Van den Hoven Executive 1700 MK 2

 • Status:Beschikbaar
 • Categorie:Motor Yacht
 • Bouwjaar:Lente 2022 beschikbaar
 • Afmeting:17,30 x 5,10 x 1,35 m
 • Doorvaarhoogte:3,70 m

Omschrijving

Vrij snel na de introductie van de nieuwe Executive 1500 Mk2 en de 1850 was al duidelijk dat er behoefte aan was om de ruimte tussen deze twee te vullen. Dat is nu gebeurd met de Executive 1700 Mk2.

Dit ontwerp volgt de moderne en internationale vormtaal die reeds is ingezet met de 1850 en de 1500 Mk2, maar is wel herkenbaar als een ander model. Zo heeft de zijkant nieuw ontworpen ramen en is opnieuw naar het onderwaterschip gekeken. Nieuwe designmethoden maken het mogelijk om ook met deze 1700 Mk2 weer meer snelheid te combineren met minder brandstofverbruik.

Omdat de interieurs van Van den Hovens bekend staan om hun slimme lay-out en ruimteaanbod, is ook hier veel aandacht besteed aan dit comfortaspect. Keuken, stuurstand, salon en dining lopen natuurlijk in elkaar over, wat merkbaar meer gezelligheid en gemak met zich meebrengt. Zo kunnen de gasten op het achterdek een borrel drinken, kan er gekookt worden in de moderne galley en kan de eigenaar het motorjacht besturen terwijl iedereen met elkaar kan communiceren. Voor eigenaren die buiten nog meer ruimte willen hebben om van de omgeving te genieten is er altijd de mogelijkheid om een flybridge toe te voegen.

Standaard wordt de 1700 Mk2 uitgerust met twee 225 pk dieselmotoren.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 17,30 meter
  Breedte 5,10 meter
  Diepgang 1,35 meter
  Doorvaarhoogte 3,70 meter
 • Bouw
  Bouwjaar Lente 2022 beschikbaar
  Werf Van den Hoven Jachtbouw
  Rompvorm Multiknik
  Hull number 057
  Rompkleur Custum build
  Land Nederland
  Ontwerper Arnold de Ruijter
Is dit jouw nieuwe droomboot...

Een nieuw motorjacht kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot? Een motorboot biedt snelheid, avontuur en ontspanning. Door de aanschaf van een nieuwe boot heb je weinig onderhoud, veel luxe en een zorgeloze vaarvakantie. Je kunt met je nieuwe motorboot direct het water op, wie neem jij mee? Ga je alleen of nodig je al je vrienden en familie uit? Voor al jouw wensen is er een boot die bij je past: een sloep, een speedboat of bijvoorbeeld een motorjacht.

Liever een gebruikte boot? Bekijk hier ons aanbod tweedehands motorboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!