Iron 827

€ 58.775,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Iron
  • Model:827
  • Categorie:Speedboat and sport cruiser
  • Afmeting:8.27 x 2.44 x 0.69 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

De IRON 827 combineert sterkte, design en hoge functionaliteit met grote zeewaardigheid.

Uitzonderlijke prestaties voor kenners

IRON Boten zijn het resultaat van een samenwerking tussen Ironbrothers en het toonaangevende ontwerpteam van Mannerfelt, een internationaal erkend bureau met meer dan honderd succesvolle motorbootprojecten, talrijke ontwerpprijzen en 25 wereldkampioenschappen in powerboatraces. Hun reputatie is gebaseerd op uitstekend ontwerp, brandstofefficiënte rompen en baanbrekende oplossingen.

Het unieke spatbordprofiel en de geïnspireerde faceted oppervlakken geven IRON Boten hun onderscheidende karakter, zowel in beweging als bij het aanmeren. De hoge boeg houdt de boot droog in ruwe omstandigheden, terwijl de lage rompzijde gewicht bespaart en stabiliteit biedt tijdens het varen. Het slim ontworpen middenconsole zorgt voor optimale gewichtsverdeling en wendbaarheid.

Bij IRON Boten staat functionaliteit centraal, met ruime opslagcompartimenten in de boeg, achtersteven en middenconsole, samen met handige voorzieningen zoals een waterskipaal en toegankelijke zwemplatforms.

Bovendien onderscheidt IRON zich door efficiëntie in productie, met slechts 9 gemeenschappelijke modules voor verschillende modellen. Dit resulteert in kosteneffectieve productie zonder in te leveren op kwaliteit, waardoor IRON Boten kunnen concurreren met duurdere sportboten.

De Iron 827, een van de opvallende modellen, wordt standaard geleverd met indrukwekkende functies, waaronder een transomluik, skipaal, zonnedek, elektrische bilgepomp, zwemtrap, brandblusser, royale opbergruimte, geïntegreerde IRON-stootrand en LED-navigatieverlichting. Optionele upgrades omvatten Seadek, afdekzeil, sprayhood, doucheset, t-top, opklapbare tafel, Simrad-navigatie en antifoulingbehandeling.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 8.27 meter
    Breedte 2.44 meter
    Diepgang 0.69 meter
  • Bouw
    Rompvorm Zwart, Grijs of Wit
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Land Iron Boats
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Aantal identieke motoren Maximaal 450 PK
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!