Titanium 1018

€ 135.399,00 BTW Betaald
  • Categorie:Motor Yacht
  • Afmeting:10.2 x 3.0 x 0.55 m
  • Ligplaats:Langweer

Omschrijving

De Titanium 1018 met Flybridge: kwalitatief, sportief en elegant vormgegeven met veel luxe aan boord. U kunt buiten heerlijk genieten op één van beide zonnedekken, of plaatsnemen in de ruime cockpit of salon.

Door de praktische inrichting van de Titanium 1018 kunt u dit schip veelzijdig inzetten. Dagtochtjes met de hele familie, of langere verblijven en grotere afstanden zijn op de titanium lijn een ontspanning en genot op zich.

De mogelijkheid tot snelvaren maakt dit schip ook perfect voor vele vormen van watersporten en de geringe diepgang zorgt voor een groot vaargebied.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 10.2 meter
    Breedte 3.0 meter
    Diepgang 0.55 meter
Is dit jouw nieuwe droomboot...

Een nieuw motorjacht kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot? Een motorboot biedt snelheid, avontuur en ontspanning. Door de aanschaf van een nieuwe boot heb je weinig onderhoud, veel luxe en een zorgeloze vaarvakantie. Je kunt met je nieuwe motorboot direct het water op, wie neem jij mee? Ga je alleen of nodig je al je vrienden en familie uit? Voor al jouw wensen is er een boot die bij je past: een sloep, een speedboat of bijvoorbeeld een motorjacht.

Liever een gebruikte boot? Bekijk hier ons aanbod tweedehands motorboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!