Seafury 700

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:Seafury
  • Model:700
  • Categorie:Tender
  • Bouwjaar:2005
  • Afmeting:7.65 x 2.42 x 0.45 m
  • Doorvaarhoogte:1.1 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Krachtig, betrouwbaar en klaar voor avontuur op het water. Met zijn indrukwekkende prestaties en ruimte biedt deze boot een onvergetelijke ervaring

Stap aan boord van onze prachtige Seafury 700 sloep en laat je meevoeren op een onvergetelijk avontuur op het water. Met een royale lengte van 765 cm en een brede 242 cm biedt deze sloep voldoende ruimte voor al je vrienden en familie om samen te genieten van de schoonheid van de waterwereld.

Laat je verleiden door de krachtige prestaties van de Vetus 4-cilinder motor met 33 PK, die moeiteloos door de golven snijdt en je naar de mooiste plekjes brengt. Terwijl je ontspant op de comfortabele buitenkussens, voel je de zachte bries door je haren en hoor je het rustgevende geluid van kabbelend water.

Met de zwemtrap aan boord nodigt de glinsterende wateren je uit voor verfrissende duiken en verkwikkende zwempartijen. De buiskap beschermt je tegen de warme zonnestralen terwijl je geniet van het panoramische uitzicht om je heen.

Of je nu kiest voor een rustige dag op het water of een bruisend feestje met vrienden, de Seafury 700 staat klaar om al je verwachtingen te overtreffen. Gemaakt van duurzaam polyester, biedt deze sloep niet alleen eindeloos plezier, maar ook langdurige betrouwbaarheid.

Kom aan boord en laat je betoveren door de magie van de Seafury 700. Met zijn tijdloze schoonheid en ongeëvenaarde prestaties zal deze sloep je hart veroveren en je meenemen op avonturen die je voor altijd zult koesteren.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 7.65 meter
    Breedte 2.42 meter
    Diepgang 0.45 meter
    Waterlijn lengte (Lwl) 700 meter
    Doorvaarhoogte 1.1 meter
  • Bouw
    Bouwjaar 2005
    Control type Single
    Dek en opbouw kleur White
    Superstructure kleur White
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Rompkleur Grey
    Land Seafury
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Cylinders 4
    Totale inhoud brandstoftank(s) 61 liter
    Draaiuren 558
Voor iedereen is er wel een tweedehands sloep

Gebruikte sloepen te koop

Wil je aangenaam en recreatief verblijven op het water? En Nederland vanaf het water ontdekken? Dan is een tweedehands sloep een goede keuze. Lekker met familie of vrienden chillen op het water, een hapje en drankje erbij. Genieten van de rust en ruimte op het water in jouw eigen boot. Er zijn veel verschillende formaten te koop. Een gebruikte sloep is goedkoper in aanschaf en er is een groot aanbod, dus veel keus. Het allerbelangrijkst bij de aanschaf is het vaargebied. Varen op een open meer is heerlijk, maar wil je bijvoorbeeld juist door allemaal grachten varen dan is een open sloep handiger dan een kajuit sloep i.v.m de hoogte. En ben je milieubewust, dan is er ook een elektrische variant.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!