Grand Silver Line S275 / S300 / S330

  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Grand
  • Model:Silver Line S275 / S300 / S330
  • Categorie:RIB and inflatable boat
  • Afmeting:2.75 x 1.55 x 0.4 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Onze Grand Silver Line Tenders staan op nummer 1 in de klasse van stijve opblaasbare tenders door een traditioneel RIB-ontwerp.

Onze Grand Silver Line Tenders staan op nummer 1 in de klasse van stijve opblaasbare tenders door een traditioneel RIB-ontwerp te combineren met onze originele styling. Elegant, ruim en betrouwbaar, ze zijn de beste aanbieding voor uw jacht! Neem het mee voor een lunch op het eiland aan de kust of een ritje met uw gezin!

een reeks modellen met indrukwekkende technische specificaties. Of u nu kiest voor de S275, S300 of S330, elk model biedt uitstekende prestaties en veelzijdigheid voor uw avonturen op het water.

2,74 meter

1,55 meter

maximaal 0,40 meter

53 kg

3

10 PK

PVC of Hypalon

3,0 meter

1,67 meter

maximaal 0,43 meter

56 kg

4

15 PK

PVC of Hypalon

3,30 meter

1,69 meter

maximaal 0,43 meter

63 kg

4

25 PK

PVC of Hypalon

Elk model van de Grand Silver Line biedt een solide constructie en uitstekende materialen. U kunt kiezen tussen PVC- of Hypalon-tubes, afhankelijk van uw voorkeur en behoeften. Deze boten zijn geschikt voor verschillende watersportactiviteiten en bieden ruimte voor een comfortabele ervaring met het aantal passagiers dat ze kunnen dragen.

Witsen Marine is trots om u als officiële dealer van de Grand Silver Line te mogen bijstaan. Wij helpen u graag bij het selecteren en samenstellen van de perfecte boot die aan al uw eisen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de geweldige mogelijkheden van de Grand Silver Line.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 2.75 meter
    Breedte 1.55 meter
    Diepgang 0.4 meter
  • Bouw
    Rompmateriaal GRP (Polyester)

Rubberboten en ribs te koop

Een rubberboot of een rib is voor veel mensen een ideale manier om het water op te gaan. Het verschil tussen deze boten? Een rib heeft een verharde bodem, de rubberboot niet. Het zijn veelzijdige boten. Houd je bijvoorbeeld van vissen? Dan is een rib of rubberboot met een aantal pk’s de manier om op rustige plekken te komen. Maar ook voor watersporters met een wat grotere boot is het een handige en vooral ook leuke manier om je te verplaatsen op het water. De boot neem je gemakkelijk mee op een trailer, zo ben je lekker flexibel!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!