Lagoon 43 | NEW IN 2024

  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Lagoon
  • Model:43 | NEW IN 2024
  • Categorie:Multihull sailing boat
  • Afmeting:13.92 x 7.69 x 1.4 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Het gloednieuwe model van Lagoon Catamarans, de Lagoon 43 is te bestellen bij de Nederlandse Lagoon Dealer Nautisch Kwartier Stavoren.

De Lagoon 43 is de belofte van onvergetelijke momenten op zee! Of je nu met z'n tweeën, met familie of met vrienden vaart, deze veelzijdige catamaran zal je overtuigen. Ontworpen en ontwikkeld om aanpasbaar te zijn, van nature!

Voor dit nieuwe model heeft Lagoon de toegang tot de catamaran opnieuw ontworpen door voor elke romp een extra achteringang te creëren. Deze innovatieve oplossing vergemakkelijkt de beweging tussen de boot en de kade en combineert comfort en veiligheid om het welzijn aan boord te bevorderen.

Met zijn unieke kenmerkende ontwerp is de nieuwe toegang perfect geïntegreerd in de lijnen van de catamaran.

De nieuwe rompvorm van de Lagoon 43 heeft royale binnenvolumes - evenals grotere slaapplaatsen, met grotere afmetingen in elke hut - en biedt ongekende leefruimte voor haar categorie.

In de eigenaarshut zorgt een grote voorste kooi met een eigen toilet en douche achterin voor meer leefruimte, ongestoord door motorgeluid. Deze lay-out is vergelijkbaar met die aan boord van veel grotere jachten.

Lagoon heeft het leven aan boord opnieuw vormgegeven door een veelzijdige boot met modulaire grenzen te presenteren. Deze vooruitgang maakt het mogelijk om de ruimte naar wens te transformeren en het interieur en exterieur, de salon en de cockpit met elkaar te verbinden.

Creëer snel en eenvoudig tal van arrangementen, met een eettafel die plaats biedt aan maximaal twaalf personen. Er ontstaat een uitnodigende nieuwe leefruimte om samen te komen en een moment te delen met familie of vrienden.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Had ik maar een catamaran

Een nieuwe catamaran kopen

Wil je een echte sportieve zeiltocht op het water? Dan is een catamaran een goede keus. Hij is super snel en stabiel en glijdt makkelijk door het water. Of je nu een recreatieve zeiler bent of een wedstrijdzeiler, met een catamaran beleef je een spectaculaire zeilbeleving op hogere snelheden dan bij gewone zeilboten. De twee rompen hebben een groot volume voor een pijlsnelle en stabiele vaart naast dat zij voldoende opbergruimte bieden. Ga je de grote wateren op en langere tochten maken dan is overnachten op een catamaran met een kajuit geen enkel probleem. Een catamaran is er in diverse maten en prijsklassen – voor de recreant en de zeer ervaren wedstrijdzeiler die veel meer uit het zeilen wilt halen. 

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!