Princess 67 Flybridge

€ 825.000,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Princess
  • Model:67 Flybridge
  • Categorie:Motor Yacht
  • Bouwjaar:2008
  • Afmeting:20.75 x 5.23 x 1.37 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:onbekend

Omschrijving

Zeer goed onderhouden en goed uitgeruste Princess 67 Flybridge uit 2008

Bent u op zoek naar een motorjacht in de premiumklasse in de maat 60 - 70 voet. Mis deze zeer goed onderhouden en goed uitgeruste Princess 67 Flybridge uit 2008 niet. Dit schip is in 2018 geüpgrade met nieuwe hoogwaardige navigatie-aparatuur van Simrad en Yachtcontroller.

Dit elegante en stijlvolle Engelse premium motor jacht van Princess een van de grootste en bekendste fabrikanten van een motorjachten in de maten tot ongeveer 20 meter, biedt, onder andere, 3 slaapcabines, met inbegrip van een luxe volledige breedte Kapitein hut in het middenschip en een uitnodigende volledige breedte van het VIP-hut in de boeg, zowel hutten met hun eigen grote badkamer met aparte douchecabine. Daarnaast is er een Gast hut met twee eenpersoons bedden en een eigen ingang naar de boot, gasten toilet met aparte douchecabine en een ruime hut voor Bemanningsleden met dubbele bedden en een badkamer met toilet, aparte douchecabine in de achtersteven.

Alle buitendekken van de Princess 67 Flybridge zijn goed geproportioneerd met grote, vrije ruimtes en versierd met echt teakhouten dekken in goede staat. In 2022 is al het teak vanaf midscheeps en hoger ingelegd met nieuw teak.

Het grote achterdek, de grote achterbank met exclusieve teakhouten eettafel biedt plaats aan maximaal 10 personen (met 4 extra stoelen toegevoegd aan de eetgroep). De gigantische flybridge heeft aan de achterzijde een groot vrij dekgedeelte met kraan en ruimte voor een grotere rib. Voorin staat een grote lounge U-vormige bank met een eettafel voor 6 personen (de bank kan eenvoudig worden neergeklapt tot een groot uitnodigend zonnebed voor 3 personen) en een 2-zits loungebank/achterwaarts gericht zonnebed. Natte bar met warm en koud water, elektrische grill, koelbox en opbergkast, targa-boeg met inbouwverlichting, grote bimini-top en twee enkele kapiteinsstoelen op de bestuurdersplaats zijn ook beschikbaar op de flybridge.

De achtersteven van de Princess 67 Flybridge, waarin de grote bemanningscabine van de boot is gehuisvest, heeft een groot, diep geïntegreerd zwemplatform met voldoende ruimte voor een grotere jetski of rib. Trap naar beneden naar het zwemplatform vanaf het achterdek, zowel aan bakboord als aan stuurboord.

Na het invoeren van de boot is een grote, lichte, stijlvolle salon met exclusieve houten meubels, uitnodigende crèmekleurige bank groepen en een grote eethoek met een exclusieve teak tafel, wordt u begroet door de boot van de grote U-vormige volledig uitgeruste keuken met een grote bar en mooie beschermende glazen wanden (waarmee koken zonder geuren te verspreiden naar de salon).

In de goed ontworpen stuurhut van de Princess 67 Flybridge met twee comfortabele elektrisch verstelbare kapiteinsstoelen, bevindt zich een grote opengaande kapiteinsdeur naar het stuurboordzijdek.

Een flinke trap met handgrepen naar de bakboordzijde van de stuurhut leidt u naar het benedendek van de boot, dat erg groot en luchtig aanvoelt dankzij de grote hal die u naar de hutten en gastenbadkamers van de boot leidt. De hal heeft een groot garderobegedeelte voor opslag, waar ook een wasmachine/droger staat.

Deze indrukwekkende Prinses 67 Flybridge kan worden bekeken in Trosa (ten zuiden van Stockholm

Laatste grote motorbeurt inclusief beurt achteruit -20. Vervanging van oliecarterpakkingen en kleppendekselpakkingen op beide motoren -21. Vervanging van brandstoffilter -22

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 20.75 meter
    Breedte 5.23 meter
    Diepgang 1.37 meter
  • Bouw
    Bouwjaar 2008
    Flybridge Flybridge
    Control type Double
    Cockpit type Aft cockpit
    Dek en opbouw kleur White
    Superstructure kleur White
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Rompkleur White
    Land Princess Yachts
  • Kombuis
    Verwarming
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Cylinders 8
    Totale inhoud brandstoftank(s) 4091 liter
    Draaiuren 1200
  • Navigatie
    Kompas
    Vhf
    Plotter
  • Accommodatie
    Bedden 6
    Toilet Toilet
  • Veiligheidsvoorzieningen
    Brandblusser
  • Electronica
    Dvd speler
    Cd speler
    Televisie
    Generator
  • Voorzieningen
    Anker
Had ik maar een boot...

Een gebruikt motorjacht kopen

Word jij ook zo blij van op het water zijn? De wind door je haren voelen, het gevoel van vrijheid. Hoe fijn is het als dit op elk moment van de dag kan. Met jouw eigen boot kun je gaan en staan waar je wilt. Met een tweedehands motorboot ben je niet afhankelijk van de wind, en kun je nog relaxter het water op. Met een motorjacht verplaats je je snel en eenvoudig van A naar B. Van rustige slootjes naar drukke meren, met jouw boot kom je overal.

Liever een nieuwe boot? Bekijk hier ons aanbod nieuwe motorboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!