Kapiteinsloep 720 Classic Amy

€ 47.500,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Kapiteinsloep
  • Model:720 Classic
  • Categorie:Tender
  • Bouwjaar:1998
  • Afmeting:7.2 x 2.55 x 0.65 m
  • Doorvaarhoogte:1.15 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Ontdek de ultieme klassieke schoonheid van onze Kapiteinssloep 7.20 Classic! Deze prachtige boot verkeert in nieuwstaat, met lakwerk dat je betoverd

Welkom bij de kans van uw leven! Wij presenteren met trots de Kapiteinssloep 7.20 Classic, een tijdloos meesterwerk dat zich in absolute nieuwstaat bevindt. Dit juweeltje wordt geleverd met een ongeëvenaard lakwerk en een krachtige Nanni Diesel 37.5 PK 4.150 HE motor. Als kers op de taart krijgt u er ook nog eens een hoogwaardige RIBA trailer bij. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Het lakwerk van deze Kapiteinssloep is ongeëvenaard, met een glans die de aandacht trekt en bewondering oogst waar u ook vaart.

De 37.5 PK 4.150 HE motor van Nanni Diesel biedt betrouwbare prestaties en een efficiënte brandstofconsumptie voor zorgeloos varen.

Met de hoogwaardige RIBA trailer kunt u uw Kapiteinssloep veilig en gemakkelijk transporteren, waar uw avonturen u ook brengen.

De Kapiteinssloep 7.20 Classic is ontworpen voor degenen die genieten van de combinatie van stijl en comfort. Het ruime dek biedt voldoende zitplaatsen voor vrienden en familie, terwijl de klassieke uitstraling de aandacht trekt. Geniet van onvergetelijke momenten op het water met deze prachtige sloep.

Kapiteinssloep 7.20 Classic

Nanni Diesel 37.5 PK 4.150 HE

Inclusief RIBA Trailer

Mis de kans niet om eigenaar te worden van deze fantastische Kapiteinssloep 7.20 Classic. Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te krijgen, foto's te bekijken en een bezichtiging te regelen. Deze boot is klaar om nieuwe avonturen te beleven en wacht op zijn volgende trotse eigenaar!

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 7.2 meter
    Breedte 2.55 meter
    Diepgang 0.65 meter
    Doorvaarhoogte 1.15 meter
  • Bouw
    Bouwjaar 1998
    Control type Single
    Hull number 57
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Rompkleur White
    Land Wajer Watersport, Loosdrecht
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Cylinders 4
    Totale inhoud brandstoftank(s) 40 liter
Voor iedereen is er wel een tweedehands sloep

Gebruikte sloepen te koop

Wil je aangenaam en recreatief verblijven op het water? En Nederland vanaf het water ontdekken? Dan is een tweedehands sloep een goede keuze. Lekker met familie of vrienden chillen op het water, een hapje en drankje erbij. Genieten van de rust en ruimte op het water in jouw eigen boot. Er zijn veel verschillende formaten te koop. Een gebruikte sloep is goedkoper in aanschaf en er is een groot aanbod, dus veel keus. Het allerbelangrijkst bij de aanschaf is het vaargebied. Varen op een open meer is heerlijk, maar wil je bijvoorbeeld juist door allemaal grachten varen dan is een open sloep handiger dan een kajuit sloep i.v.m de hoogte. En ben je milieubewust, dan is er ook een elektrische variant.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!