HISWA erkend bedrijf

Het Wakend Oog V.O.F.

Omschrijving

Het Wakend Oog heet u van harte welkom in Woudsend, gelegen in het centrum van Friesland en toch maar een uur rijden van Amsterdam en Schiphol Airport! Jachtmakelaardij Het Wakend Oog (HWO), Jachtmakelaars gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte motorboten, sloepen en schiphuizen. De schepen worden gepresenteerd in de mooiste overdekte verkoophaven van Nederland! Voor het kopen en verkopen van uw motorjacht bent u bij HWO aan het juiste adres.

Motorjacht bekijken?
U bent van harte welkom in Woudsend om een selectie van schepen te bekijken uit ons aanbod. Wij hebben schepen op buiten en binnen locaties. Voor schepen die niet in Woudsend liggen kunt u een afspraak maken. (0514-592060 of mail: info@hwo.nl\ Wij zijn zeven dagen per week geopend: Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdag-, zon- en feestdagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Motorjacht kopen?
Het kopen van een jacht is voor velen een emotionele en geen alledaagse gebeurtenis. Wij als professionele jachtmakelaars begeleiden u graag in zakelijk opzicht met als oogmerk dat u met veel plezier kunt gaan varen met uw nieuwe jacht. Wij kunnen praktisch alles voor u op onze locatie organiseren zoals kranen tot 30 ton en alle werkzaamheden zoals schilderwerk, betimmeringen, zeilmakerij, stoffering, en technische werkzaamheden zoals inbouw apparatuur en motorservice. Tevens kunnen wij transport van uw schip over weg en water organiseren. U hebt bij HWO altijd het recht op een onafhankelijke expertise en wij wikkelen de financiën af via de notaris.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Makelaars

  • HISWA Qualified Yachtbroker
  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties
  • Verzekeringen
  • Te boekstelling / kadastrale registratie

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen

Provincie

  • Friesland