het maakt niet uit of je een beginnende watersporter bent of ervaren. Op de website van Welkom op het water vind je de laatste informatie over watersporten: - Ontdek welke watersport bij jou past! - Vind een bedrijf in de buurt en huur of koop je materiaal. - Check alle watersportevenementen op de Welkom op het water-kalender.

De drijvende krachten achter de campagne

Uw steun is de kracht van de campagne

Watersporten met een beperking

Pers informatie en marketing materiaal