Hallberg-Rassy 36 Mk I

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:Hallberg-Rassy
  • Model:36 Mk I
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Bouwjaar:1991
  • Afmeting:10.87 x 3.55 x 1.7 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:Hellevoetsluis

Omschrijving

Nette Hallberg-Rassy 36 met recent teakdek (2019) en diverse vernieuwingen

Nette Hallberg-Rassy 36MKI welke geniet van diverse (recente) vernieuwingen.

De Hallberg-Rassy hoeft nauwelijks nog enige introductie, het zijn zeilschepen van hoge kwaliteit met solide vaareigenschappen.

De middenkuip bied een goede zit voor lange(re) reizen en op het achterdek zijn 2 goede zitplekken in de hekstoel, dit is een prachtige plek om onder zeil middels de autopilot overzicht te houden. De gangboorden zijn breed en er zijn divere handgrepen, dankzij het rolgrootzeil is zij eenvoudig hanteerbaar voor een duohanded zeilen.

Onderdeks vinden we direct aan stuurboord het kombuis met bovenlader koelkast, fornuis met oven (2022) welke goed onder helling te bedienen is, aan stuurboord de navigatiehoek met diverse inbouwapparatuur en toegang tot de royale achterhut en motorruimte.

De salon is licht en gezellig met een L-zit aan bakboordzijde en I-bank aan stuurboordzijde. In boeg is de natte cel en 2-persoons V-bed met bergruimte.

Eind 2022 zijn er enkele osmose blaasjes geconstateerd bij een technische keuring, aan de hand hiervan is besloten het onderwaterschip volledig te schillen, drogen en weer op te bouwen.

Momenteel is zij op de wal te bezichtigen bij CCA Yachtcleaners Bruinisse welke de "osmosebehandeling" hebben uitgevoerd, hier word zodra de temperaturen het toelaten het onderwaterschip weer opgebouwd.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Had ik maar een boot...

Een gebruikte zeilboot kopen

In Nederland als waterland is er voldoende keuze in tweedehands zeilboten. Ben jij als watersporter van plan te varen over het IJsselmeer of op de open Waddenzee? Een zeilboot is het meest uitdagend. Met een gebruikte zeilboot vang je de wind in de zeilen en voel je de kracht van het water. Binnen een mum van tijd ben jij een echte toerzeiler

Liever een nieuwe boot? Bekijk hier ons aanbod nieuwe zeilboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!