HISWA erkend bedrijf

Vaarbewijs Academy B.V.

Omschrijving

Topkwaliteit: theorie en praktijk! Vaarbewijs Academy staat voor kwalitatief hoogwaardige cursussen en trainingen op maat. Ons doel is jou als cursist optimaal en persoonlijk voor te bereiden op het behalen van je Vaarbewijs 1 en/of 2. Je kunt leren via ons cursusboek, leren online, leren via onze cursussen, en/of door het volgen van examentrainingen. Om de theorie goed te kunnen toepassen verzorgen wij ook vaarlessen in de praktijk, op onze locaties. Theorie Ă©n praktijk samen is de beste garantie om te slagen. En om veilig te varen. Voor jezelf en voor anderen.

CWO aangesloten

Vaarbewijs Academy is een CWO aangesloten vaarschool. De CWO (Commissie Watersport Opleidingen) is een samenwerkingsverband van de ANWB, het Watersportverbond en de HISWA. De CWO zorgt voor kwaliteitswaarborging van al haar aangesloten locaties. Zo worden hoge eisen gesteld aan de veiligheid, het materiaal en de kwaliteit van de instructie. Alle bij Vaarbewijs Academy actieve instructeurs zijn CWO opgeleid, waardoor u verzekerd bent van veilige en effectieve instructie.

Uniform diplomeringsysteem 

CWO aangesloten vaarscholen gebruiken een uniform diplomasysteem. Zo kunt u na een praktijk training bij Vaarbewijs Academy uw opleiding gemakkelijk vervolgen bij een andere kwalitatief hoogwaardige opleidingslocatie. Vaarbewijs Academy verzorgt trainingen en cursussen in de CWO disciplines motorboot en buitenboordmotor.

Klein Vaarbewijs I en II nodig?
Wil je varen met een pleziervaartuig? Hiertoe behoren ook waterscooters, jetski’s en rubberboten. Kan dat vaartuig sneller dan 20 km/uur? Of heeft het een lengte tussen de 15 en 20 meter? Of wil je varen in het buitenland? Dan is een Vaarbewijs vaak verplicht.Je kunt je vaarbewijs ook halen als het niet verplicht is. Bijvoorbeeld voor je eigen veiligheid op het water en die van anderen. Of omdat het handig is over de juiste kennis te beschikken, ook al heb je een kleinere of minder snelle boot.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Type of sport

  • Navigatie
  • CWO-erkend
  • Zeilen

Theoretische cursussen

  • Boating license

Watersportgebieden

  • Hollandse Plassen

Provincie

  • Overijssel

Foto's