Iron 707

€ 50.050,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Iron
  • Model:707
  • Categorie:Speedboat and sport cruiser
  • Afmeting:7.12 x 2.44 x 0.69 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

De IRON 707 combineert sterkte, design en hoge functionaliteit met grote zeewaardigheid.

Ultieme Kracht en Stijl

IRON Boten zijn het resultaat van een samenwerking tussen Ironbrothers en het toonaangevende ontwerpteam van Mannerfelt, een internationaal erkend bureau met meer dan honderd succesvolle motorbootprojecten, talrijke ontwerpprijzen en 25 wereldkampioenschappen in powerboatraces. Hun reputatie is gebaseerd op uitstekend ontwerp, brandstofefficiënte rompen en baanbrekende oplossingen.

Het unieke spatbordprofiel en de geïnspireerde faceted oppervlakken geven IRON Boten hun onderscheidende karakter, zowel in beweging als bij het aanmeren. De hoge boeg houdt de boot droog in ruwe omstandigheden, terwijl de lage rompzijde gewicht bespaart en stabiliteit biedt tijdens het varen. Het slim ontworpen middenconsole zorgt voor optimale gewichtsverdeling en wendbaarheid.

Bij IRON Boten staat functionaliteit centraal, met ruime opslagcompartimenten in de boeg, achtersteven en middenconsole, samen met handige voorzieningen zoals een waterskipaal en toegankelijke zwemplatforms.

Bovendien onderscheidt IRON zich door efficiëntie in productie, met slechts 9 gemeenschappelijke modules voor verschillende modellen. Dit resulteert in kosteneffectieve productie zonder in te leveren op kwaliteit, waardoor IRON Boten kunnen concurreren met duurdere sportboten.

De Iron 707, een van de opvallende modellen, wordt standaard geleverd met indrukwekkende functies, waaronder een transomluik, skipaal, elektrische bilgepomp, zwemtrap, brandblusser, royale opbergruimte, geïntegreerde IRON-stootrand en LED-navigatieverlichting. Optionele upgrades omvatten Seadek, zonnedek, afdekzeil, sprayhood, doucheset, t-top, opklapbare tafel, Simrad-navigatie en antifoulingbehandeling.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 7.12 meter
    Breedte 2.44 meter
    Diepgang 0.69 meter
  • Bouw
    Rompvorm Zwart, Grijs of Wit
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Land Iron Boats
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Aantal identieke motoren Maximaal 250 PK
Had ik maar een speeboot...

Speedboten en sportcruisers te koop

Met hoge snelheid over het water, deinzend over de golven met jouw eigen speedboot. Een stijlvolle en snelle boot waarmee je jouw passie voor het varen echt kunt uiten. Met de hoge pk’s en de strakke lijnen glijd je door het water. Ben je ouder dan 18 en in het bezit van een vaarbewijs? Dan is een speedboot misschien wel echt iets voor jou.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!