G-Boats 696 Classic

€ 36.750,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:G-Boats
  • Model:696 Classic
  • Categorie:Tender
  • Bouwjaar:2018
  • Afmeting:6.96 x 2.5 x 0.55 m
  • Doorvaarhoogte:1.4 m
  • Materiaal:Aluminium
  • Ligplaats:Boot wordt binnenkort verwacht in Loosdrecht. Bezoek op afspraak!

Omschrijving

Zeer goed onderhouden G-Boats 696 Classi met een 100 pk Suzuki 4-takt. Nieuwe kussens 2024

Volgnummer 4082, G-BOATS CLASSIC 696, diep V knikspant, 6,96m x 2,50m x 0,55m, bouwjaar 2018, 1x 100 pk Suzuki 4 takt benzine, type DF100B, Sidepower boegschroef, romp aluminium, besturing hydraulisch, navigatieverlichting, led verlichting, gloednieuwe kussenset, boegschroef, koelbox

DE G BOATS CLASSIC 696 IS EEN ROBUUSTE SLOEP WAAR JE EIGENLIJK VAN ALLES MEE KUNT DOEN. LEKKER RUSTIG VAREN OVER DE GRACHTEN VAN AMSTERDAM OF VOL GAS MET EEN DIKKE 60 KM/UUR LEKKER WAKEBOARDEN OP DE PLAS. MAG HET IETS EXTREMER? TOCHTJE AMSTERDAM ' IJMUIDEN ' DEN HELDER VICE VERSA OOK DAT KAN MET DEZE OERSTERKE SLOEP MET HOGE GANGBOORDEN EN PLANERENDE BODEM MET GEÏNTEGREERDE SPRAYRAILS. HET KAN ALLEMAAL MET DE G BOATS CLASSIC.

Opbergruimte genoeg onder het voordek, de bakskist met toegang tot ruimte onder de vloer of de verhoogde achterbank. Op het zonnedek kun je heerlijk liggen zonnen met 2 volwassenen of lekker uit de wind zitten een boekje lezen terwijl de schipper vanaf zijn perfecte iets verhoogde zitpositie het overzicht blijft behouden op elke situatie. Verder hebben is er veel aandacht besteed aan een goede zit op de langsbanken met plek voor 8 personen. De langsbanken zijn extra breed en mooi afgewerkt en hebben een erg goede zit met hoge rug, veilig ook voor de kids aan boord.

Het onderwaterschip is zeer geschikt voor snelle tochten over bijvoorbeeld het Markermeer of IJsselmeer. De V bodem snijdt mooi de golven aan en de iets verbrede sprayrails zorgen voor een mooi van de boeg wegschietend watergordijn en een comfortabele snelle plané. Als passagier en bestuurder blijf je zo ook lekker droog en geniet je optimaal van een lekker varende boot.

Deze G-Boats Classic is uitgerust met de nieuwste Suzuki DF100B, 4 cilinder 100pk 4 stroke. Keyless start, powertrim, waarmee snelheden ruim boven de 55 km/uur haalbaar zijn. Comfortabel cruisesnelheid ligt rond de 35 km/uur.

De G-Boat Classic 696 is uitgevoerd in 5 mm dik zeewaterbestendig aluminium en een oersterk spantenframe

De G Boat Classic 696 is geleverd met navigatieverlichting, landvasten, stootwillen, brandblusser, een zware Seastar stuurinrichting met grote 2.0 stuurpomp, traptreden aan de romp, bekerhouders, 12 volt contact voor de telefoon etc. Voorts is deze sloep nog eens voorzien van een Sidepower boegschroef, een comfortabele en stoere kussenset en LED courtesy ligths.

Voor meer informatie of een bezoek aan deze fraaie sloep kunt u altijd een afspraak maken.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 6.96 meter
    Breedte 2.5 meter
    Diepgang 0.55 meter
    Doorvaarhoogte 1.4 meter
  • Bouw
    Bouwjaar 2018
    Dek en opbouw kleur Grey
    Superstructure kleur Grey
    Rompmateriaal Aluminium
    Rompkleur Grey
    Land KD Workboats Urk
  • Kombuis
    Koelkast
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Cylinders 4
    Boegschroef
    Totale inhoud brandstoftank(s) 60 liter
    Draaiuren 500
Had ik maar een boot...

Een tweedehands of gebruikte boot kopen

Word jij ook zo blij van op het water zijn? De wind door je haren voelen, het gevoel van vrijheid. Hoe fijn is het als dit op elk moment van de dag kan. Met jouw eigen boot kun je gaan en staan waar je wilt. Wil je nog niet direct een nieuwe boot kopen, dan is er ook ruime keuze in tweedehands en gebruikte boten. Voor elk type watersporter is er een boot die bij je past: een sloep, een zeiljacht, een motorboot, er een opknapper of een zo goed als nieuw model. Blijf niet dromen, maar kies nu jouw tweedehands boot.

Liever toch een nieuwe boot? Bekijk dan hier ons aanbod nieuwe boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!