HISWA erkend bedrijf

Loosdrecht Yachting

Omschrijving

Jachtmakelaardij Wolfrat is nu Loosdrecht Yachting

Loosdrecht Yachting bestaat al ruim 40 jaar en is uitgegroeid tot één van de grootste jachtmakelaars in motorjachten in Nederland. Dit feit op zichzelf is voor veel kopers en verkopers al voldoende reden om naar onze verkoophaven te komen.

Loosdrecht Yachting is gespecialiseerd in de verkoop van motorjachten, kotters en vletten in de lengteklasse van 10 tot 15 meter. De meeste van deze jachten zijn van nederlandse makelij en voorzien van dieselmotoren. De bouwjaren variëren van begin zeventiger jaren tot hagelnieuw. Prijzen zijn afhankelijk van bouwjaar, afwerking en staat van onderhoud. In onze verkoophaven is het hele jaar door een wisselend aanbod van 50 tot 100 door ons geselecteerde jachten te bezichtigen.

Bent u op zoek naar een geschikte makelaar om een boot te (ver)kopen? Neem dan een kijkje op onze website! 

www.loosdrechtyachting.nl

ONZE AANPAK
Onze aanpak is zeer persoonlijk. Zo mogelijk begeleiden wij kopers naar de jachten die hun interesse hebben. Wij zijn altijd op de verkoophaven aanwezig om informatie te geven en te adviseren bij keuzebepaling. Wij kunnen helpen bij het regelen van allerlei bijkomende zaken zoals financiering, verzekering, transport, kadastrale handelingen, aanpassingen of verbouwingen van jachten. Wij verkopen vrijwel alleen vanuit onze verkoophaven. Deze werkwijze bepaalt mede onze hoge verkoopcijfers.

GRATIS VERKOOPTAXATIES
Indien een verkoper een jacht in verkoop wil brengen, wordt het betreffende jacht eerst vrijblijvend door ons geïnspecteerd en getaxeerd. Tijdens deze inspectie en taxatie schatten wij de verkoopmogelijkheden van het jacht in en bespreken de prijs met de verkoper. De resultaten hiervan worden schriftelijk door ons bevestigd. Pas daarna kan de verkoper ons opdracht tot verkoop geven en kan het jacht naar de verkoophaven van Loosdrecht Yachting komen.

WAT CIJFERS
In de jaren na de oprichting van Jachtmakelaardij Wolfrat in 1980 is het aantal jaarlijks verkochte jachten gegroeid naar ruim 100. Na de omdoping naar onze nieuwe naam, kunnen wij nog veel meer aan! Dankzij de vooraf uitgevoerde inspecties en taxaties is onze verkoopscore hoog. Het merendeel van alle binnengekomen jachten wordt binnen 6 maanden verkocht. Onze kopers bestaan voor zo’n 30 % uit buitenlandse relaties.

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Makelaars

  • HISWA Qualified Yachtbroker
  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties
  • Verzekeringen
  • Te boekstelling / kadastrale registratie

Watersportgebieden

  • Hollandse Plassen
  • Europa / Wereldwijd

Provincie

  • Noord-Holland

Video's

Loosdrecht Yachting V2

Foto's