HISWA erkend bedrijf

Barco Marine Equipment B.V.

Omschrijving

Barco Marine Equipment is een groothandel gespecialiseerd in de Jachtbouw en Carrosseriebouw. Onze producten staan voor kwaliteit en daarmee waarborgen wij zekerheid voor u en uw klanten.

Voordat een product in ons brede pakket wordt opgenomen, onderwerpen wij het product aan een grondige test waarbij wij letten op alle facetten die voor u als verkoper, maar ook voor de eindgebruiker van belang zijn. Naast de kwaliteitsproducten onderscheidt Barco zich ook op het gebied van service. De service begint al bij het eerste contact. Wij adviseren u graag aan de hand van de wensen van u of uw klant. Barco Marine Equipment is sinds 1973 actief op de Nederlandse jachtbouwmarkt. 

Technische appartuur voor particulieren en jachtwerven
Barco levert technische apparatuur en andere voorzieningen aan particulieren en jachtwerven welke boten bouwen van “8 tot 88” meter bouwen. Naast levering, verzorgt Barco de begeleiding van de inbouw en de technische opstart van de apparatuur. Onze huidige stevige marktpositie hebben we te danken aan onze in meer dan 40 jaar opgebouwde, uitgebreide expertise en zorgvuldige dienstverlening.

Breed assortiment
Barco begon als groothandel en agentuur in toiletten, appendages en aanverwante artikelen in Ridderkerk. Eind jaren 70 schakelde de Nederlandse jachtbouw over van seriebouw op custom build. Barco haakte op deze ontwikkeling in door op zoek te gaan naar nieuwe producten. Al snel werd het assortiment uitgebreid, eerst met koel/vriessystemen en watermakers en later onder meer met verkoelingsystemen, generatoren en op maat gemaakte koel- en vrieskasten.

Barco Marine Equipment levert onder meer aan:
Moonen Shipyards, Amels Holland, Jachtwerf van Dam – Nordia Yachts, Holland Jachtbouw, Jachtwerf Jongert, Royal Huisman Shipyard, Vitters Shipyard, Contest Yachts, Jetten Yachting en onderhoudt nauwe contacten met architectenbureaus als Hoek Design, PB Design en Vripack Yachting.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Toeleverancier / groothandel

  • Toelevering jachtbouw algemeen

Watersportgebieden

  • Deltagebied / Biesbosch

Provincie

  • Zuid-Holland

Foto's