Aanbod nieuwe boten: 1 t/m 20 van 94

Het is een lang gekoesterde wens: de aanschaf van een eigen sloep. Stel je voor: je eigen gloednieuwe boot, volledig afgestemd op jouw wensen, klaar om de wateren te verkennen. Een nieuwe sloep kopen via een Hiswa Erkend bedrijf is de juiste keuze voor dit avontuur.

Antaris Sixty6

€ 43.950,00

Dé succes sloep van Antaris De Antaris Sixty6 is de succes sloep van Antaris, anders dan alle andere sloepen. Met een stoere boeg en een spiegel die schuin naar binnen loopt, heeft de sloep een eigentijds karakter. De breedte zorgt voor enorm veel stabiliteit en binnenruimte. Het onderwaterschip van de Antaris Sixty6 is speciaal ontworpen om zowel langzaam als snel zeer stabiel te varen. Hierdoor is het mogelijk om een motor te kiezen met een hoog of een laag aantal pk’s. Daarnaast is het mogelijk om de Sixty6 met een elektromotor uit te rusten. Lees meer over varen met elektrische aandrijving. De Antaris Sixty6 is nieuw te bestellen vanaf € 43.950,- Klik hier om de Sixty6 geheel naar eigen wens samen te stellen.

  • CategorieTender
  • BouwjaarNieuw
  • Afmeting6.60 x 2.60 x 0.70 m
  • MateriaalPolyester

Menken - Hudson26

€ 119.750,00

Sinds 2007 bouwen wij de Hudson. Daarmee waren wij trendsetter in het latere "tender" segment. De klassieke rompvorm van de Hudson is afgeleid van de Amerikaanse Eastcoast lobsterboats. Hier speelde beperkte diepgang een belangrijke rol, terwijl de forse waaiersteven ervoor zorgde dat de schepen zich op open water goed oprichtten en droog voeren. De grote open spiegel geeft het gevoel nog dichter op het water te zitten. In 2021 introduceren we een nieuwe deck-layout. Met meer zitplaatsen en een groter zonnedek voor de stuurstand. De eerste 3 boten met de nieuwe lay-out staan al in het orderboek.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2025
  • Afmeting7.87 x 2.45 x 0.80 m
  • MateriaalPolyester Hand-layup
  • MotorYanmar 74 tot 247 pk PK

Isloep, Rapida 990

€ 99.990,00

Varen met een Rapida 990 is een belevenis. Of het nou gaat om een relaxte tocht door de Amsterdamse grachten of het met een flinke snelheid over open water varen. De Rapida 990 is bij uitstek de 'tender'voor de watersporter die kiest voor de unieke combinatie van strak, stoer, luxe en snel. In de Rapida 990 mag u gezien worden en dat gebeurt dan ook. Want de strakke belijning en vormgeving trekken automatisch de aandacht. U bevindt zich op een schip met een 'designkarakter'. Over elk detail is nagedacht. De zitplaatsen zijn ruim en comfortabel met strak afgewerkte dikke kussens. De tafels zijn verstelbaar en de zitplaatsen ergonomisch. Aan weerzijden kunt u over een gangpad langs het grote zonnedek dat overloopt naar het teakhouten zwemplateau. De vele RVS- elementen maken het geheel af.  De rapida 990 ademt luxe snelheid uit, maar is ook uitzonderlijk stabiel door het opvallende ontwerp van het onderwaterschip. Door deze goede vaareigenschappen kunt op een makkelijke wijze hogere snelheden bereiken. En snel kan je met deze stoere Rapida 990. Standaard heeft de Rapida 990 al een 45 pk vier-cilinder Yanmar motor, maar de motorrange loopt tot en met een 195 pk motor, met een snelheid van 40 kilometer per uur. Hoe snel u wilt, kiest u zelf. Welke motor u ook kiest, de Rapida 990 blijft een veilige en comfortabele tender die klasse en plezier uitstraalt.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting9.99 x 2,65 x 0,80 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorYanmar 3 en 4 cylinder of Waterworld elektromotor 45 pk/195 pk PK

Interboat Intender 650

€ 41.700,00

Intender 650 Mooi van lijn, een overcomplete standaarduitrusting en natuurlijk volledig handgemaakt op de eigen werf in Zwartsluis. Dit samen met het comfort van een koelkast, een spoelbak en een deur in de spiegel voor vrije toegang naar het zwemplateau maken de nieuwe Intender 650 een tender zoals u die van Interboat kent. Steeds een stapje verder. Op één piepklein puntje na dan. We komen nu in de hoek van de ‘Classifed Information’ terecht. De Intender 650 zit -zoals marketeers dat noemen- in een aangenaam prijssegment. En met slechts 33 pk haalt de 650 maar liefst 21 km/u.   Interieur Intender 650 De ruime kuip biedt voor 8-9 personen een comfortabele zitplaats. De hoge rugleunigen en diepe zittingen zorgen voor urenlang vaarplezier. Tussen de  U- vormige bank in het voorschip  kunnen  extra kussens worden geplaatst waardoor er een groot zonnebed ontstaat. De  midscheeps geplaatste consoles kunnen naar keuze worden ingericht met een spoelbak en of een compressor koeler.   Mooi van lijn, een overcomplete standaarduitrusting en natuurlijk volledig handgemaakt op de eigen werf in Zwartsluis. Dit samen met het comfort van een koelkast, een spoelbak en een deur in de spiegel voor vrije toegang naar het zwemplateau maken de nieuwe Intender 650 een tender zoals u die van Interboat kent. Steeds een stapje verder. Op één piepklein puntje na dan. We komen nu in de hoek van de ‘Classifed Information’ terecht. De Intender 650 zit -zoals marketeers dat noemen- in een aangenaam prijssegment. En met slechts 33 pk haalt de 650 maar liefst 21 km/u.   Exterieur Intender 650 De eigentijdse Intender 650 is een opvallende verschijning op het water. Het geïntergreerde zwemplateau is middels een deur in de spiegel zeer eenvoudig bereikbaar. De kabelaring of de optionele rubber stootrand geeft  de 650 een stoere uitstraling maar doet ook dienst als stootrand en beschermd daarmee de romp.

  • CategorieTender
  • Bouwjaarnieuw
  • Afmeting6.50 x 2.50 x 0.70 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorVetus/ Volvo Penta 16 - 75 PK

Seafury 650 Comfort

€ 35.900,00

De Seafury sloep blinkt uit in minimaal onderhoud en maximaal vaarplezier.

  • CategorieTender
  • Afmeting7.15 x 2.33 x 0 m
  • MateriaalOther
  • MotorVetus 16 Pk PK

Interboat 17

€ 29.900,00

Interboat 17 Hoewel de Interboat 17 het eerste model in de serie is mogen we niet spreken over een instapmodel, integendeel! De 17 biedt maar liefst 8 personen een comfortabele zitplaats en bewijst met de certificering voor kustwateren haar stabiliteit. De prijs van de standaard zeer complete uitvoering is zeer concurrerend te noemen.   Interieur Interboat 17 Het interieur van de Interboat 17 bestaat uit hoogwaardige materialen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze voor een massief teak houten vloer of een onderhoudsvrij composiet op de vloer, instap en motorkist. Grote toegankelijke bakskisten bieden volop bergruimte. De  standaard ingebouwde en geïsoleerde koelbak in de voorbank heeft een inhoud van maar liefst  75 liter. De ruime kuip biedt voor 8 personen een comfortabele zitplaats. De hoge rugleunigen en diepe zittingen zorgen voor urenlang vaarplezier. Tussen de  U- vormige bank in het voorschip  kunnen  extra kussens worden geplaatst waardoor er een groot zonnebed ontstaat.   “De bediening is kinderlijk eenvoudig“ De prijs van de standaard zeer complete Interboat 17 bedraagt € 29.900,- Wilt u een volledig overzicht van deze prachtige boot inclusief de prijzen en haar extra’s?   Exterieur Interboat 17 De Interboat 17 is uw toegang tot de Sloepen-wereld van INTERBOAT. Ondanks de compacte afmetingen biedt zij ruimte voor maximaal 8 personen. Ze is zeer stabiel en is CE gekeurd voor de kustwateren (categorie C 8 personen). De bediening is kinderlijk eenvoudig en mede door de lage doorvaarthoogte van 90 cm. kunt u de mooiste en meest afgelegen wateren ontdekken. Met een gewicht van 800 kg. kan ze gemakkelijk worden getrailerd achter een middenklasse auto. Een echte sloep voor het gezin.    

  • CategorieTender
  • Bouwjaarnieuw
  • Afmeting5.70 x 2.25 x 0.55 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorVetus 11 - 27 pk PK

Seafury Hawker Tender 800

€ 68.900,00

Kwaliteit welke u van ons gewend bent, in een modern jasje.

  • CategorieTender
  • Afmeting8 x 2.8 x 0.45 m
  • MateriaalOther
  • MotorVetus 28 PK PK

Long Island 28 Sportsman

De stijlvolle boot voor snelle, comfortabele tochten op ruim water of voor ontspannen varen op binnenwater. De uitgekiende layout van de kuip van de 28 Sportsman biedt iedereen aan boord een riante zitplaats en genoeg ruimte om zich aan boord te kunnen bewegen. Net als elke Long Island standaard al super compleet uitgerust.

  • CategorieTender
  • Afmeting8,50 x 2,70 x
  • MateriaalGRP (polyester)
  • MotorYanmar / Mercury diesel 195 - 370 pk PK

Seafury 700C

€ 59.900,00

Seafury 700C demo met 33PK Te koop aangeboden en direct leverbaar; showmodel Seafury 700C, sloep heeft in de showroom gelegen en slechts enkele vaaruren op de teller. Compleet uitgerust met o.a. de volgende opties; -Volledig flexiteek pakket -Boegschroef -Bluetooth audio systeem -33PK Vetus diesel -61 liter tank -RVS vlag -Kabelaring zwart -RVS railing voor/midden/achter -PVC stuurwiel -RVS zwemtrede -Led kuipverlichting -Scheidingsdiode(2e accusysteem) -Dekzeil    

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting7.6 x 2.42 x 0.4 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Interboat 22

€ 41.950,00

Interboat 22 Wie graag het avontuur zoekt en/of van een robuuste uitstraling houdt, doet er goed aan om de Interboat 22 te ontdekken.   Interieur Interboat 22 De 22 heeft een zeer ruime kuip geschikt voor maar liefst 10 personen. Standaaard uitgevoerd met een 75 liter geïsoleerde koelbox en een ingebouwde vuilnisbak. Onder alle zitbanken bevinden zich zeer grote bergkasten net als op het achterdek. Met diverse extra's is de kuip naar eigen smaak en wens af te werken.   “ Zeer ruim “ In de zeer ruim bemeten kuip kunnen maar liefst 10 personen een comfortabele zitplaats vinden. De 3 of 4 cilinder diesel is diep onder de vloer weg gebouwd zodat het motorgeluid tot een minimum beperkt blijft. De prijs van de standaard zeer complete Interboat 22 bedraagt € 41.950,- Wilt u een volledig overzicht van deze prachtige boot inclusief de prijzen en haar extra’s?   Exterieur Interboat 22 De brede spiegel geeft de Interboat 22 niet alleen een zeer grote stabilitiet het geeft de sloep ook een zeer robuuste uitstraling. Voor maar liefst 10 personen gekeurd voor de kustwateren. De doorvaarthoogte is slechts 1.15 mtr. waardoor de 22 ook geschikt is voor de kleinere wateren met lage bruggen.        

  • CategorieTender
  • Bouwjaarnieuw
  • Afmeting6.80 x 2.50 x 0.65 m
  • MateriaalPolyester
  • MotorVetus 27 - 42 PK

Langweerder Sloep 7.50 Cabin

€ 58.900,00

De Langweerder Sloep 7.50 Cabin heeft dezelfde standaard uitvoering, echter uigebreid met een elegant opgebouwde cabin. Hierdoor wordt een ruime slaapgelegenheid gecreëerd. Verder is een verhoogd kussen voor de schipper, 4 patrijspoorten en 2 leeslampjes standaard aanwezig. Optioneel kunt u kiezen voor een zwemplateau met zwemtrap of een boegschroef. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de voorzieningen en extra prijsinformatie van alle sloepen.

  • CategorieTender
  • Afmeting7.75 x 2.80 x 0.70 m
  • MotorVolvo Penta 19-75 PK

WB1 D (Diesel)

€ 80.000,00

moeiteloos en betrouwbaar varen, met een perfecte combinatie van kracht en prestatie. Een luxe en robuuste sloep met een krachtige diesel motor Maak kennis met de indrukwekkende WB1-D, een luxe uitgeruste sloep met een krachtige diesel motor. Deze boot is een eerbetoon aan de klassieke slepers en biedt een unieke en verfijnde vaarervaring. Met zijn opvallende bolders en sleepbeting achter het stuurwiel onderscheidt de WB1-D zich, maar toch blijf de WB1 bovenal een luxe en robuuste sloep.

  • CategorieTender
  • Afmeting7.58 x 2.54 x 0.72 m
  • MateriaalSteel

Proton 21

€ 29.950,00

De Proton 21. Dit is een luxe aluminium sloep welke uitgerust kan worden met zowel een elektro motor als ook met een benzine buitenboordmotor. Deze onzinkbare sloep wordt geleverd in blank aluminium en is standaard voorzien van waterdichte opbergruimtes. Ondanks dat de Proton 21 al luxe is uitgevoerd, zijn er nog volop opties om de boot geheel naar uw eigen wens samen te stellen. Wilt u meer weten over de Proton 21, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over deze prachtige aluminium sloep.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2021
  • Afmeting6.30 x 2.32 x 0.61 m
  • MateriaalAluminium

Consoleboot 470 (NIEUW)

€ 4.950,00

Nieuwe ruime consoleboot. Kussenset. Dubbelwandige consoleboot. Console met RVS stuur en Teleflex monokabel.  RVS kikkers, railingen en sleepogen. 1 uitneembaar bankje. De luxe Diamante kussenset. Uitneembaar zonnedek. 4 opbergvakken + 1 x ankerluik. Nieuwe trailer 650 kg tegen meerprijs van � 950,- leverbaar. ZONDER MOTOR.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2022
  • Afmeting4.7 x 1.8 x 0.35 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Seafury 900 Soft-top

€ 84.900,00

Seafury

  • CategorieTender
  • Afmeting9 x 3 x 0 m
  • MateriaalOther
  • MotorVetus 33 Pk PK

Long Island 33 Runabout

De bestseller van de Long Island range. Het schitterende lijnenspel van de romp, gecombineerd met het nieuwe windscherm van glas en rvs maken deze cruiser tot de gentleman's weekender i optima forma. De 33 Runabout vaart inmiddels op verschillende continenten en staat overal midden in de belangstelling zonder op te vallen.

  • CategorieTender
  • BouwjaarNieuw
  • Afmeting10 x 2,85 x m
  • MotorYanmar / Mercury diesel 195 - 370 pk PK

Stijlvolle Maxima 600 Tender Sloep, 30PK BBM, Lichtgrijs

€ 32.741,00

De Maxima 600 tender sloep is een uitgekiend model dat zowel het nostalgische in zich heeft, als het moderne. Een gladde romp met een kabelaring en een geïntegreerd zwemplateau. Het zwemplateau is ideaal als u wilt zwemmen, maar ook biedt het bescherming tegen de propeller van de motor.  Ook is het zwemplateau heel handig voor het in en uitstappen.  Doordat de motor in de bun gemonteerd is,  zorgt dit voor een enorme geluidsreductie. Stil genieten dus met de tendersloep! Ook deze sloep is snelvarend, het onderwaterschip is hier uitermate geschikt voor en met maximaal 50 pk vermogen, is uw vaargebied een stuk groter. Maar ook het langzaam varen doet deze sloep voortreffelijk. stabiel, koersvast en een goed zicht zorgen ervoor dat u zich uitermate comfortabel voelt tijdens het varen. Heeft u vragen over deze prachtige sloep: bel ons gerust: 0113-582310. Een ligplaats is eventueel beschikbaar. Vraag naar onze winterkorting! Onderstaande sloep is op voorraad: Algemene informatie Lengte: 5,80 meter Breedte: 2,25 meter Diepgang: 0,40 meter Gewicht: 680 kg CE categorie : C/ D Aantal personen : 6/ 8 Doorvaarthoogte: 102 cm Motorvermogen: 30 pk buitenboordmotor Standaard uitrusting:  - Standaard rompkleur: Lichtgrijs - Diverse grote opbergvakken - Ankerkluis voorin de punt - Kabelaring naturel met RVS eindstukken - Rvs kikkers (6 stuks) - RVS boegoog - Perfecte zitbanken met zitpositie - Compleet luxe zit en rugkussen Diamand Carbon - Stuurconsole - Stuursysteem deluxe - Rvs stuurwiel met rubber rand - Waterlijnband zwart Vaarklaarkosten  incl. montage motor, hoofdstroomschakelaar, accu, accubak, chroom inbouwhendel, schakel/gaskabel De sloep heeft de volgende opties: Binnenkant sloep lichtgrijs Luxe bekleding gewatteerd met ruitjes Zonnebedset Bunkussen Deluxe pakket met bruin finteak: - Finteak vloer - Finteak op zwemplateau - Navigatieverlichting LED in de boeg - Rondom schijnend toplicht LED - Automatische bilgepomp   Buiskap met RVS frame met achterzeil met opberghoes Carbon Family Zwemtrap RVS Antifouling systeem 5 lagen inclusief epoxy onderlaag Vaarklaar pakket: 4x fender, 4 x landvasten, anker met lijn en pikhaak Tafeltje ovaal met finteak met uitneembare poot Vlaggemast klein model SCM gekeurd buitenboordmotorslot    

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2023
  • Afmeting5,80 x 2,25 x 0,40 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorHonda 30 PK PK

Van Baerdt E800 Tender

€ 149.000,00

Van Baerdt e800 elektrische tender De Van Baerdt e800 is de eerste tender die ontworpen is voor volledig elektrisch varen. Deze stijlvolle tender is comfortabel uitgerust met een krachtige elektromotor wat het mogelijk maakt om langdurig in stilte te genieten op het water. De tender heeft strakke lijnen en is vervaardigd in aluminium, wat recyclebaar en daarmee duurzaam is. De beloopbare delen van het interieur zijn voorzien van Permateek, een onderhoudsvrij materiaal dat niet zal verkleuren. Voor de kussens is gekozen voor Silverguard om een luxe uitstraling en gegarandeerde topkwaliteit te waarborgen. Aan boord zijn verder een ruim zonnedek, navigatiesysteem, audio en een elektrisch toilet aanwezig.

  • CategorieTender
  • Afmeting8 x 2.88 x 0.73 m
  • MateriaalAluminium

Primeur 700 Lounge met Vetus 42 pk.

€ 61.885,00

Primeur 700 lounge met Vetus 42 pk. De Primeur 700 Lounge is een unicum in zijn soort. Een echte upgrade van de Primeur 700 tender en de Primeur 700 sloep. De boot heeft nog altijd hetzelfde snelvarende onderwaterschip, grootte en indeling. Het enige verschil is de achterkant. Bij de tender loopt hij sportief schuin. En bij de sloep loopt de achterkant recht. Maar bij de Primeur 700 Lounge is deze om te bouwen tot een fantastisch groot zonnedek. Dat ziet er uit als optimale luxe. En het heeft daardoor iets meer zitplaats achterin. Instappen in deze tender gaat gemakkelijk aan de zijkanten. Primeur 700 Lounge en vaareigenschappen. De Primeur 700 Lounge is uitzonderlijk stabiel. En koersvast. Waardoor je super ontspannen achter het stuur kan zitten. En je hoeft je vrienden niet eerst te wegen om ze gelijkmatig over boot te verdelen. Iedereen kan gewoon lekker zitten waar hij wil. De boot gaat niet naar één kant hangen als er aan de ene kant meer gewicht neer is gestreken dan aan de andere kant. Samenstelling: Rompkleur ral 7030 – Steengrijs Binnenkleur ral 9010 – Helderwit. Vetus 42 pk 4 cilinder. Boegschroef met joystick bediening. Topdek compleet uitgevoerd. Gewatteerde kussenset carbon Exclusief package zonnedek. Tafel poot plus voet. RVS Railingpakket (voor en achter) RVS Railing op het console. RVS zwemtrap Navigatie verlichting complete set. Waterlijnband. Antifouling Vaarklaar pakket 4 aanleg lijnen, 4 fenders en anker. Vaarklaar maken. Prijs: 61.885,- euro. vaarklaar. Transport van de boot is mogelijk. Kortom sleutel omdraaien en varen maar. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons. Met vriendelijke groet, Jacco JH watersport Voor meer informatie:   https://www.jhwatersport.nl/primeur/primeur-700-lounge/ Volg ons op:   https://www.facebook.com/JhWatersport/

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting7 x 2.55 x 0.55 m
  • MotorVetus PK

Primeur 700 Tender met Vetus 33 pk.

€ 49.325,00

Primeur 700 Tender met Vetus 33 PK. De Primeur 700 Tender is een zeer ruime en stabiele sloep en voorzien van een Vetus 33 pk 4 cilinder diesel. Dit is een prettige combinatie. Deze tendersloep is voorzien van een ruime rondzit voorin met een fijne rugleuning. Onder de zitting is zijn verscheidene opbergruimtes te vinden. De bestuurder heeft in de Primeur 700 Tender een verstelbare zitbank om een ideale zitpositie achter het roer te vinden. Ook achterin zijn onder de zittingen opbergruimtes. Accessoires: Rompkleur ral 9001 – Creme wit. Binnenkleur ral 9001 – Creme wit. Vetus 33 pk 4 cilinder. Boegschroef met joystick bediening. Teakline Finteak compleet uitgevoerd. Gewatteerde kussenset otono. Exclusief package zonnedek. Tafel poot plus voet. RVS Railingpakket (voor en achter) RVS Railing op het console. Navigatie verlichting complete set. Waterlijnband. Vaaklaar pakket 4 aanleg lijnen, 4 fenders en anker. Vaarklaar maken. Prijs: 49.325,- euro vaarklaar   Transport van de boot is mogelijk. Kortom sleutel omdraaien en varen maar. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons. Met vriendelijke groet, Jacco JH watersport Voor meer informatie:  https://www.jhwatersport.nl/primeur/primeur-700-tender/ Volg ons op:  https://www.facebook.com/JhWatersport/

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting7 x 2.5 x 0.55 m
  • MotorVetus 33 pk. PK