Jan Van Gent 10.35 Cabin Blowin

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:Jan Van Gent
  • Model:10.35 Cabin
  • Categorie:Tender
  • Bouwjaar:2006
  • Afmeting:10.35 x 3.3 x 0.85 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Een zeldzame Jan van Gent 10.35 in absolute nieuwstaat. Origineel en schadevrij!

Ontdek de tijdloze schoonheid van onze 2006 Jan van Gent 10.35, die met zorg en liefde is onderhouden. Deze prachtige boot, met een lengte van 10.35 meter en een breedte van 3.30 meter, straalt elegantie uit met zijn klassieke witte buitenkant en interieur.

Het hart van deze Jan van Gent wordt aangedreven door een krachtige Volvo Penta 110pk motor, waardoor je moeiteloos over het water glijdt. En met de boegschroef manoeuvreer je met gemak, zelfs in de meest krappe havens.

Binnenin biedt deze boot alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannen avontuur. De Webasto hete luchtverwarming zorgt ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van je tochten, terwijl de Waeco koelkast je drankjes koel houdt. De HPL teak look vloer en het teak blokrooster dragen bij aan de warme en uitnodigende sfeer.

Deze Jan van Gent is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Met een ruime dieseltank van 220 liter en een watertank van 120 liter kun je lange reizen maken zonder je zorgen te maken over brandstof of water. En met voorzieningen zoals een elektrisch toilet en een buiten douche met warm en koud water, blijf je comfortabel, zelfs op afgelegen locaties.

Bovendien is deze boot uitgerust met moderne navigatietechnologie, zoals een Raymarine plotter en een ST60 multi diepte/snelheid meter, zodat je altijd je route kunt plannen en veilig kunt varen.

Wat deze Jan van Gent echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail. Van de RVS bolders tot de Flexiteek vloeren en luiken in een prachtige faded kleur - alles is zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd. En met extra's zoals een Bimini, een tent voor de middenkuip en diverse hoezen, kun je je boot altijd beschermen tegen de elementen.

Deze Jan van Gent heeft altijd binnen gelegen in een verwarmde stalling tijdens de wintermaanden en heeft recentelijk onderhoud gehad, inclusief de vervanging van de distributie en schroefaslagers.

Klaar voor avontuur? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige Jan van Gent 10.35. Geniet van zorgeloze vaartochten en creëer blijvende herinneringen op het water.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 10.35 meter
    Breedte 3.3 meter
    Diepgang 0.85 meter
  • Bouw
    Bouwjaar 2006
    Dek en opbouw kleur White
    Superstructure kleur White
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Rompkleur White
    Land Jan van Gent
  • Kombuis
    Koelkast
    Verwarming
  • Motor
    Totale inhoud brandstoftank(s) 220 liter
  • Electronica
    Accu oplader
Voor iedereen is er wel een tweedehands sloep

Gebruikte sloepen te koop

Wil je aangenaam en recreatief verblijven op het water? En Nederland vanaf het water ontdekken? Dan is een tweedehands sloep een goede keuze. Lekker met familie of vrienden chillen op het water, een hapje en drankje erbij. Genieten van de rust en ruimte op het water in jouw eigen boot. Er zijn veel verschillende formaten te koop. Een gebruikte sloep is goedkoper in aanschaf en er is een groot aanbod, dus veel keus. Het allerbelangrijkst bij de aanschaf is het vaargebied. Varen op een open meer is heerlijk, maar wil je bijvoorbeeld juist door allemaal grachten varen dan is een open sloep handiger dan een kajuit sloep i.v.m de hoogte. En ben je milieubewust, dan is er ook een elektrische variant.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!