Beneteau First 31.7 Windies

€ 60.000,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Beneteau
  • Model:First 31.7
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Bouwjaar:2000
  • Afmeting:9.85 x 3.23 x 1.9 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Nette Beneteau First 31.7

De Beneteau First 31.7 is een opvallend zeiljacht dat perfect geschikt is voor zowel ervaren zeilers als enthousiaste beginners die op zoek zijn naar prestaties en comfort. Met zijn slanke lijnen, uitstekende zeileigenschappen en ruime accommodatie biedt deze boot een veelzijdige zeilervaring voor alle vaardigheidsniveaus.

Dit zeiljacht is ontworpen met het oog op snelheid en wendbaarheid. De romp is gestroomlijnd en voorzien van een diepe kiel, wat zorgt voor uitstekende stabiliteit en responsiviteit, zelfs in wisselende zeilomstandigheden. Het enkel diepstekend roerblad zorgt voor nauwkeurige controle en een plezierige vaarervaring, terwijl het uitgebalanceerde zeilplan maximale prestaties mogelijk maakt, zowel bij kruisen als bij ruime wind.

Ondanks zijn sportieve karakter biedt de Beneteau First 31.7 een comfortabele en goed doordachte leefruimte. Het interieur is licht en luchtig, met voldoende natuurlijk licht dankzij de grote ramen en patrijspoorten. De salon is gezellig en uitnodigend, ideaal om te ontspannen na een dag op het water. De kombuis is goed uitgerust met alle benodigde voorzieningen voor het bereiden van maaltijden aan boord, en de natte cel is praktisch en functioneel.

Dit zeiljacht is uitgerust met hoogwaardige materialen en componenten die garant staan voor duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn. Met een ruim dek en brede gangboorden is manoeuvreren aan boord eenvoudig en veilig, zelfs tijdens het zeilen op hogere snelheden. De cockpit is ergonomisch ontworpen voor optimaal comfort en gemak, met voldoende zitplaatsen voor de bemanning.

De Beneteau First 31.7 combineert uitstekende zeilprestaties met comfort en functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor zeilers die op zoek zijn naar een veelzijdig en betrouwbaar jacht. Of je nu deelneemt aan wedstrijden of gewoon geniet van ontspannen zeiltochten met vrienden en familie, dit jacht zal je niet teleurstellen met zijn prestaties en comfort.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 9.85 meter
    Breedte 3.23 meter
    Diepgang 1.9 meter
    Waterlijn lengte (Lwl) 880 meter
  • Bouw
    Bouwjaar 2000
    Control type Single
    Cockpit type Aft cockpit
    Dek en opbouw kleur White
    Superstructure kleur White
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Rompkleur White
    Land Beneteau
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Cylinders 3
    Totale inhoud brandstoftank(s) 35 liter
  • Navigatie
    Gps
  • Accommodatie
    Bedden 4
  • Tuigage
    Grootzeil
Had ik maar een boot...

Een tweedehands of gebruikte boot kopen

Word jij ook zo blij van op het water zijn? De wind door je haren voelen, het gevoel van vrijheid. Hoe fijn is het als dit op elk moment van de dag kan. Met jouw eigen boot kun je gaan en staan waar je wilt. Wil je nog niet direct een nieuwe boot kopen, dan is er ook ruime keuze in tweedehands en gebruikte boten. Voor elk type watersporter is er een boot die bij je past: een sloep, een zeiljacht, een motorboot, er een opknapper of een zo goed als nieuw model. Blijf niet dromen, maar kies nu jouw tweedehands boot.

Liever toch een nieuwe boot? Bekijk dan hier ons aanbod nieuwe boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!