1 december 2019

Geweldig nieuw schip in de verhuur bij de Hoek Watersport

2019-12-02 14:04:31
1 december 2019

Geweldig nieuw schip in de verhuur bij de Hoek Watersport

Nieuw schip in de verhuur, Type Vacance 12.50 AK en vertrek in het hart van de Friese meren. Het nieuwe motorjacht heeft 2 gescheiden hutten met sanitair en-suite en voorzien van alle vaargemakken, zoals een unieke bediening van boeg- en hekschroef door middel van voorgeprogrammeerde schakeling, waardoor de boot met één druk op de knop 360 graden linksom of rechtsom kan draaien, of in zijn geheel links opzij of rechts opzij gemanoeuvreerd kan worden

Dit mooie, moderne jacht is er één voor alle seizoenen. Motorjacht "Leonie"  is voorzien van een ‘sprayhood cabriotent ', een overkapping over de buitenbesturing, zodat u beschermd bent tegen regen, zon en wind. De "Leonie" is een ruim jacht met een lengte van 12,5 meter en voorzien van een boeg- en hekschroef. Indeling met 2 gescheiden hutten met sanitair en-suite, dus uitermate geschikt voor een gezin of een echtpaar, dat graag vrienden meeneemt. Compleet uitgerust schip voor een perfecte vakantie of heerlijk weekendje weg.

Achterdek met stuurstand en cabriotent.Trap naar salon. Ruime lichte salon met aan SB zijde een L-bank en aan BB zijde kastruimte. Voorschip: Ruime keuken, compleet uitgerust en aan BB zijde een ruime dinette. Gastenhut met V-kooien en badkamer/toilet en-suite. Achterschip: Ruime eigenaarshut met vrijstaand bed en eigen badkamer en-suite.

Voor vragen neem gerust contact met ons op, we helpen u graag. Ria de Leeuw en Albert Bosma Info@dehoekwatersport.nl