Grand GL500 Golden Line

 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Grand
 • Model:GL500 Golden Line
 • Categorie:RIB and inflatable boat
 • Afmeting:4.95 x 2.3 x 0.5 m
 • Materiaal:GRP (Polyester)
 • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

De Golden Line G500 vertegenwoordigt een frisse benadering van ons ontwerpteam.

Witsen Marine, uw exclusieve dealer van GRAND Boats, presenteert met trots de GRAND Golden Line G500. Met een frisse benadering van ons ontwerpteam is deze 5-meter boot in staat om motoren tot 115 pk te dragen en biedt hij een geweldige ervaring op de golven. Of het nu gaat om watersporten, vissen of gewoon genieten van snelheid op het water, de G500 combineert veiligheid, comfort en prestaties in een elegant ontwerp.

Het stuurpositie is goed ontworpen en comfortabel, terwijl de rest van de cockpit zeker aan de behoeften van uw passagiers zal voldoen. Deze innovatieve boot heeft het potentieel om uw verwachtingen op het gebied van prestaties, familieplezier en veiligheid te overtreffen. De boot is verkrijgbaar met PVC- of Hypalon-tubes.

4,95 meter

2,30 meter

0,50 meter (max)

435 kg

10

115 pk

PVC of Hypalon

Ontdek vandaag nog de opwindende mogelijkheden van de GRAND Golden Line G500 bij Witsen Marine, uw vertrouwde partner voor hoogwaardige boten. GRAND RIBS zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden vervaardigd met de nieuwste technologieën, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 4.95 meter
  Breedte 2.3 meter
  Diepgang 0.5 meter
 • Bouw
  Rompvorm Zelf samen te stellen
  Rompmateriaal GRP (Polyester)
  Land Grand Boats

Rubberboten en ribs te koop

Een rubberboot of een rib is voor veel mensen een ideale manier om het water op te gaan. Het verschil tussen deze boten? Een rib heeft een verharde bodem, de rubberboot niet. Het zijn veelzijdige boten. Houd je bijvoorbeeld van vissen? Dan is een rib of rubberboot met een aantal pk’s de manier om op rustige plekken te komen. Maar ook voor watersporters met een wat grotere boot is het een handige en vooral ook leuke manier om je te verplaatsen op het water. De boot neem je gemakkelijk mee op een trailer, zo ben je lekker flexibel!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!