Brig Eagle 3.5

  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Brig
  • Model:Eagle 3.5
  • Categorie:RIB and inflatable boat
  • Afmeting:3.5 x 1.78 x 0.5 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

De Eagle 3.5 is de kleinste boot in de Eagle serie. De boot biedt comfort, stijl en goede vaareigenschappen.

Welkom bij Witsen Marine, uw exclusieve importeur voor de Benelux, waar we met trots de BRIG Eagle 3.5 presenteren - een ultieme mix van stijl, prestaties en veelzijdigheid. Deze compacte RIB (Rigid Inflatable Boat) is ontworpen voor avonturiers die op zoek zijn naar opwinding en vrijheid op het water, zonder concessies te doen aan luxe en comfort.

De BRIG Eagle 3.5 is gebouwd met vakmanschap en precisie, met oog voor detail en kwaliteit. Het gestroomlijnde ontwerp en de hoogwaardige materialen maken van deze boot een ware blikvanger. Met zijn slanke romp en sportieve lijnen straalt de BRIG Eagle 3.5 klasse en elegantie uit, waarbij de aandacht voor detail in elk aspect van het ontwerp te zien is.

Dankzij de compacte afmetingen is de BRIG Eagle 3.5 uiterst wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren. Dit maakt het de perfecte metgezel voor zowel rustige cruises als avontuurlijke watersportactiviteiten. Of u nu wilt genieten van ontspannen tochten langs de kust of op zoek bent naar een adrenalinekick tijdens het waterskiën of wakeboarden, deze boot biedt u de ultieme vrijheid om te verkennen en te genieten.

De BRIG Eagle 3.5 beschikt over een ruime en comfortabele zitplaats voor maximaal vier personen, zodat u kunt genieten van uw tijd op het water met familie en vrienden. De ergonomische stoelen bieden uitstekende ondersteuning en comfort, zelfs tijdens langere tochten. Daarnaast is er voldoende opbergruimte aan boord om uw persoonlijke bezittingen veilig en georganiseerd te houden.

U kunt kiezen uit verschillende motoropties, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Deze betrouwbare motoren bieden uitstekende prestaties en snelheid op het water, waardoor u moeiteloos kunt cruisen en manoeuvreren. Met geavanceerde technologieën en uitstekende brandstofefficiëntie kunt u vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de BRIG Eagle 3.5.

Standaard wordt de Eagle 3.5 voorzien van hijsogen om uw boot de davits te hangen.

Bij Witsen Marine begrijpen we dat uw avonturen op het water uniek zijn en dat u alleen het beste verdient. Met de BRIG Eagle 3.5 kunt u genieten van de vrijheid, het comfort en de opwinding die u zoekt. Stap aan boord van deze luxueuze en veelzijdige RIB en ontdek nieuwe horizonten. Of u nu ontspannen wilt cruisen of actief wilt genieten van watersportactiviteiten, de BRIG Eagle 3.5 staat klaar om u naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw volgende avontuur beginnen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 3.5 meter
    Breedte 1.78 meter
    Diepgang 0.5 meter
  • Bouw
    Rompvorm Kleur optioneel
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Land BRIG Boats

Rubberboten en ribs te koop

Een rubberboot of een rib is voor veel mensen een ideale manier om het water op te gaan. Het verschil tussen deze boten? Een rib heeft een verharde bodem, de rubberboot niet. Het zijn veelzijdige boten. Houd je bijvoorbeeld van vissen? Dan is een rib of rubberboot met een aantal pk’s de manier om op rustige plekken te komen. Maar ook voor watersporters met een wat grotere boot is het een handige en vooral ook leuke manier om je te verplaatsen op het water. De boot neem je gemakkelijk mee op een trailer, zo ben je lekker flexibel!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!