Vulture Admire 735 Annabel

€ 45.000,00 BTW Betaald
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Vulture
 • Model:Admire 735
 • Categorie:Tender
 • Afmeting:7.35 x 2.2 x 0.6 m
 • Materiaal:Aluminium
 • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid op het water met de indrukwekkende Vulture Admire 735. De fantastisch demoboot is vanaf nu verkrijgbaar!

Ontsnap aan de alledaagse routine en ervaar het buitengewone gevoel van vrijheid op het water met de opvallende Admire 735. Deze unieke sloep, ontwikkeld door Henk de Gier van De Gier Jachtservice, is geen standaard boot. Het zeewaardige aluminium casco vormt de basis, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het ruime dek nodigt uit tot ontspanning op lange zondagmiddagen. Neem een picknickmand mee, schenk een wijntje in en geniet van het rustgevende dobberen op de glinsterende golven, omringd door goed gezelschap.

Deze prachtige sloep, gebruikt als demo, is voorzien van een krachtige 3-cilinder 26pk Volvo Penta motor, een teakline vloer, luxe bekleding, een stereo-installatie, een zwemtrap en nog veel meer. Het is een boot die je direct raakt, met zijn liefdevolle ontwerp.

De elegante lijnen en verhoogde kuipranden zorgen voor een diepere kuip en een veilige omgeving voor het hele gezin. Het druppelvormige ontwerp van de boot zorgt voor efficiëntie in het water, waardoor je minder golven veroorzaakt tijdens het varen. Het interieur straalt vakmanschap uit, met prachtig gelakt houtwerk en kussens waar zelfs Wolter Bentley, de schepper van een luxe automerk, van onder de indruk zou zijn.

Onder de motorkist bevindt zich de betrouwbare Volvo Penta D1-30, een 3-cilinder diesel.

Varen met de Vulture Admire is puur genieten. De gestroomlijnde multi-knikspant romp glijdt als een zwaan door het water. De motor presteert soepel en betrouwbaar, en met een beetje extra gas is hij zelfs geschikt voor de golven van het IJsselmeer. Het is een elegante boot met een ontspannen sfeer, perfect voor het ultieme ontsnappingsgevoel.

Ervaar nu zelf de magie van de Admire 735. Bezoek Nicolaas Witsen en ontdek deze unieke sloep, geen dertien-in-een-dozijn boot die je keer op keer zal verrassen. Met de Vulture Admire 735 ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid op het water.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 7.35 meter
  Breedte 2.2 meter
  Diepgang 0.6 meter
 • Bouw
  Rompmateriaal Aluminium
  Rompkleur Grey
  Land De Gier Jachtservice
 • Motor
  Ontsteking Electric
  Cylinders 3
  Aantal identieke motoren Volvo Penta D1-30
Had ik maar een sloep...

Sloepen te koop

De zon schijnt, de mand met hapjes en drankjes staat al klaar en samen met je vrienden en familie geniet je van de rust en ruimte op het water op jouw eigen sloep. Je ziet Nederland eens vanaf de andere kant, het water heeft je zoveel te bieden. Een dag op het water voelt als een echte vakantie en wil je toch liever een nachtje ergens blijven slapen? Dan is er altijd nog de sloep met kajuit. Heerlijk met de wind door je haren over de plassen varen en de zon in je gezicht. Vergeet je niet in te smeren! 

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!