12 juni 2019

Down The Rabbit Hole

2019-06-28 16:08:10
12 juni 2019

Down The Rabbit Hole

Naar een festival of het water op? Doe gewoon allebei! Alle waterkonijnen verzamelen! Bij de Surf Shack kan je zwemmen, varen, watertrappelen, surfen én peddelen.

Van 5 tot 7 juli 2019 vindt het festival Down The Rabbit Hole plaats in Groen Heuvels Beuningen. Wat dit muziekfestival zo bijzonder maakt? Naast genieten van muziek op het strand, kan dit ook op het water! Pak een van surfboards of daag je vrienden uit voor een wedstrijdje watervolleybal. Er zijn nog veel meer andere spellen op het water. Neem dus vooral je zwemspullen mee. En oja, de scheidsrechter houdt je goed in de gaten dus valt spelen lukt niet. 

Het festival
Deze avontuurlijke minivakantie aan het kraakheldere meer speelt zich af rond drie muziekpodia en vele verscholen wereldjes waar veel te ontdekken is. Laat je verrassen in het lieflijk glooiende bos, op het riante zandstrand en zelfs in het peilloos diepe water – van de vroege ochtend tot het holst van de nacht. Net als de voorgaande, uitverkochte editie kun je op het relaxed en ruim opgezette festivalterrein een heel weekend lang met maximaal 35.000 andere bezoekers in alle vrijheid dwalen en verdwalen.

Wil jij niet kiezen tussen een dagje op het water en het bewonderen van artiesten zoals Ronnie Flex, Sluwe Vos, Sef en FS Green? Dan is dit de perfecte zomerdag voor jou en je vrienden! 

Meer informatie en tickets? Ga dan naar www.downtherabbithole.nl.

Bron: www.downtherabbithole.nl