Moonday 540 SD

  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Moonday Yachts
  • Model:540 SD
  • Categorie:Motor Yacht
  • Bouwjaar:2023
  • Afmeting:5,40 x 2,10 x 0,30 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)

Omschrijving

De Moonday 540 SD is de perfecte consoleboot voor een leuk dagje varen met het gezin of wie u maar wilt. Dankzij het lichte gewicht makkelijk trailerbaar. De boot heeft een ruime rondzit met tafel, die om te bouwen is naar een zonnedek.

De stuurconsole dient als een kleine kajuit, waarin ruimte is voor een chemisch toilet, slaapplaatsen voor kinderen, of als grote opbergruimte. Een ruime consoleboot van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Doordat de console in het midden staat planeert deze boot zeer snel.

U heeft vele mogelijkheden om bovenop het standaardpakket extra accessoires toe te voegen.

Moonday 540SD

540SD: Alleen al voor dat zonnedek De Moonday 540SD is de perfecte consoleboot voor een leuk dagje varen met het gezin of wie u maar wilt. Dankzij het lichte gewicht makkelijk trailerbaar. De boot heeft een ruime rondzit met tafel, die om te bouwen is naar een zonnedek. De stuurconsole dient als een kleine kajuit, waarin ruimte is voor een chemisch toilet, slaapplaatsen voor kinderen, of als grote opbergruimte. Een ruime consoleboot van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Doordat de console in het midden staat planeert deze boot zeer snel. U hebt vele mogelijkheden om bovenop het standaardpakket extra accessoires toe te voegen. https://moondayyachts.nl/yacht/540sd/
+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Is dit jouw nieuwe droomboot...

Een nieuw motorjacht kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot? Een motorboot biedt snelheid, avontuur en ontspanning. Door de aanschaf van een nieuwe boot heb je weinig onderhoud, veel luxe en een zorgeloze vaarvakantie. Je kunt met je nieuwe motorboot direct het water op, wie neem jij mee? Ga je alleen of nodig je al je vrienden en familie uit? Voor al jouw wensen is er een boot die bij je past: een sloep, een speedboat of bijvoorbeeld een motorjacht.

Liever een gebruikte boot? Bekijk hier ons aanbod tweedehands motorboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!