Reddingssloep Harding 10.50 James

€ 45.500,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Reddingssloep Harding
  • Model:10.50
  • Categorie:Tender
  • Afmeting:10.5 x 3.5 x 0.6 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Ontdek onze luxueuze 10.50 meter Harding Sloep, de 'James' met toilet, slaapruimte, koeling en overvloedige binnenruimte. Geniet van pure ontspanning

Watersportliefhebbers, maak kennis met onze onberispelijke Harding Sloep, de 'James', die nu te koop staat voor een aantrekkelijke prijs van slechts €45.500,00. Deze luxueuze sloep biedt een ongeëvenaarde ervaring op het water en is uitgerust met alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen.

Met een indrukwekkende lengte van 10.50 meter biedt de James ruimte in overvloed. U kunt rekenen op comfortabele slaapmogelijkheden voor een ontspannen overnachting op het water, compleet met een toilet voor extra gemak. Bovendien is er een XXL koeling aan boord om uw favoriete drankjes en snacks fris te houden.

De binnenruimte van deze sloep is ronduit indrukwekkend, waardoor het perfect is voor het ontvangen van grote groepen vrienden en familie. Dankzij de boegschroef is de James eenvoudig te manoeuvreren, zelfs voor minder ervaren schippers.

Entertainment is gegarandeerd met de krachtige muziekinstallatie aan boord, wat zorgt voor de perfecte sfeer tijdens uw tochten op het water. Bovendien is de sloep voorzien van een buiskap en afdekzeil om u te beschermen tegen de elementen en de mogelijkheid om het plezier op het water het hele jaar door te beleven.

Mis deze kans niet om de James te bezitten, een sloep die luxe, comfort en veelzijdigheid combineert in een enkele waterervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en plan uw proefvaart. Dit is de droomboot waar u al die tijd naar op zoek was!

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 10.5 meter
    Breedte 3.5 meter
    Diepgang 0.6 meter
  • Bouw
    Control type Single
    Dek en opbouw kleur Grey
    Superstructure kleur Grey
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Rompkleur Grey
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Cylinders 4
    Totale inhoud brandstoftank(s) 91 liter
    Draaiuren 101
  • Accommodatie
    Bedden 2
Voor iedereen is er wel een tweedehands sloep

Gebruikte sloepen te koop

Wil je aangenaam en recreatief verblijven op het water? En Nederland vanaf het water ontdekken? Dan is een tweedehands sloep een goede keuze. Lekker met familie of vrienden chillen op het water, een hapje en drankje erbij. Genieten van de rust en ruimte op het water in jouw eigen boot. Er zijn veel verschillende formaten te koop. Een gebruikte sloep is goedkoper in aanschaf en er is een groot aanbod, dus veel keus. Het allerbelangrijkst bij de aanschaf is het vaargebied. Varen op een open meer is heerlijk, maar wil je bijvoorbeeld juist door allemaal grachten varen dan is een open sloep handiger dan een kajuit sloep i.v.m de hoogte. En ben je milieubewust, dan is er ook een elektrische variant.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!