Super Van Craft 1590 Custom Built - Stabilizers

€ 445.000,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Super Van Craft
  • Model:1590 Custom Built - Stabilizers
  • Categorie:Motor Yacht
  • Bouwjaar:2006
  • Afmeting:15.9 x 4.45 x 1.3 m
  • Doorvaarhoogte:3.3 m
  • Materiaal:Steel
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Zeer luxe uitgevoerde Super van Craft. De opbouw en romp zijn recent gespoten in AWL Grip en er zijn 2 Magnus Master stabilizers ingebouwd in 2022.

Misschien wel de beste Super van Craft die Jachtwerf B. Klaassen & Zn. uit Voorschoten ooit gebouwd heeft. Het schip is zorgvuldig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. De Kabola centrale verwarming met radiatoren in alle vertrekken zorgt voor comfort aan boord tijdens koude dagen maar ook dat uw schip niet vochtig wordt tijdens de wintermaanden. Zowel de romp als de opbouw zijn in respectievelijk 2020 en 2021 gespoten in een AWL Grip verfsysteem. In december 2022 is er een Magnus stabiliser systeem ingebouwd wat het schip uitermate geschikt maakt voor groot vaarwater.

De vele vernieuwingen bestaan onder andere uit een nieuwe 5000 watt Mastervolt omvormer (2021), buiskap (2020), kussens zitbank buiten en regiseursstoelen vervangen met Sunbrella (2021) speciaal voor buitengebruik/water en vuilafstotend - uv bestendig, 160 Ah Mastervolt AGM accu's (2022), raamrubbers zijramen vervangen (2022). De hydraulische boeg- en hekschroef van 200 kgf met continue functie maken het mogelijk om het schip alleen te varen.

hydraulisch klapbare radarbeugel, elektrische ankerlier, Amertech straalbuizen met flaproeren, rvs davits, rvs railing met teaklijst, volledig teakdek rondom en op roefdak. Het interieur is op vlam gebouwd met massief teakhouten vloerdelen. Natuurstenen topbladen in keuken en natte cellen, stahoogte van circa 2 meter door hele schip, dimbare verlichting en verlichting in kasten, groot salonluik met hor, 4-pits elektrische kookplaat (voorbereiding voor douche in voorkajuit is aanwezig), Onan 11 kw generator op 1500 toeren, Miele was/droog combinatie, Sharp oven/magnetron combinatie, Miele vaatwasser, het hele schip is voorzien van horren en er zijn teakhouten horren voor de openende zijramen in de salon. Alle patrijspoorten zijn tevens voorzien van horren, kluis in mastercabin. De motorruimte is vanaf de bouw extra geïsoleerd.

Deze Super van Craft is goed onderhouden en heeft een ligplaats in een schiphuis direct aan het IJsselmeer. Overname (koop) van schiphuis is bespreekbaar. Dit schiphuis (ligplaats circa 5.50 x 20.00 meter) is gelegen naast een full-service jachthaven.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 15.9 meter
    Breedte 4.45 meter
    Diepgang 1.3 meter
    Doorvaarhoogte 3.3 meter
  • Bouw
    Bouwjaar 2006
    Waterverplaatsing circa Kgs
    Control type Double
    Dek en opbouw kleur White
    Superstructure Gespoten in 2021 in een AWL Grip verfsysteem
    Superstructure kleur White
    Rompvorm Romp gespoten in 2020 en voorzien van kimkielen en 2x DMS Magnus Master stabilizers
    Rompmateriaal Steel
    Rompkleur White
    Land Jachtwerf B. Klaassen & Zn, Voorschoten
  • Kombuis
    Oven
    Microwave
    Koelkast
    Verwarming
  • Motor
    Stern thruster Stern thruster
    Ontsteking Electric
    Boegschroef
    Totale inhoud brandstoftank(s) 2750 liter
  • Accommodatie
    Cabines Royale mastercabin met veel kastruimte en eigen sanitair. Front cabin met 4 bedden.
    Bedden 6
    Douche Shower
  • Electronica
    Accu
    Accu oplader
    Generator
    Inverter
  • Voorzieningen
    Buiskap
Had ik maar een boot...

Een tweedehands of gebruikte boot kopen

Word jij ook zo blij van op het water zijn? De wind door je haren voelen, het gevoel van vrijheid. Hoe fijn is het als dit op elk moment van de dag kan. Met jouw eigen boot kun je gaan en staan waar je wilt. Wil je nog niet direct een nieuwe boot kopen, dan is er ook ruime keuze in tweedehands en gebruikte boten. Voor elk type watersporter is er een boot die bij je past: een sloep, een zeiljacht, een motorboot, er een opknapper of een zo goed als nieuw model. Blijf niet dromen, maar kies nu jouw tweedehands boot.

Liever toch een nieuwe boot? Bekijk dan hier ons aanbod nieuwe boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!