HISWA erkend bedrijf

Connect Yachtbrokers BV

Omschrijving

Connect Yachtbrokers

In Nederland zijn er ca 200 jachtmakelaars actief ten opzichte van +- 200.000 pleziervaartuigen waarvan de motorjachten het meest vertegenwoordigd zijn. Diverse jachtmakelaars “claimen” het grootste of beste te zijn, dit kan inhouden dat ze de meeste bezoekersaantallen hebben op hun website, veel makelaars in loondienst hebben of op andere manieren.

Bij Connect Yachtbrokers pretenderen wij niet het grootste of het beste te zijn ten opzichte van onze collega-makelaars. Wél kunnen wij u verzekeren dat wij persoonlijk betrokken zijn bij elk schip dat wij aanbieden en voor elke booteigenaar ons uiterste best doen om het schip zo goed mogelijk en zo eerlijk mogelijk te bemiddelen.

Hiervoor voeren wij een gedegen en bewezen verkoopstrategie op uit. Naast de reguliere fotoshoot, maken wij ook standaard gebruik van dronebeelden, 360° fotografie en een videotour door elk schip. Zo creëeren wij een realistisch beeld van uw schip welke wij pas ná goedkeuring op ruim 50 (inter)nationale websites adverteren.

All-around Jachtcenter

Ons kantoor is gevestigd op de drukst bezochte jachthaven van Nederland, de Compagnieshaven in Enkhuizen. Hier zitten wij direct aan het Ijsselmeer en aan het vaarwater richting de Krabbersgatsluis. Op de haven zitten diverse nautische bedrijven waaronder UK De Vries Sails, Jachtservice Enkhuizen, RENSKIB en Joosten Watersport. Hierdoor kunnen wij direct een reparatie of aanpassing organiseren. Voor onderwater-inspecties beschikken wij over een botenlift tot 20 Ton waarmee wij uw schip veilig kunnen opbokken voor onderhoud of stalling.

Een greep uit de 50 websites zijn: Yachtworld.com Yachtfocus.com Botenbank.nl Hiswa.nl Botentekoop.nl Boatshop24.com Scanboat.com Topboats.com Yachtall.com Cosasdebarcos.com Theyachtmarket.com En vele andere…

De vele voordelen van Connect Yachtbrokers
Bemiddeling
Verkoophaven
Winterstalling
Jachtservice

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar

Importeur vaartuigen

  • Motorjacht
  • Zeiljacht

Watersportgebieden

  • Nationaal

Provincie

  • Noord-Holland

Foto's