Timeless 34

€ 299.000,00 BTW Betaald
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Timeless
 • Model:34
 • Categorie:Motor Yacht
 • Afmeting:10,75 x 3,62 x 1,05 m
 • Ligplaats:Wommels

Omschrijving

ZWF Yachts is de dealer van Timeless Yachts. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de Timeless 34. De Timeless 34 is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Graag informeren wij u vrijblijvend over de bouw van een nieuwe Timeless 34 voor u info@zwfyachts.nl of 0515-727009.

Timeless 34 staat voor comfort en luxe op hoog niveau. De Timeless 34 is de ideale boot omdat deze multifunctioneel te gebruiken is. Dankzij de stijve (lichte) aluminium romp zijn er verrassend hoge snelheden haalbaar en is het goed mogelijk om in korte tijd een grote afstand te overbruggen. Door het open karakter van de Timeless is het heerlijk om met (groot) gezelschap aan boord te genieten van een mooie zonnige dag op het water. Ondanks het open karakter van de Timeless treft u binnen een volwaardige accommodatie aan voor 4 personen (uniek in deze klasse: met ruime stahoogte) om ook langer aan boord te kunnen verblijven.

Wij maken graag alle tijd voor u vrij. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar op 0515-727009 of 06-86678673.

ZWF Yachts  |  De Lange Baan 2b in Wommels

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 10,75 meter
  Breedte 3,62 meter
  Diepgang 1,05 meter
Is dit jouw nieuwe droomboot...

Een nieuw motorjacht kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot? Een motorboot biedt snelheid, avontuur en ontspanning. Door de aanschaf van een nieuwe boot heb je weinig onderhoud, veel luxe en een zorgeloze vaarvakantie. Je kunt met je nieuwe motorboot direct het water op, wie neem jij mee? Ga je alleen of nodig je al je vrienden en familie uit? Voor al jouw wensen is er een boot die bij je past: een sloep, een speedboat of bijvoorbeeld een motorjacht.

Liever een gebruikte boot? Bekijk hier ons aanbod tweedehands motorboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!