FIART Seawalker 39

  • Status:Beschikbaar
  • Merk:FIART
  • Model:Seawalker 39
  • Categorie:Speedboat and sport cruiser
  • Afmeting:12.6 x 3.86 x 0.01 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Fiart Seawalker 39 - een jacht dat luxe, functionaliteit en prestaties op harmonieuze wijze combineert.

Welkom bij Witsen Marine, uw exclusieve importeur voor de Benelux, waar we met trots de Fiart Seawalker 39 presenteren - een jacht dat luxe, functionaliteit en prestaties op harmonieuze wijze combineert. Met zijn opvallende design en hoogwaardige afwerking is de Fiart Seawalker 39 de belichaming van Italiaans vakmanschap en elegantie.

De Fiart Seawalker 39 is zorgvuldig ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. De indeling van dit jacht biedt een perfecte balans tussen leefruimte, functionaliteit en esthetiek. Met een ruime en uitnodigende cockpit, compleet met een eethoek en zonnebedden, kunt u optimaal genieten van het buitenleven. De salon is voorzien van grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de omgeving bieden. Het interieur is met zorg vormgegeven, met hoogwaardige materialen en luxe afwerkingen die een gevoel van verfijning en comfort creëren.

De Fiart Seawalker 39 biedt veelzijdige accommodatie voor gasten, met twee goed uitgeruste hutten. De master hut is een toevluchtsoord van rust en luxe, compleet met een eigen ensuite badkamer. De tweede hut is ruim en comfortabel, en biedt voldoende ruimte voor gasten om te ontspannen en te rusten. Met deze royale slaapgelegenheid kunnen gasten genieten van een goede nachtrust, waardoor ze fris en uitgerust zijn voor de volgende dag op het water.

De Fiart Seawalker 39 is ook uitgerust met moderne navigatiesystemen en technologieën die uw reis veilig en gemakkelijk maken. Met intuïtieve bedieningspanelen en gebruiksvriendelijke functies kunt u moeiteloos navigeren en de boot bedienen. Daarnaast biedt de ruime opslagruimte voldoende mogelijkheden om uw persoonlijke spullen en uitrusting veilig op te bergen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 12.6 meter
    Breedte 3.86 meter
    Diepgang 0.01 meter
  • Bouw
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Land Fiart
  • Kombuis
    Koelkast
    Verwarming
    Air conditioning
  • Motor
    Koeling
    Ontsteking Electric
    Aantal identieke motoren Volvo Penta 2x 320 HP - DPI / 2x D6-400 DPI / 2x D6-440 DPI
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!