Grand G340EF Golden Line

  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Grand
  • Model:G340EF Golden Line
  • Categorie:RIB and inflatable boat
  • Afmeting:3.3 x 1.76 x 0.5 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Ontdek de revolutionaire GOLDEN LINE Tenders die een nieuw tijdperk van luxe in RIB-ontwerp hebben ingeluid.

Welkom in het tijdperk van luxe met onze GOLDEN LINE Tenders. Deze RIB's hebben vanaf het begin een nieuwe standaard gezet op het gebied van design. Met hun ongeëvenaarde kwaliteit, comfort en elegantie zijn deze modellen uitgegroeid tot prestigieuze en exclusieve tenders voor eigenaren van luxe jachten.

Elk model is voorzien van een uniek waterspray-beschermingssysteem dat ervoor zorgt dat u altijd droog blijft tijdens het varen, zonder dat er water vanaf de achtersteven binnenkomt.

de G340 (330 cm of 10'10") en de G380 (360 cm of 11'10"), beide met glasvezeltrapuiteinden. Ze zijn volledig uitgerust met een groot boegplateau met navigatieverlichting, een inklapbare kikker en een zachte rugleuning, een console met een laag profiel en een handrail, en twee handrails aan de achterzijde.

Maar misschien wel het belangrijkste kenmerk is hun ongeëvenaard lage gewicht, waardoor ze gemakkelijk passen in de meeste davitsystemen. De G340EF weegt slechts 129 kg (284 lbs.), en met een 20 pk buitenboordmotor komt het totaalgewicht rond de 204 kg (450 lbs.).

GOLDEN LINE Tenders zijn verkrijgbaar met tubes van PVC of Hypalon, naar uw voorkeur.

3,30 meter

1,76 meter

maximaal 0,43 meter

129 kg

4

30 PK

PVC of Hypalon

Ontdek de mogelijkheden bij Witsen Marine, uw officiële Grand-dealer. Wij staan klaar om samen met u een fantastische boot samen te stellen die aan al uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de ultieme luxe en prestaties van onze GOLDEN LINE Tenders.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 3.3 meter
    Breedte 1.76 meter
    Diepgang 0.5 meter
  • Bouw
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Land Grand Boats
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!